- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Buster17 #59792 üzenetére
felesleges gebéknek sima tejsavó, vegyél ebből az árból 2db full force mass-t és igyál napi 4 kanállal,igaz fele zsír lesz,mivel nekem is az lett,de akkor is nősz. Én kipróbáltam a kva drága porokat is,szart sem ér egyik sem,ha nincs 100%os kaja, inkább vegyél olcsóbb port és kaját kéne rendbe tenni,igaz ez a főzni,enni nem tudok duma egy hülyeség. Este tudsz főzni,mert fél óra kb. Enni megint csak lehet min. 2x is este. Napközben simán lehet a tömegnövelő két étkezés között. Proteint nem iszunk tejjel,azt csak a buzik csinálják vagy az ostobák. Sokan írjátok,h egyél bármit majd nősz,lófaszt,én is 55kgosan kezdtem,hiába edtem minden szart,nem ért semmit. Akkor ér vmit ha megzabálod a kimért húst és a ch-t. Hiába eszel napi 3db pizzát,fél kg hurka kolbászt vagy zsíros kenyeret,attól max a zsír nő a beleden. Annyiből jó a vékonyaknak,hogy nem kell ezen agyalni h rizs v krumpli v rántott hús v fél liter szósz a húshoz.
-
kristof_
tag
válasz
Buster17 #59794 üzenetére
Egy dolgot árulj el. Miért akarsz tápkieget venni? Azt látod, hogy az izmos emberek azt isszák?
Olvasgass szerintem(úgy kb egyhuzamban fél évet) a témáról. Azt a pénzt amit erre szánnál inkább költsd normális, minőségi kajára. Hidd el, semmit nem ér egy fehérjeturmix, ha mellette nincs meg a rendes kaja, meg edzésmunka, ezért is hívják táplálékKIEGÉSZÍTŐnek. Jóból mondom csak, de szerintem pl10000Ft-ot az ember másra is el tud költeni, nem kis pénz az azért. Ha majd normális edzésre van időd, akár teremben akár otthon, értelmes a kajád, akkor kezdj csak ilyesmikre költeni.
Mindezt úgy mondom, hogy aktívan iszok fehérjét, szóval nem azt ellenzem, csak véleményem szerint az alapoknak kell először meglennie. Bármit is mond egy fehérje reklámja amin egy izmos bácsi/néni van, nem ettől leszel izmos.
És (sajnos gyanítom nem) de remélem fehérjén/tömegnövelőn kívül meg sem fordult másmilyen tápkieg a fejedben. -
dani3l
őstag
válasz
Buster17 #59750 üzenetére
Haver vendeglatasban dolgozik. Irigylem is abbol a szempontbol, hogy kb korlatlan mennyisegben ingyen fogyaszthatja a csirkemellet..
Enni mindig lehet, ha akar az ember.. Ha krumplit tudsz enni, tudsz enni rizst is.
Nem tudom, milyen beosztasban vagy, ha tenyleg nagyon nem tudsz 3 orankent 10 percet kajalassal eltölteni, akkor javaslom a zabpehely turmixot, köztes kajanak. Nyilvan ezen elni nem lehet, de ha nincs idöd megallni kajalni, egyszer-egyszer akkor is tuti belefer, hogy kb 20 masodperc alatt kiigyad a shakerböl a cuccot.
Ha tudod, darald le, melle a feherje es viz es kesz is. Ha nem tudod ledaralni, nezz valami aprobb szemü puhabb zabot es mehet egeszben.Az edzes elött kajalas szubjektiv. Ha birsz ugy edzeni, hogy elötte fel oraval ettel, akkor nincsen vele semmi gond. De azert ne az öltözöben küldd be a kajat..
Majd elfelejtettem: pufirizs! Kb akkor veszed elö zsebböl amikor akarod.
Hozza valami csirkemellsonka, vagy akarmilyen "tiszta" hus, cottage cheese, turo, esetleg egyeb light sajt. Szoval azert van opcio a fözes nelküli, vihetö kajara is, igaz valamivel dragabb..
-
Gergosz2
veterán
válasz
Buster17 #59750 üzenetére
Iktass be egy kiadós reggelit és egy rendes vacsorát. Elég sok idő telik 11 és 17 óra között , szerintem vigyél magaddal egy jó adag fehérjét vmi ch-val amit gyorsan meg tudsz inni. Alapvetően nincs baj ha edzés előtt eszel de ez ne legyen közvetlen előtte hanem kb 1,5 órával .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest