Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
pont néztem az Arnold Classicon induló Kiss Virág képeit. Én elhiszem, hogy kemény edzések, qrva sok munka, diéta stb. de egy vékony lány két lufi cickóval, semmivel nem néz ki jobban mint akármelyik celeb, aki het 2-3 szor edz hogy a velvet írjon róla. (sőt továbbmegyek, férfi szemmel még vonzóbbak is, tudom nem ez a célja sportoló)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest