- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
válasz
-Ben- #122472 üzenetére
vannak franko gyogynovenyes kremek (pl egy amit hasznalok: arba egesz jo es hasznal is: hillvital mesterbalzsam) amik segithetnek. eloszor szepen finoman (ha birod lehet erosebben is) masszirozzad be a kremet es pihentesd. akar napi szinten is ismetelheted a masszazst. de ha nem tudod magadnak akkor keress fel egy masszort vagy orvost.
megjegyeznem, h nagyon melyen nem mennek itt bele a szakmaba az anatomiaba a miertbe stb. ahoz h hozza tudjak szolni erdemben a dolgokhoz talalkoznom kellene az emberrel es megtapogatni... -
Perijon
tag
válasz
-Ben- #122472 üzenetére
Üdv!
Ugyan teniszkönyök esetén még nem próbáltam, de hasonló esetkénél beválik. Lehet érdemes lenne egy próbát tenni: Rheunol krém
-
-
aliquis
tag
válasz
-Ben- #119014 üzenetére
Közelítsük meg a kérdést másik irányból.A kutyád,aki valószínűleg mindennél jobban szeret téged,annál jóval többet érdemelne,mint amit te információ gyűjtésnek nevezel.
Igen vannak kutyáknak szánt multivitamin készítmények,célirányosan kategorizálva.A kutya szervezete elég eltérően működik az emberéhez viszonyítva,így az "emberi"multivitamin készítmény,több kárt okozhat mint gondolnád. -
Radnix
senior tag
válasz
-Ben- #119011 üzenetére
Én inkább kutatnék a neten, mert itt esetenként előfordult már, hogy nem helyes információkat adtak az emberek. (persze az interneten is biztosan forog sok butaság, szóval óvatosan)
Egyébként most bepötyögtem googlebe, hogy kutya multivitamin, és kijött rá rögtön 4 szponzorált találat, tehát piaca az van.
-
aelod
veterán
válasz
-Ben- #119008 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Kétszer lett rosszul az oltástól a kutya és az állatorvos pont leszarta. Kalcium tabit kapott tejben feloldva és érdekes jobban lett...
Nekem van kutyám de nem adnék neki ilyen formában vitamint. Más szervezet, más tömeg stb stb. Kb kehetetlen laikusként belőni, hogy mi az a dózis ami hasznos neki és mi az ami már káros.
És ha belegondolok, hogy agyhalottak még szteroiddal is teletömik szerencsétleneket...
-
Alpachino
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Dji Mavic Pro fly more combo
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged