Hirdetés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nos, elérkezett az az időszak, amikor semmire nincs időm. Szarul kajálok és terembe se tudok járni. Nagyon sok tanulnivalóm van, emellett bevállaltam egy TDK-t is, úgyhogy teljesen el vagyok havazva. Na persze azért mozgok, de a napi fél órás szobában történő saját testsúlyos bohóckodás meg két gagyi 7,5-es kézisúlyzóval idétlenkedésnek nem sok értelme van. Fel vagyok készülve, hogy úgy fogok kinézni, mint a teleszart zokni. Viszont legalább meglesz a szakdolgozatom (a TDK-t el tudom fogadtatni). Valamit valamiért...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI FPV Racer drón
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest