- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
almafa42 #33613 üzenetére
Én a Leangains protokollt próbáltam, dettó ugyanez volt a helyzet. Tiszta kajával esély nincs ilyen kevés idő alatt annyit enni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy tömegeléshez akkor áttérnél-e szemét kajára, maradva az időszakos böjtnél, vagy inkább az oldschool módszer szerint kajálsz. Én egy nap napig próbáltam, majd mikor a szintentartóhoz képest több, mint 1000 kcal deficitben voltam és még azt kellett volna megemelni rendesen, szóval ja, nem jött be. Lehet diétánál azért kipróbálom majd hosszabb távra.
-
kolosanyi
veterán
válasz
almafa42 #29893 üzenetére
Szerintem ha teljes mozgástartományban edzel és nem spórolod ki az edzésedből a nyújtást, akkor nem leszel kötöttebb. Én egész hajlékony vagyok, pedig nem most kezdtem a kondizást.
Valószínű, én is elkezdem. Te vagy a sokadik, akitől ezt hallom. Év közben Pesten vagyok, ott úgyis sok lehetőség van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
almafa42 #29871 üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy merevvé tesz a súlyzós edzés. Viszont a jógárol nagyon jókat hallottam. Melyik irányzatot követed? Mennyire érzed, hogy a derék tartóizmait karbantartja? Nekem ez lenne az elsődleges, a sérv miatt gondlokodtam el rajta, hogy elkezdjem-e.
Dani82
Ezek a szarok csak rám nincsenek olyan nagy hatással? Eddig Hot Bloodot, Assaultot meg No-Xplodeot próbáltam, de semmi. Jó, 113 kiló vagyok, lehet többet kéne bevennem, de a normál adagok nem nyűgöztek le. A jó erős fekete, amit főzök, több hatással van rám, igaz abban a kanál is megáll... -
Rypejakten
addikt
válasz
almafa42 #29828 üzenetére
meg vagyok áldva minden földi jóval, gyerekkorom óta kifózisos vagyok minimális mértékben, muter szokta mondani, hogy "gyenge termés".
Ijk: ismerősi körben van egy használaton kívüli szobabicikli, azt mindenképpen elkérem. élőben jobb lenne, de 32 nm-en nincs sok helye a bicajnak.
az úszásnak meg utánaérdeklődök ahova anno jártam.Radnix:
egyelőre csak fekvőzgetek, ha a stabil 50 meglesz, megnézem, hogy mennyi a bérlet itt a közelben.köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest