Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zola007 #53122 üzenetére
Töltsd fel valahova és linkeld be... hátha mást is érdekel.
Énis olvastam ezekről is pár dolgot már...
Meg pl a ketogén diétákról is stb (nem akarom idekeverni nem azért írtam, tudom hogy más), szinte az összesről ami a sporttal kapcsolatba került már... sok új dolog nem lehet benne, bár mindig tanul vagy legalább megért jobban valamit az ember.Semmi bajom a böjttel, bár én nem élek vele, de attól még tudom hogy hasznos lehet mint előbb is írtam.
Amolyan megtisztulásra meg "méregtelenítésre".Akkor van baj ha másra és tartósan vagy össze vissza alkalmazná valaki... lásd pl koplalásos diéták, böjtök stb... főleg nők körében, női magazinokban. Na azok csak károsak. Ez itt a baj része, az ilyen bölyt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Oakley Five Square OO9238-04
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest