- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
hogy mik vannak:
Kenyérdiéta!
A „prémium” menü: Update1 3 G kenyérből
B „economic” menü: Update1 cipóból
Az étrend napi 4 étkezést tartalmaz!
Javasolt folyadékfogyasztás 1,5-2,5 liter víz, esetleg 1 üveg Update1 1000 mg C-vitamin tartalmú gyümölcsital! Napi max 2 kávé engedélyezett, üresen maximum Update édesítőszerrel, tej nélkül!
1. nap:
1. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 párizsival, 1 nagy zöldpaprikával
2. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó bundás kenyérnek elkészítve, 2 db paradicsommal
3. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 Trappista sajttal, kígyóuborkával
4. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 körözöttel kenve, 1 nagy zöldpaprikával2. nap:
1. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó Update1 májassal kenve, 2 db paradicsommal
2. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó Update1 vajjal kenve Update1 kolbásszal, Update1 Trappista sajttal melegszendvicsnek elkészítve, zöldpaprikával
3. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó 2 db Update1 virslivel, Update1 ketchuppal és paradicsommal
4. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó Update1 vajjal kence 2 db főtt tojással és zöldpaprikávalA napokat egymás után lehet váltogatni. Felhasználható még reggeli feltétnek: Update1 tojáskrém, tízóraikrém, sajtos fokhagymás krém, tepertőkrém.
A diéta javasolt alkalmazása 1 hét! Ezután célszerű visszatérni a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozásra, ami levest és főtt ételeket is tartalmaz, természetesen szem előtt tartva az Update alapelveit!
Üdvözlettel:
Takács Hajnalka
dietetikus
Norbi Update Europe Zrt.náluk az update a kötőszó nem a bazdmeg
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Shadowbull #24696 üzenetére
Mert a csirkék természetes körülmények között nőnek meg pár hét alatt szép nagyra, aztán a 1,2 kilós mellből lesz kb. fél kiló, mert annyira vizes az egész. Lásd teszkós csirke. Amikor ipari mennyiségben tenyésztik, nevelik, keltetik őket, az minden, csak nem természetes. Vagy amikor a bolti paradicsomnak távolról sincs paradicsom íze és stb.
A törvényi előírás sajnos semmire nem garancia, mint ahogy egy rakás tápkieg sincs pl. beregisztrálva az OÉTI-nél sem. Ugyanígy egy rakás hulladék élelmiszert adnak el itthon engedéllyel.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Rabbitf_24
addikt
Normál fekvőtámasz meg a guggolás már megy. Egy kicsit lejjebb tekerem a súlyt és akkor tudok majd rendesen ilyen gyakorlatokat is csinálni. Mindenki a súlyzós edzést mondja, tudom is hogy jó, ezelőtt így fogytam le (meg a futással) , de most valami mást akarok kipróbálni.
-
Shadowbull
addikt
válasz spammer #24702 üzenetére
ki mondta hogy ez termeszetes? De kicsit gondolkodj mar el: megis hogyan akarnal megtermelni ennyi csirkehust, ha nem uzemi korulmenyek kozott? Tudomasul kell venni:hogy mondjuk egy ketmillios varosban tetszoleges helyen kaphass elore csomagolt friss csirkemell-filet, bizony csakis az ipari korulmenyek tudjak megteremteni a szukseges mennyiseget es az allando kinalatot a megfelelo aron. Lehet nosztalgiazni a nagymama szemetdombjan kapirgalo csirkek utan, de a realitasokat azert illik figyelembe venni.
Persze hogy az lenne a legegeszsegesebb, ha ma is dardaval vadasznank le a garantaltan karosanyagmentes mamutot, de mivel ugy dontottunk hogy civilizaciot epitunk es az emberek nagy resze nem a foldeken szorgoskodik, ezert valamilyen kompromisszumra kenyszerulunk.Nem azert van elelmiszeripar, mert valahol valamilyen gonosz emberek szandekosan meg akarnak minket mergezni, hanem azert mert maskepp nem megy.
Az eletben semmire sincs garancia, de az embernek el kell donteni, hogy retteg-e folyamatosan az ot megmergezo gonosz elelmiszeripartol, vagy szimplan eli az eletet aztan nem gorcsol olyasmin, amit ugysem tud megvaltoztatni.
A masik alternativa meg az hogy az ember energiat es penzt nem kimelve felhajtja a biocsirkemellet es azt veszi 4-5szoros aron. Mi bar sok biocuccot eszunk, erre nem vagyunk hajlandoak...
Kieg: az egy nepszeru mantra, hogy hozzak be a szemetet a multik az orszagba, vegyel magyart mer az jo!
Aztan erre konkret bizonyitekot meg nem nagyon lattam,lattam viszont egy olyan cikket, ahol kulonfele orszagokbol szarmazo elelmiszert (talan zoldseget) vizsgaltak be laborban vegyi anyagok utan kutatva es a magyar volt az egyik legszarabb....
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
spammer
veterán
válasz Shadowbull #24704 üzenetére
Igen, így megy, hogy rohadt gyorsan kell termelni őket, nem ér rá megvárni, amíg a csirke kapirgál, eszeget, növöget, megsimogatjuk a buksiját stb. De mitől nő meg olyan gyorsan, olyan nagyra? Biztos lehetsz benne, hogy nem az egészséges táptól, amit kapnak Mitől van felfújva, mitől van az egyik mellben fél kiló víz, míg a piaciban vagy a hentesnél vett csirkében fele, negyede annyi? Mitől ilyen színű a hús, mitől olyan a másik. Mitől más a színe, íze, állaga az iparinak, mint mondjuk a másiknak, ami háztáji? Tojás dettó.
Mindenkinek nyilvánvaló, hogy másképp nem lehet ipari mennyiségben termelni, nem is ez lényeg, hanem az, hogy minél nagyobb mennyiségben kell termelni, úgy kell egyre jobban felgyorsítani az egyébként természetes folyamatokat (csirke növekedése, mérete, vagy a zöldségek, gyümölcsök érése, mérete), ami nem biztos, hogy annyira egészséges, mert sosem tudhatod, mivel teszik azt.
De persze mindenki abban hisz, amiben akar.
Nem rettegek én, de nem is hiszem el, hogy az alapanyagok olyan tiszták lennének.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
-
adam_
senior tag
Szerintetek a nonfiguratív hatású tetkók jól néznek ki, főleg a testépítők körében? Csináltattam egyet a felső hátamra, majd ha legyógyult teszek fel képet ide, de addig még kigyúrom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Ennyit a zavartalan napsütesrol...kifekudtem napozni,a nap meg eltunt.
Give me your cum,bull!
-
-
deniro2
senior tag
válasz spammer #24705 üzenetére
A piacon is nagyipari bojler csirkét kapsz, ne aggódj... Mari néni már nem nagyon árulja sehol a kapirgálós fajtát... Volt szerencsén 4 évig állategészségügyi szkiba járni, úgyhogy befejezhetitek az okoskodást..
A csirke elsősorban a fajtája és a tartás miatt nő gyorsan, nem a bálnaszteroidtól. Az antibiotikum nem erre való. A víz meg vágás után kerül a húsba.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Kreatintól még a guggolás is jobban megy, utolsó sorozatnál ma 8-ig is eljutottam úgy hogy nem kellett megállni fújtatni. Következő alkalommal első két sorozatban megcélzom a 14 ismétlést. A súlyon nem akarok emelni, féltem a derekam, elég nekem a 80kg.
joamilestoné: Monohidrátot. 2 hete kezdtem, múlthét végéig (10 nap) betöltés volt napi 30g-al, most napi 15g.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dorian
félisten
Sziasztok, mi most a best-buy fehérje?
Barátnőmnek kéne valami viszonylag jó áron. Innen a fórumról szoktam neki venni Myproteint Lacitól, de ő amennyire tudom, beszüntette az importot.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
válasz Rabbitf_24 #24726 üzenetére
Megy 20 egyszerre??? Azannya. Biztos szabályos az?
Gőzöm sincs a testsúly hány %-át mozgatja az ember fekvőtámasz alatt,de a 120+ kilóddal biztos elég komoly súly az is.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #24716 üzenetére
Sosem voltam egyetlen irányzatnak sem a híve!
Mindig szerettem a napszemüvegeket, de miután megvettem az első Oakleymat, lenyűgözött a minősége. Azóta vettem még egy párat.
Egyébként, meg nemzeti radikális oldalon "tevékenykedem". De maradjunk a politikától mentesek, mert, ha spammer megkérdezi Vityát erről a dologról, még a végén ki leszek tiltva a fórumról.(#24717) spammer: nem mondták még, hogy neked nem áll jól ez a szemüveg? Olyan "csajos" az arcod benne!
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #24730 üzenetére
Azért egy-két kikötésem lenne:
-csak semmi buzulás
-nem fogok elmenni a szivárványos felvonulásra
-ha mégis elmegyek, nem a felvonulók közt leszek
Természetesen politikától mentesen még lehetünk barátok. -
PowerBuldog
veterán
hello!
kérdésem nekem nem nagyon van, csak csatlakoznék a közösséghez.
1 éve kondizok, eddig így áll a helyzet
~80kg, 10% testzsír százalékEladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Casanova*
veterán
válasz PowerBuldog #24733 üzenetére
üdv! sokat fejlődtél,jó a forma! gratula
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Shadowbull
addikt
na, akkor majd a legkozelebbi buszkesegnapi felvonulason majd integetek neked a kocsirol
Egyebkent mindig meg akartam kerdezni egy hiteles radikalis arctol: mennyiben valtozna a vilagkeped, ha kiderulne hogy a fiad meleg? Tudom, nem derulhet ki, mert rendesen nevelted, meg nem jart a nemzetibe, nehogy elkapja a buzivirust, de pusztan gondolatkiserlet szintjen: mi lenne ha egy kemeny edzes utan a fiad eloallna aztan azt mondana: fater, en meleg vagyok?
-
Mikuland
tag
Faja! Sikerült átpakolni a derékról a válladra a szélességet! Csak így tovább, még szemtelenül fiatal vagy!
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Ijk
nagyúr
Te sem vagy alacsony, képen így hátrányban vagy a törpékkel szemben.
A testzsírhoz pedig nyugodtan add hozzá te is a +10%-ot.Amúgy mi a célod, vagy csak sportként űzöd?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
PowerBuldog
veterán
válasz Mikuland #24736 üzenetére
a 26 szemtelenül fiatalnak számít?
Ijk 185 vagyok amúgy csak sport, de ha úgy alakul idővel, hogy belehúzok egy kis diétával meg több pénzt belenyomok akkor valami fitness forma még beüthet. 130kg-s hegy viszont semmiképpen nem leszek
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Ijk
nagyúr
válasz PowerBuldog #24738 üzenetére
Fitneszformához elég neked a 100 kiló is.
Shadowbull: Már múltkor lefektettük a szabályt. Amit hiszel magadról + 10%
Dehogy kémiaigényes, mondjuk genetikafüggő is. De 5-6 év edzéssel szerintem összehozható.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Shadowbull
addikt
epp ezt akartam mondani, hogy az a 10%-os testzsir elegge kerdeses. Tegye mar be valaki megint azt az osszehasonlito kepsorozatot, en mar nem talalom.
100 kilo 10%-os testzsirral mar elegge kemiaigenyes ehhez a magassaghoz szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Hát én most feladom...
Viszlát!u.i.: holnap mell-láb lesz
-
PowerBuldog
veterán
válasz Shadowbull #24740 üzenetére
erre a képre gondolsz?
amúgy a szegedi shop.builder üzletben géppel mértük a 10.3%-otm3tr0: mell-láb páros szerintem nem ideális.
lábat érdemes külön napra tenni, elég nagy izomcsoport[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Sokat fejlodtel, szep munka! (tan nemcsak fott becsi virslit ettel mustarral reggelire? )
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
hrvp
aktív tag
válasz Shadowbull #24735 üzenetére
Olyannal nehéz egy témáról bármilyen szinten is beszélgetni, aki az intelligencia szintet és azt, hogy valaki jó vagy rossz ember politikai beállítottsághoz köti.
-
Yeffy
veterán
válasz BÁ Nutrition #24655 üzenetére
úú, téényleg, hát a nyúl is megmondta...
oké, nincs több kérdésem...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #24742 üzenetére
Ez így szerintem "hitelesebb" összehasonlítási alap:
A képeken nem én szerepelek
Amúgy jó formád, grat
Most olvastam ezt a tápkiegek Audija dumát Ez nem százas. Mer' az Ajudi az nem burzsujg*ci sz*r? Úgy tudtam, hogy '90 előtt gyártottak csak rendes autót/motort meg akkor minden jobb volt, lobogott a klippekben a motorozó gyúrósok haja meg ilyesmi. Egy világ omlott össze bennem
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Az igazsághoz tartozik, hogy hasonló kérdést én is feltettem már egy-két barátomnak. Én nem vagyok "hithű náci", aki azért utálja a zsidót, cigányt, vagy akár a melegeket, mert az zsidó, náci, vagy meleg. Nem, nekem ennél több eszem van. Nekem van cigány barátom, biztosan van zsidó is, csak nem tudom róla, hogy zsidó. Ha a fiam meleg lenne, mit tennék? Semmit. Ugyanúgy a fiam maradna, ugyanúgy szeretném! Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki meleg, ha a négy fal közt tartja. Én sem teregetem ki a családi életemet! Ez a buzifelvonulásos cirkusz nem hiszem, hogy kell a népnek, nem hiszem, hogy épeszű ember támogatja, hogy a gyermekek előtt nyíltan egymást faló homokos férfiak rázzák magukat a nyílt utcákon!
(#24744) hrvp: ugye, ezzel a beszólásoddal nem rám céloztál? Nem hiszem, hogy bárki beszélt itt intelligenciaszintről, meg arról sem, hogy bárki politikai nézet alapján állapítja meg, hogy az ember jó, vagy rossz!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
HÁHÁÁ... köszönöm, hogy helyettem is feltetted ezt a kérdést, engem is érdekelne a válasz...
a "felkonf" is teccett...egyébként az általam eddig "látott"/hallott embereknél 2 dolog szokott ilyenkor lenni:
vagy előbb utóbb elfogadja a gyerkőcöt, és cseppet "visszaszáll" a földre, vagy kitagadja a g_cibe. ezeknek csak gratulálni tudok. és ez a gyakoribb sajnos...
nem óhajtok semmilyen szivárványos témát propagálni, mielőtt valamelyik agyhalott ökör belémköt, csak igyekszem a dolgok mögé is látni...valaki kérdezte a nonfit. szerintem a leggázabb, legótvarabb stílusú "tetkó", amit valaha láttam. kb egy óvodás is tud olyat rajzolni, kis túlzással. én csakis a szép, minőségi rajzos/színes/feliratos tetoválásokat "szeretem", tervezek is belőlük párat magamra...
tegnapi láb/váll, óó, kinyírt, ma meg egész nap bútorpakolás, de hogy ne legyen elég, még menjek felhúzni... awsum' -.-"
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
PowerBuldog
veterán
válasz #11527168 #24746 üzenetére
nem vagyok egy kreol bőrű, nem látszanak kimondottan a tónusaim, de szerintem közelebb vagyok én a 10%-hoz
(#24743) wertigo1984 : elfelejtetted a sört!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest