- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
de nem érzel semmit? Libidó, potencia stb. Nyilván anonim fórumon is kényelmetlen kérdés meg senki nem mondja de ez nagyon alacsony. A többi érték ebből a szempontból teljesen érdektelen (amit nézettél)
Vagy elmész egy magán urológushoz (inkább andrológus) vagy tbs és megnézik mi a probléma, mert a leírt paramétereid nem indokolják.
Ezeket a tbs- is megnézi nem kell magánlabor. Kérdés persze mikor van időpont de innentől ez mindenképpen orvos
-
Woodslave
félisten
elég gáz azért az csak meg tudod állapítani
csináltatnod kellene egy általános hormont is. LH. FSH.
Az SBGH alacsony ami jó. De itt azért komoly probléma van. Nem tudom eddig mir írtál az állapotodról de ilyen szinten már minden bajod kellene legyen.
Most volt kúra vagy mi?
-
Angel2014
addikt
Ha jársz erre őt is keresheted. Ismerősöm FB-én és ő tulaj. [link]
FONTOSABB INFORMÁCIÓK☝️👌☝️👌
BEJELENTKEZÉS:
06702275633
H-SZ-P
6-12H KÖZÖTT
VAGY EGÉSZ NAP ÉS HÉTVÉGÉN ONLINE
www.csepelimaganlabor.hu
Email cím: csepelimaganlabor@gmail.com
CIM:1211.BP KOSSUTH L.U 142
PARKOLÁS INGYENES
NYITVATARTÁS:
H-SZ-P NAPOKON
6-12H KÖZÖTT
CSÜTÖRTÖK 16-18 H KÖZÖTT
CSEPELI MAGÁNLABOR SZÜRŐCSOMAGJAI:
Szűrővizsgálataink segítségével képet alkothat szervezete jelenlegi állapotáról, és alkalma nyílik arra, hogy pozitív irányba változtasson az életmódján!
Egyénre szabott vérvétellel segítünk👍👍👍👌
COVID SZÜRÉS /NEM GYORSTESZT/
15.000 FT NEM ÉHOMI VIZSGÁLAT
Kisrutin :13500 ft ( éhomi vizsgálat)
Nagyrutin csomag, általános egészségügyi állapotfelmérés:
15.000 forint (éhomi vizsgálat)
Diabetes csomag: 15.000 forint
(éhomi vizsgálat)
C-peptid vizsgálat 5000 ft
(éhomi vizsgálat)
AMH vizsgálat 10.500 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Kortizol 4000 Ft
(reggel10h végezhető nem éhomi vizsgálat)
ACTH 5500ft (nem éhomi vizsgálat)
Csontritkulás szűrőcsomag:
25.000 forint ( nem éhomi vizsgálat)
Reuma ês ortopédiai panel 11500ft
( nem éhomi vizsgálat)
D vitamin.,CA,MG szint mérés 6500ft
(nem éhomi vizsgálat)
TROPONIN szint 7500 Ft
(nem éhomi vizsgálat)
Trombózis Leiden mutacio 9500 forint
nem éhomi vizsgálat)
Trombozis nagypanel genetikai vizsgálata 25.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Szív- és érrendszeri szűrőcsomag: 15.000 forint
(éhomi vizsgálat)
Vércsoport+RH+Ellenanyagszűrés
15.000 Ft
(nem éhomi vizsgálat)
Tumormarker Nőknek –szűrőcsomag: 18.800 forint
(nem éhomi)
Tumormarker Férfiaknak – szűrőcsomag: 22.500 forint
(nem éhomi)
Ferfi PSA szürőcsomag: 8400 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Gyermek es kamasz szürőcsomag 15000 ft
éhomi vizsgálat)
Sportolói szürőcsomag: 18500 ft
(éhomi vizsgálat)
Pajzsmirigy nagy szürőcsomag;
18.200 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Pajzsmirigy alap.szürőcsomag:
14.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Terheléses 3 pontos
0.60.120
inzulin+vércukor+Homa index; 15.900 ft
75G GLUKOZ SZÜKSÉGES A VIZSGÁLATHOZ
(éhomi vizsgálat)
Női hormon szürőcsomag: 21.000 ft(
6 DB VIZSGÁLAT MENS 1-5 NAP KÖZÖTT VAGY MENS ELMARADÁSA ESETÉN)
(nem éhomi vizsgálat)
Női hormon 3500 Ft/hormon
Hajhullás szürőcsomag :26.000 ft
(éhomi vizsgálat)
Vérszegénység,vashiány szürőcsomag: 5000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Gyulladás es góckeresés:7000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Bőrgyógyászati szürőcsomag:15.000 ft
(éhomi vizsgálat)
Gluténérzékenység nagypanel; 19.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Allergia 40 panel: 21.000ft
(nem éhomi vizsgálat)
Allergia 20 panel: 16.000 ft
Ételintollerancia 206 féle 55.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Gastroenterológiai panel:15000ft
(Éhomi vizsgálat)
Folsav 4000 Ft
(nem éhomi vizsgálat)
B12 vizsgálat 4000 Ft
(nem éhomi vizsgálat)
HGA1C. 4000 ft
(Éhomi vizsgálat)
Hepatitis A,B,C szürések : 6000 ft-tól
HIV szürés: 6700 ft
(nem éhomi vizsgálat)
TORCH panel: 35.200 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Menopausa nagypanel : 14.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Női fogamzóképességi panel:/egyéni/ 23700.ft
(nem éhomi vizsgálat)
Demencia nagypanel: 20.500 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Középkorú férfi panel: 20..000 ft
(éhomi vizsgálat)
Vesefunkcio panel: 15.000 ft
(éhomi vizsgálat)
Kardiológia panel: 15.000 ft
(éhomi vizsgálat)
Mozgásszervi panel: 5600 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Lombik és inszeminácio felkészítő panelek
Lactose genetikai vizsgálatadójóváirás igényelhető) 16.000 ft
(nem éhomi vizsgálat)
Helicobakter vizsgálat:
9500ft
(nem éhomi vizsgálat)
AMH vizsgálat:
10500ft
(nem éhomi vizsgálat)
EKG vizsgálat: 7000 ft
Vizelet általános+üledék 2500 ft
Vizelet tenyésztés: 8500 ft
Széklet tenyésztés :8500 ft
Széklet CALPROTECTIN 11.500 Ft
M2-PK 11.500 FT
VÉR. 3700 Ft
Orr,garat válladék,vizelet tenyésztés: 8500 ft
Egyéb vizsgálatok szeretne kérje segítségünket ♥️🤗
SZEPTEMBER 01-TŐL.1500 FT /MINTAVÉTELI DÍJAT SZÁMITUNK FEL☝️☝️☝️
Vérvétel sorban állás és beutaló nélkül, online leletkiadással!
A vizsgálatok a Csepeli maganlaborunkban igénybe vehetők
Egyénre,személyre szabott vérvételre van lehetőség panaszok illetve tünetek,életkor alapján segítünk kiválasztani a legmegfelelöbb vizsgálatokat illetve paneleket
Egyébb szolgáltatások:
EKG VIZSGÁLAT AZONNALI LELET KIADÁSSAL 7000 FT
ÜZEMORVOSI RENDELÉS:
-,EGESZSÉGÜGYI KÖNYV
ÁRA :9000FT
CÍM:1212.BP KOSSUTH L U 142 -
benfolds
őstag
azt tudjátok, hogy a fehér emberek között miért sokkal ritkább a laktózérzékenyég, mint a feketék között? azért, mert az évszázadok, évezredek alatt alkalmazkodott a tejfogyasztáshoz a szervezetük. eleinte ők is fostak tőle, de megszokták. ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne kényeskedjetek, hanem nyomjátok be azt a parenyicát, ahogy az előd, különben megáll az evolúció és visszafejlődünk.
-
-
aelod
veterán
-
Qtya123
őstag
Erőszint és ilyen cuccok kapcsán az jut néha eszembe, hogy ugye ott vannak az erőemelő/strongman vonalak. Ahol kb minden az erőről szól (és a technikáról).
Ott vajon még a profit estépítőknél is intenzívebben tolják magukba a sok kulát? Vagy kb ugyanannyira, mert ellensúlyozva van sokuk azzal, hogy már 200 cm-el és 150 kg-al jött ki az anyjából is és az alap ereje is már jelentős?
-
Woodslave
félisten
tudtommal van olyan amit meg lehet műteni úgy hogy ne látszódjon normál körülmények között de nem hiszem hogy egy versenyformában ne jönne ki, de itt konkrétan látszik nála.
Apámnak is felszaladt az egyik bicepsze amikor úgy érezte meg tud emelni egy kamiont.Mondjuk nem testépítő neki mindegy volt hogy 3 cm-rel feljebb van.
-
-
benfolds
őstag
egy magyar gazdálkodó írta.
"Most még én vagyok feszült, Te meg majd februárban leszel ideges. Ha tippelnem kellene, 5.000 Ft-ot mondanék. 1 kg sertéshúsért februárban. Ha minden körülmény változatlan marad, akkor nagyjából a mostani ár háromszorosa a reális forgatókönyv. Ez mindössze 13 EUR, miközben a bárányhús kilogrammja Európában már májusban 20€ volt (8.000 Ft)! Esetleg bevezetik a magyar szendvicset: két kenyér-jegy között lesz egy hús-jegy..
Az ámokfutás, ami a mezőgazdaságot, azon keresztül az élelmiszer-előállítást és így közvetve a humán egészségügyet a mostani helyzetig rugdosta, egy sor rövidtávú, átgondolatlan és életveszélyes döntés eredménye. Azt mondják, hogy a ‘70-es évek elején ez a folyamat Nixonnal kezdődött, de talán nem túlzás azt állítani, hogy a problémához való hozzáállás a pannem et circenses-ből eredeztethető.
Az alapvetés az, hogy az élelmiszer alapszükséglet, az mindenki számára megfizethetőnek, magától értetődőnek, a családi kasszában lehetőség szerint 15%-ot meg nem haladó súlyúnak kell lennie. Ahogy a rezsinek is. Akkor jut pénz elvileg minden másra és az emberek boldogok lesznek (de legalábbis jóllakottak). A politikusok pedig mindent elkövetnek, hogy a táplálkozásból és az egészségből ne lehessen kampánytémát csinálni.
A tökéletes élelmiszer-válsághoz 2 hónapja minden adott: energia-válság és hiány (dízelolaj és gáz), hiperinfláció (elszálló takarmány árak), klíma-krízis (aszály), átgondolatlan támogatási rendszer (a “nem-termelés” dotálása) és egy háború elosztási problémákkal. A mezőgazdaság olyan szinten kiszolgáltatott ágazattá vált, hogy a mostani helyzetben az alapvető élelmiszerek megtermelése sem biztosított teljes mértékben. Gáz nélkül nincs műtrágya, melynek hiányában a termés mennyisége a tört részére csökken. Az aszály elvitte a legelőket, a kukoricát, a tejelő állományokat vagy kivágják vagy 3-4-szeresére emelik a tej és tejtermékek árát. Vagy szép csendben csődbe mennek. Fűtés és hűtés nélkül nincs ipari (olcsó) tojás, nincs tehát pl. tészta sem. Az állati melléktermékek növekvő hiánya a gyógyszeriparra is hatással lesz (krémek, kapszula tokok, stb.) Az állatok számának csökkenésével a műtrágya pótlásának lehetősége szerves trágyával megszűnik (jó reggelt vegánok!).
A növénytermesztéssel szemben egy állatállomány beállítása, szelekciója, a termékek bevezetése évek munkája, azok a termelők (akik nagy része amúgy is nyugdíjas már) nem fogja újrakezdeni. A döntéshozók kezéből (itthon és Európában is) kiesett a kormánykerék, buta sodródás tapasztalható egy sor látszatintézkedés mellett. Két hónap telt el és nincs irány, nincsenek programok, még kevésbé elképzelések.
Magyarország szépen lassan megszűnik élelmiszer-önellátó lenni. Erre már csak egy picit kell várni. A jövő év eleje azonban kritikus lesz. Már Neked is. Ideje néhány lépésben felkészülni…
Mi a nyáron elkezdtük, jön a tartósítás a közösség átszervezése" -
Woodslave
félisten
Nekem ezek az emberek már update Norbi szint. Ramentek egy áltudományos megközelítésre - ami nem mondom hogy nem működik mert de csak nem azért amiért mondják. Ha valakinek ez a módszer kell hajrá. Én is böjtöltem csak ahogy mondják ez is csak egy eszköz de mint mindenható megoldást és az egészség legfőbb forrásaként előadni nekem már nem jön be
-
benfolds
őstag
figyelj, ha tudsz vele dolgozni, akkor nem lehet olyan nagy a baj. meg gondolom, hogy ahány ember, annyiféle sérülés és regeneráció. hol fáj? ha a könyököd külső felén azt a kis gödröt megnyomod, az fáj? mert akkor valószínű, hogy teniszkönyök. youtube-on találsz teniszkönyök tornát.
-
benfolds
őstag
Mondom: idő. 4 hónapig pihentettem, de semmit nem javult. Kb. 5-6 hónap után nem bírtam tovább, óvatosan elkezdtem edzegetni. Rosszabb nem lett, sőt, fokozatosan javulni kezdett. Kb. egy év után múlt el annyira, hogy nem éreztem. Lehet masszírozgatni, óvatosan tornáztatni, biztos segítenek valamit, de nagyon nagy részben a szervezet öngyógyító funkcióján múlik szerintem.
-
m3tr0
őstag
Én azt bírom,mikor elhízott emberek mondják,hogy de hát nem is eszem sokat és mégis ilyen dagadt vagyok.
Miközben két pofára tömi reggel a péksüteményt,issza literszámra az üdítőt,ebédre pizza...és ez az amit csak én látok a munkahelyen.Majd kerek szemmel nézi,mikor én csinálom a kis zabomat,vagy rizskásámat és mondja,hogy pff ezt a nők szokták enni, miért eszem ezt a szart?!
Mondom azért,mert pont feleannyi kiló vagyok így mint te és én 3 centivel vagyok magasabb. LOL
-
kutkut
addikt
Ez az infó honnan van, hogy nem lesz? A kínálatba konkrétan most került bele a belga csokis. Igaz, csak fél és 1 kg-os kivitelben, és "ajándékot" sem lehet mellé választani. Nem úgy tűnik, mintha éppen kivezetnék a terméket, de cáfoljatok meg.
#176049AsakuraDave: A "rendesből" próbáltam a barackjoghurtosat, én imádtam. Édesnek édes, de szerintem a 3 közül a legkevésbé mű ízű. (Semmivel sem jobban, mint egy átlag ivójoghurt.) Az édességen lehet csökkenteni, ha vízzel és tejjel fele-fele arányban kevered.
-
aleister
veterán
Korábban írtam erről itt. Alapban látszik a 6 kocka, de kicsit kidülled a has. Mintha belülről kinyomná valami. De már volt olyan elméletem is, hogy ferde a medencém, most épp a zsigeri zsír a sláger.
Olyan fotólinkelési hullám volt itt, hogy egy pillanatra meginogtam.Lehet, hogy befotózom majd, aztán posztolom én is, bár HussarF után elég ciki már képet küldeni. Legalább Angel előkeresi nekem is az x évvel ezelőtti állapotot.
-
enginev3.0
félisten
Na, valami ilyesmire gondoltam
A darált zabos - gyorsan ledöntős fehérjeturmix
Az előre ledarált zabpelyhet, és a tejsavót öntsd bele egy shakerbe, még szárazon. Picit rázd össze - jobban fog oldódni mindkettő, ha előtte elkeverednek, még ebben az állapotban. Amikor szükséges, kapd elő a shakert, öntsd fel 3-4 deci vízzel, és zutty! Már meg is ittad. Ha nap közben kaját őpótolsz vele, tegyél ebbe is lenmagolajat, hogy picit komplettebbé tedd a tápanyag összetételét.Ez így egy adag, vagy egy napra való elosztandó adag?
Hozzávalók
kb 30g akármilyen tejsavófehérje
100g zabpehely egészben vagy darálva
lenmagolaj
víz
a többbinek a képzeletet szabhat csak határt!
-
troller
senior tag
Pl:Ashwagandha
De valamelyik szteroid felvilágosító jutúb csatornán láttam pont tegnap, hogy a Trenbolone is teljesen lekapcsolja a kortizol termelést. -
Xelo
addikt
rengeteg minden befolyásolja a kortizolt, ha egy adott ember, család, tevékenység, munka vagy akármi stresszel téged az növeli ennek a hormonnak a szintjét. megfelelő mennyiségű és minőségű alvással, teljes értékű ételek fogyasztásával, természetben töltött programokkal, idegesítő helyzetek személyek kerülésével, ashwagandhával stb meg csökkenteni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest