- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
masterful87 #46696 üzenetére
Ilyenkor jöhet szóba a fegyenc első pár lépése, mint terápiás program. Mivel baromi kicsi terheléssel kezd, simán javíthat a helyzeten, egy próbát megér.
(#46697) rwin5
Nyomjad, a torna a legjobb megoldás ilyen esetben, nekem is az segít leginkább. Az ülésre figyelj oda, meg kell tartani ülő pozícióban is az ágyéki gerinc homorulatát, ezt a legegyszerűbben úgy oldhatod meg, hogy összecsavarsz egy törölközőt vagy egy pulóvert henger alakban és berakod a derekad mögé. -
freaghill
őstag
válasz
Animal Flex
-
Woodslave
félisten
válasz
jól öltözz be, ne csináld ami fáj, vagy nem bírod. Nekem is fáj a könyököm, mondjuk nem az izület most legalábbis. De sajnos a gyúrás se való mindenkinek, és itt nem arról van szó, hogy nem leszel izmos, hanem mert nem bírja a teste az embernek annyira
-
törölt tag
válasz
Mandulád nem szokott begyulladni illetve régebben nem volt gyakran begyulladva? Az okoz gyakran fájós ízületeket, száraz torkot, hajhullást, stb. Így első tippemre ez lenne de nem vagyok orvos, viszont nem árthat megnézetni. Ízületvédőnek meg Animal Flex!
(#46677) Shadowbull: Most nem, de időről időre elő szokott jönni hogy mibe kell beleszarni és minek nincs értelme mert a diványponthú megírta.
-
spammer
veterán
válasz
masterful87 #10867 üzenetére
Ha endomorf vagy, akkor pláne aerobozhatsz. De különben sem ezen fog múlni a Mr. Olympia címed
-
shteer
titán
válasz
masterful87 #10867 üzenetére
szabad
-
Eagl3
veterán
válasz
masterful87 #9216 üzenetére
Ne hagyd el a gyakorlatokat hanem csökkentsd a súlyt. A szűk nyomást én is csinálom és abszolót nem érzem, hogy fájna tőle a könyököm, ellenben a homlokra engedéstől nagyon meg tud fájdulni.
-
deniro2
senior tag
válasz
masterful87 #8826 üzenetére
A deficit hiányt jelent... Csináld a testkompot, de, ha mégsem azt választod, endomorfként akkor se egyél 4-5g cht, mert hízni fogsz, mint az állat...
-
kNG
senior tag
válasz
masterful87 #8826 üzenetére
Ha deficit akkor már nem lehet pozitív, szerintem erre célzott a kolléga
Egyébként igen, tömeget növelni csak lassan és fokozatosan van értelme (szerintem), nincs értelme hirtelen meghízni, aztán meg lefogyni...egyébként ettől jobb üzlet nincs is (hirtelen "felhízlalni" az embereket, aztán meg lefogyasztani őket), építenek erre a nyúlék is... (ebből van a lóvé)...
Straight Broscience from the Hodgetwins and Me (azaz nekem ez vállt be):
0,8-1g fehérje testsúly FONTONKÉNT(!) azaz ha vagy 83 kg akkor 83*0,8*2,2 = 146 gramm fehérjétől fefelé max. 182-ig
CH ~ 280g neked szerintem ha hízékony vagy, de ezt embere válogatja...én pl. napi 300g CH-t viszek be de nekem gyors az anyagcserém és nem vagyok hízékony (74,5 kg) - ennek egyébként a számolása: testsúlyod fontban + 100g CH (esetedben 82-83kg * 2,2 + 100)...ezt BigJsextremefitness-től (hardcore veterán személyi edző) lestem el, érdemes megnézni a videóit, olyan nagy nevekkel edzett korábban mint pl. Tom Platz
CH legyen minden kaja mellé, az ad neked energiát, ez a tested "üzemanyaga" ... ilyet ne is csinálj szerintem hogy 2 után 0 ch, ennek semmi értelmét nem látom...gyors felszívódású legyen edzés után meg a nap korai szakaszában, később egyre lassabb felszívódású, este meg már csak zöldség...
Ha kialakult az étrended figyeld a testsúlyodat, és magad a tükörben, akár készíts fotókat időnként...attól függően hogy merre haladsz (a céljaid felé, vagy megragadtál, vagy csak távolabb kerültél tőle), változtass a kaján...főleg a fényképeken látni fogod ha pl. készítesz 2 hetente...
Ennyi az egész...
1. Train hard
2. Eat right
3. Be patient and consistent
4. ???
5. Profit...Minden más csak bullshit...
-
spammer
veterán
válasz
masterful87 #8821 üzenetére
Működik a testkomp
CH-t oszd el, akár edzés utánra hagyva a nagy részétAmúgy milyen az a pozitív kalóriadeficit?
(#8822) Dexar007 Fasza ez a kép
-
Dexar007
veterán
válasz
masterful87 #8821 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest