- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
kislaci #175922 üzenetére
van azon hús is. nekem az egyik kedvencem, lehet pont azért, mert zsíros. "szöröstül-bőröstül" megeszem, így megvan a kalciumforrás is.
lidliben fillérekért szokott lenni kilós kiszerelésben (750 ft?), nem tudom, hogy most mennyi lehet, de a halnak nem ment fel úgy az ára, mint tenyésztett állatoknak. fél zacskóval megsütök egyszerre, két főétkezés megvan belőle. imádom.
jó nektek, én nem vagyok erős, de legalább nem is látszom annak.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
kislaci #174736 üzenetére
Én arra szavazok, hogy engedd el az a hetet. Ha minden nap benyomsz 10 kapszulát, amit nem tudjuk, hogy pontosan mit és milyen dózisban tartalmaznak, de néha nem árt bizonyos vitaminok és ásványi anyagok szedésében is hagyni 1-1 kisebb szünetet.
Én biztos nem vesződnék 10 féle bogyóval, ráadásul 10 féle dobozba vigyek magammal pár szemet + fehérjhét. Túl sokat tulajdonítotok ennek szerintem, ha kihagysz 1-2 hete konkrétan semmi nem fog (negatív értelemben) történni. Inkább figyelj a kajára oda jobban és az egész meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest