- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
userxy #80968 üzenetére
Én meg megint szopok a diétával, másfél hónap alatt lement 2 kg. Vicc az egész, heti 7-8 edzésem van, olyan kalóriadeficittel, hogy egyszerűen fizikailag képtelenség, hogy nem megy le több.
Most 2 dolog lehet:- a vérvéetel után kiderült pajzsmirigy alulműködésem miatt nem tudok lefogyni jobban. Bár ahogy olvastam ez inkább elhiízást okozna, de majd az endokrinologus elmondja jovo heten mi a szitu
- tul alacsony a ch iden is. siman elvagyok napi 80-100g chval. Ráadásul hétvégén visszaszoktam tölteni, tiszta kajával.
Most megpróbálok emelni a napi ch bevitelen, de már a faszom kivan, mert tavaly is pont ez a baszakodás volt, hogy egész nyár alatt fogytam 4 kg-t kb. -
kolosanyi
veterán
-
Dani82
senior tag
válasz
userxy #80864 üzenetére
Myprotein protein pasta Ez a tuti, nagyon finom. Ch tolto napokon isten spagettit lehet csinalni belole
-
-
Dani82
senior tag
válasz
userxy #80467 üzenetére
nem elég 1kg az 5kg mellé, de legalább nem fut bele olyanba, hogy nem ízlik és ott figyel még 5kg anászbanánízű
Nekem most felgyűlt itthon 4--5 íz, azokat váltogatom. 1 adag az 2 kanál. 1 ízesítetlen, 1 valamelyik íz.
Nekem az aroma droppok nem annyira jöttek be. a csokis nem rossz mondjuk.Madle: nem tudom mennyit szánsz rá, én nem vennék ilyen egybe amino cuccot, inkább külön egy 4:1:1 Bcaa és esetleg egy l-glutamine. Utóbbiból a szőlő isteni, ha szereted.
Zjunior: Igen
Aelod: Nekem mind1 honnan rendelitek, nem ismerem ezt az oldalt, de a Myprotein az UK elsőszámú legnagyobb tápkieg cége. Számos oldalon voltak a termékei a top5 márkában, mind minőség, mind ár tekintetében.
Madle: Pont amino sale van. Elég jó leértékelésekkel, ráadásul automatikusan, tehát, ha van kuponkódod, az még jobb lesz
Reklám off
-
kolosanyi
veterán
-
GoTReX
őstag
válasz
userxy #80212 üzenetére
A kérdés nem is ez userxy. Fos de megtartott edzés fáradtan ,vagy pihentetés kihagyással. Van hogy 8 ora alvás után is azt érzem hogy tré vagyok, aztán a pörgés továbbvisz ,mert le kell menni. Érted kb mire gondolok?
De hagyjuk is,már igy is többet beszélünk róla ,mint ami benne van....
-
Apollyon
Korrektor
válasz
userxy #78711 üzenetére
Nálam a félrekajálás nem nagyon játszik. Persze meg lehet oldani, de ha pl. épp külföldön vagyok, akkor simán lecsúszhat egy szájtekes vagy mitommén mi csokika. Olyan nem hiszem hogy sok van hogy valakire az év 365 napján 7/24 főznek sütnek.. Én közvetlen edzés után is tuti turmixot nyomnék, már kényelemből is. Na de mindegy, kimerítettük már a témát
-
-
Dani82
senior tag
válasz
userxy #78700 üzenetére
Mondjuk érdekes lett volna, ha nem kap helyezést, tekintve, hogy ő a Fitbalance arca.
Viszont nagyon durva mennyiségű men's physique kategóriás versenyző volt. Biotech ugy latszik ezt a vonalat koveti, szemben a Scitec-kel, akik megmaradtak a testépítők népszerűsítésénél.
Tekintve azt a mennyiségű indulót és nem utolsósorban nézőt, amit a fitbalanceon volt, lehet a Biotechnek lesz igaza, bár vhogy ha a kettő márka közül kell választanom nekem a Biotech mindig valahogy a "gagyi" kategóriába esik -
syl5
őstag
válasz
userxy #78595 üzenetére
Dagadt vagyok, 20 %.
Nyárig 75-re le akarok menni, ez alá semmiképp, és indítok egy normális, lassú és tiszta tömegelést jövő tavaszig. Heti 1 óra aerob-ot is bent fogok hagyni mellette.
Tavaly télen brutálisan elbasztam, türelmetlen voltam, és zabáltam már mindenféle szart csak hogy jöjjön a súly. Már 8 kiló mínuszban vagyok februártól... -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #78562 üzenetére
Pont az ilyen feliratos dolgok nem jönnek be.
Legyen egyszívű, vagy max valami szolid csíkozás, de akkor is lehetőleg azonos színben csak más arnyalattal és kész. Csak ilyet nem kapok sehol. Ha van is, akkor M-es meg L-es méretben, mert 3XL-esből csak olyat rendelnek, amit tuti el tudnak adni. Igazából csak olyat rendelnek, amit tuti el tudnak adni, nem kockáztatják, hogy a nyakukon marad. Ezért ha nem átlagos a méretem, akkor az ízlésem legyen azonos a jelenlegi divatirányzattal. Vagy az van, ami most, csak moroghatok rajta, de változni nem fog semmi.
(#78563) madle
A kézállásban karhajlítás az jó cucc.Gyakorlatilag egy military press a saját testsúlyoddal. Ha csak simán talajon csinálod, azt az angol headstand pushupnak hívja, ezzel utalva arra, hogy nagyságrendekkel könnyebb, mint a valódi handstand, amikor párhuzamos korláton végzed úgy, hogy a vállad érinti a korlátot. Na úgy, teljes mozgástartományban elég komoly erőszint kell ahhoz, hogy szériában dolgozz vele.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #78503 üzenetére
Jó hát neki saját testsúlyos edzésként az a változat merül csak fel a lelki szemei előtt, hogy valaki végeláthatatlanul nyomja a sima fekvőket, esetleg lábfeltétellel nehezíti és úgy nyomja szintén minimum 20-30-asával. Szóval az tényleg nem erőedzés.
(#78504) shteer
Ez nem a star warsos erő. -
S e t h
nagyúr
válasz
userxy #78416 üzenetére
Bunny szintje kb. az agyhalott fiatalok szintje, képes őket megszólítani a primitív stílusával.A testépítés sosem az értelmiség sportja volt, akik meg megfelelő szintű iq-val űzik, azok már jobbára nem a fiatalabb korosztályhoz tartoznak és jóval kisebb hányadát képviselik ennek a sportnak.
Akinek van egy csöpp esze annak kín Bunny szinte minden megnyilvánulása, a gyökereknek viszont ikon.
A legviccesebb az, hogy Bunny pont többnek képzeli magát az átlagnál, de a megnyilvánulásai alapján kapaszkodnia kellene az átlagos szinthez. -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #78357 üzenetére
Amúgy fényképen sokszor nagyobbnak, izmosabbnak tűnnek az ilyen fazonok a szálkásság miatt, aztán a való életben kiderül, hogy fele akkora mint én. Most nem pont erre a mukira gondolok, azt se tudom ki ez, de egy csomó ismerősöm van, aki elárasztja a fészbúkot az izomképeivel, közben tényleg jóval kisebbek nálam. Csak én nem mutatok olyan jól képen, mert
dagadt vagyoknem olyan alacsony a testzsírszázalékom. -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #78352 üzenetére
Ez a Myo-reps eléggé asonlít ahhoz, amit a tesitanárom mesélt. Egyik volt főiskolás csoporttársa most utánpótlás válogatott úszókat edz. Nála az a módszer, hogy a savasodásig tart a bemelegítés, és utána következik a tényleges edzésmunka. Elég jó eredményeket ér el nemzetközi szinten ezzel a megközelítéssel.
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #78135 üzenetére
itt nem 5 percről volt szó, hanem ~30 másodpercről. vagy amennyi 8 ismétlés kb. a másik gépen
se szó, se beszéd, se kérdés, se kiabálás.Tehát úgy nagyon max 1 perce hagytam ott
Másrészről a gyerek ott járkált mellettem előtte is, láthatta, hogy dolgozom, elvégre úgy a 6. munkasorozatom lett volna -
margithid
veterán
válasz
userxy #78021 üzenetére
Pontosan. Nekem ez édesség helyett is van. Mondjuk szájteket én is sokaltam kicsit, de ez igy jó lesz szerintem, 100 gramm kb 360-370 Forintra jön ki, és ennyit nem is eszek meg minden nap!
Ha a fehérjebevitel lenne a lényeg számomra, akkor csirkét vennék, meg tojást, azzal olcsóbban beviszed a fehérjét mint porokkal. -
margithid
veterán
válasz
userxy #78019 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nagyon csúszik szájtek rocky road is
Legszívesebben mindig azt innám
Egyébként azért jó ez a 3 íz igy, mert váltogathatom őket, egyszer egyiket, aztán másnap másikat
Rosszat nem olvastam nagyon májprotkóról, illetve igen, de keveset, ennyiből szájtekről is lehet rosszat olvasni ízről.
Ami tényleg rossz volt az anno a power protein, na az tényleg gáz volt
Mondom, én ezekkel szerintem erre az évre elleszek, főleg, hogy még van egy kevés szájtek is. -
kexksz
addikt
válasz
userxy #77994 üzenetére
Én épp ezért hordok nagyon ritkán ingeket, mert gyakorlatilag mindet át kell szabatni, hogy emberien álljon. Vagy szoros vállban, vagy rohadt bő derékban. Ha szétnézel az utcán a legtöbb ember aki ilyen business casual-lel próbálkozik olyan szörnyen néz ki, hogy hihetetlen. Ha nem extrém túlsúlyos vagy sovány valaki egy egyszínű póló + slim farmer kombóval már jobb összképet sugároz, mint az utcán szembejövők 90%-a, minimális költségekből. (Igazából semmivel nem több, mint egy hülye mintás póló, kapucnis pulóver, stb, mégsem néz úgy ki mintha 12 éves lenne.) Innentől viszont a következő "szint" sokkal nagyobb idő és anyagi befektetést igényel, hogy rendesen tudd csinálni.
A márka meg nem számít annyit. Amikor egy fekete póló Nike logóval 10e forintba kerül az nem azért annyi, mert annyival jobb, hanem mert a te pénzedből kell eltartani azt a több száz sportolót aki azért kapja a pénzét hogy veled megvetesse azt a pólót. Ha van egy 20k-s nem rám szabott meg egy 5k-s rám szabott ing bármikor az utóbbit választom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #77984 üzenetére
Én ezen már nem próblémázok, elfogadtam, hogy az átlagnál sokkal nagyobb termetem miatt nem is tudok úgy öltözni, mint az átlag. De újabban már a sportcuccokat is egyszálbelekre tervezik, szóval ha éppen belefutok egy-egy darabba, akkor megveszem.
(#77985) madle
Tudod mi a nehéz? 49-es méretben cipőt kapni.(#77986) Ijk
Elhiszem, de én egy olyan árkatóriájú inget képtelen lennék hordani. Félteném, hogy lekávézom, vagy nekidőlök vele valaminek a villamoson, vagy valami egyéb baleset történik.
Azért muszáj méretre igazíttatni, mert tényleg idiótán állnak rajtam, ha ezt nem teszem meg. Inkább ezt még belekalkulálom, de ne lifegjen a derekamon még annyi ruha anyag, amiből egy gyerek pólót meg lehet csinálni. -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #77938 üzenetére
Nagyjából az ilyenekről beszél a videóban. Itt a válasza is erre a cikkre, érdemes elolvasni. Én sajnálom, hogy még neki kell magyarázkodnia, mert világbajnok.
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #77848 üzenetére
még egy pont az átmeneti böjtölés mellett
kár hogy most reggelizek 8kor
Mikor végre eldöntöm hogy mondjuk csak 3 szor eszek (mivel 4-5 körül edzek és előtte 1,5-2 órával már nem nagyon szeretek enni - illetve azt nem szeretem edzésen ha ettem, ezért 3 kaja már elég nehezen fér bele. Mivel 4 óránál sűrűbben megint nem akarok enni.. Tehát pont jó lenne 10-kor meg mondjuk 14 kor... aztán meg edzés után.
De ekkor bejön, hogy 20-25 grammnál több fehérje felesleges mert nem stimulálja jobban az izomprotein szintézist, de az amúgy is 4-5 órára ki van lőve tök mindegy eszel-e 2 óra múlva vagy nem.. (Layne szerint a leucin számít 2-4 gramm - ehhez meg több kell mint 25 gramm fehére)... Szóval baxhatom
ja és a végső érv hogy ez az egész hókuszpókusz nem számít csak hogy a nap végén meglegyen a makró
MMA: miből gondoltad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest