- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
eldoble #191729 üzenetére
nincs ezzel gond, de azért azt érdemes tudni, hogy szinte mindenben van valamennyi fehérje, nem csak a színhúsban... 😅
De mint mondtam, edzés előtt/után jó kis szénhidrát töltés ahogy mások is írták, kicsit több kaja (fehérje por mehet nyugodtan) és figyelni az alvásra / pihenésre... én is amúgy csak 22-23 éves korom után kezdtem felszedni magamra bármit isamikro a heti 4 edzést 2-3ra módosítottam
(nem mindenki tud eleget enni...)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
eldoble #191729 üzenetére
tej nem épp ideális fehérjeforrás (~3g/100ml)
túró, trappista, parmezán, ha már tejtermék, vagy olajos magvak, szója, halak, meg persze a húsok. kétlem, h a zsíros hős maitti energiára túlságosan kellene figyelni altív tiniként, de ha igen, akkor is nagyon sok soványhús opció van -
nuke7
veterán
válasz
eldoble #191698 üzenetére
Ilyen korban semmi nem kell, szerintem fehérje is csak akkor, ha nem jön össze a napi szükséglet - edzés után a szénhidrát pótlás fontosabb az új eredmények szerint, a fehérje anabolic window-t megcáfolták, azzal nem kell sietni edzés után...
Egyenek többet (egészségesen) és fog jönni a plusz izom kb. csak ha ránéznek a súlyzóra (ha fiúk)... mivel ugye ez egy három tényezős egyenlet (terhelés - alvás - evés) ezért lehet, hogyha nem mindennap edzenek, jobb eredményt érnek majd el -
tisn
addikt
válasz
eldoble #191698 üzenetére
hasonlo szitubol mondanam, hogy
egyreszt erosen genetika.
masreszt a fiatal (focista) sracok edzesmodszerei a teremben, hogy is mondjam finoman, nem tokeletesekaelod esetleg mas edzotol edzestervet kerni nekik.
harmadreszt mivel rengeteget futnak (nem tudom milyen szint, de utanpotlasban meg megye 1/nb3 szinten is eleg kemeny tud lenni egy-egy edzes) az az izmosodas ellen hates a serulesmegelozes miatt egy jo kis core erosites/futas/focispecifikus edzes meg fontosabb is mint a sima sulyzozas (lehet erdemes eronleti edzot fizetni 1-2 honapig*)
* fiam is jart, de persze teremben nem azokat csinalja amiket az edzovel megtanult, hanem klasszik gyurast.
es fociedzes utan is igyanak shake-t ha ez eddig nem igy volt
hajra, serulesmentes palyafutast nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged