- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz Dexar007 #24201 üzenetére
Nekem tavaly lopták el az össztelós Hauser-emet edzőterem elől, ráadásul lezártam rendesen Túrákon kívül és munkába járáson kívül nem is fogom az újat használni... Sajnos rézbőrű barátaink mindenhol figyelnek....
Az is 10 éves keró volt, épp előtte 2 hónappal újítottam fel.... MTB-t is lehet használni aszfalton is, ha nem traktorgumival mész és van egy kényelmes ülésed rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Radnix #24198 üzenetére
tisztában vagyok vele hogy nem kötelező azt szedni, de ha már ugyanannyiba kerül a kazein mint a tejsavó akkor most melyiket szedjem szerinted estére? :/ én konkrétan a 2 scitec 5kgos vödörre gondolok, a piros wpp uyganannyi mint a casein, vagy van vmi oclsóbb jóminőségű casein?
spammer: köszi a nevedhez hű hozzászólásod, gramarnazi, aztán belököd arra a kérdésre hogy szerintetek holvan jóáron túró, azt hogy hát vegyél cottage cheest ha találsz jó áron, nemigazán értelek, de remélem te jobban érzed magad az ilyen hozzászólások után, különben tényleg nincs semmi értelme
-
bsafran
csendes tag
nincs külön "alsó" és "felső" hasfal... ha jól csinálod a hasazást mindkettő fejlődni fog.
én nem szoktam buziskodni a teremben a gépekkel, egyedül hasizom-kereket használok, abból csinálok 10×10-et, az eléggé legyilkolja a hasat, és másnap finom izomlázat eredményez (alsó hasfalban is!) -
Nightmare
senior tag
válasz Peddy789 #24204 üzenetére
A legjobban akkor jársz, ha kevered. A kezein 74 biológia értékkel rendelkezik, hiába lassú felszívódás, ha negyede kárba megy. De fel tudod javítani tejsavóval. Ha engem kérdezel, akkor 10 deka túró, nyomass be 10 gramm tejsavót, és no problem.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
meroly
veterán
Apropó az élet apró örömei: szerdán a fél napom ráment, mire sikerült a cégnél leszervezni, hogy tudjunk csatlakozni a csoportból az árvízvédelmi munkálatok segítésére induló szerveződéhez.
Tegnap voltunk két faluban is raktuk, pakoltuk a zsákokat. Jó érzés volt segíteni, mert rászorulnak rendesen, azért nem rózsás a helyzet a szigetközben.Ja és életem legjobb hátedzése volt, mozogni is alig bírok
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz philoxenia #24211 üzenetére
Na jah, meghogy egy másfél óra alatt le kell tudni. 6-7 órát voltunk kinn folyamatosan, mégsem haltam bele és nem esett le az izmom sem
Impossible is nothing
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #24214 üzenetére
Én mikor maszeknál festettem. Reggel 7től este 10ig,éjfélig. Sűrűn vasárnap is dolgoztunk. 3 évig... Sokszor hajnalig is dolgoztunk,volt mikor másnap 9-ig nyomtuk egy húzamba. Utolsó nap vasárnap hajnal 2ig dolgoztunk. Hétfőn fel is mondtam. A f@aszom dolgozzon,mint állat. -.- Úgy össze estem,mint a szar. Maszekhoz többet soha nem megyek dolgozni...
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
srácok,mondjatok voltarennél jobb kenőcsöt!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Zomb€€
őstag
Elég perverz ez a hajnali hát-váll...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
törölt tag
Héten edzés nem volt, helyette a rómain homokzsákoztunk. Faszán kijött az allergiám, taknyom-nyálam egybefolyik Azért lehet hogy lenézek a terembe. Nagyon durva ez az árvíz, eleinte még röhögtem rajta, hogy csak vészmadárkodik az ertélklubb, de tényleg nem. A pozsonyi lakásom megközelíthetetlen, le van zárva a Duna környéke teljesen. F*sz kivan, attól tartok hogy kipakolják
Ennyi panaszkodás mára. Ja és atta
-
hrvp
aktív tag
válasz #11527168 #24227 üzenetére
Én még emlékszem a 2002-es árvízre, a településünkön az volt eddig a legmagasabb víz szint, azt mondták, most magasabb várható, meg láttam a német viszonyokat, szóval tudtam mire lehet számítani. Akkoriban még netünk sem volt, mostmár itt a facebook, szervezetten mennek mindenhova az önkéntesek, folyamatosan lehet értesülni róla, hogy mi a helyzet.
-
törölt tag
Most tényleg könnyebb minden, én ahogy látom nem lesz nagy baj. Maximum anyagi kár.
Csak az zavar, hogy sok a díszp*csa, meg díszg*ci a gátakon. Pózolgatnak a f*szbukra, persze egymás után 10 képet kell lőni hogy megmutassuk hogy mi aztán nagy hazafiak vagyunk, meg az árvíz hősei! Kb. mint a sok okos politikus akik százezres cipőben meg szépruhában imitálják a lapátolást.
Ilyenekre gondolok:
Komolyan rosszul vagyok már, hogy milyen emberek vannak ... Csak a hírnév meg a menőzés.
-
-
törölt tag
válasz kovsol #24230 üzenetére
Ja pont így. Szinte látom sokakon, ahogy remegve várja hogy vigye a víz az embereket meg a házakat. Aztán lehet fotózni, meg sztároskodni vele. Pozsonyban a tezsvírek elkezdték szétszedni a mobilgátat, hátha le tudják adni egy kis pízé. Mindig meglepődök hogy mennyi barom van, ilyenkor jól kijönnek a jellemek.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
A 2002-es szintet Győr már rég túllépte.
Már a mellvéd alját súrolja Révfalunál és rengeteg a buzgár (bocs akinek ez idegen).
Ne lepődj meg ha az egyetemre beront pár óvodás, mert azt mondták oda viszik a gyerekeket a hédervári útiból ha jön a víz, mert szerintem az épület se bírná már ha alámosná kicsit.(#24229) Aydan: Tegnap Dunaszentpálon voltam és kb hasonló kaliberű lányok voltak és érdekes módon pakoltak, lapátoltak, senkinek esze ágában sem volt fotózni, kivéve a helyi újság fotósának. Ott kemény munka folyt és kb 15 m3 homokot zsákoltunk be vagy 30-an 1 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
törölt tag
válasz meroly #24232 üzenetére
Örülök, hogy vannak üdítő kivételek. Itt is vannak, de nagyon dühítő az a néhány renitens. Csak feltartják a munkát.
Amúgy mennyire komolyak a buzgárok? Átszakadhat? Mindenféle hírt hallani. Én már FB-ra már fel sem megyek, mert 2 percenként kitelepítéssel rémisztget valaki.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz #11527168 #24233 üzenetére
Csak Győrt tudom mondani. Kolleganőm most ment haza, mert a folyó parttól két utcányira lakik és az első utcát elérte már, de ez lassú átfolyás csak (mármint a buzgár), tehát nincs nagy gond. A mellvéd aljánál van egyébként a víz és a kijáratokon a homokzsákok alatt folyik el.
Én folyamatosan a FB-on vagyok, mert azon a környéken lakunk mi is, a gyerek meg ott van most is óvodában pl, tehát jó tudni mikor kéne nekiindulni és kimenni vidékre szülőkhöz pár napra, mert ha elönt, akkor elzárnak mindent (villany, víz) és ki/be járási tilalom lesz.
Tegnap 3 kétéltű járművet láttam a főúton a szigetköz felé, felkészültek mindenre.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
hrvp
aktív tag
válasz meroly #24232 üzenetére
Nálunk ez a tábla ma így néz ki: pirossal bekarikázva
-
Shadowbull
addikt
nem mondod hogy gonyui vagy szerencsere Gonyu magasan van, a szeleit viszi a viz ha viszi...
Gyorujfalun van nagy szopas... Ott tenyleg szerencse kerdese, hogy megmarad-e a gat.
latszott mar egy hete is hogy ebbol komoly dolog lesz, Passau, Linz, Salzburg meg a kornyeke eleg gaz volt, tegnap meg Deggendorf egy reszet vitte el a viz, gatszakadas volt.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
wertigo1984
őstag
válasz Shadowbull #24238 üzenetére
Nehany perce mertem itt a munkahelyem elott, a budai felso rakpart beton korlatjanak a tetejetol 162 centi a vizszint lefele.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
_NCT
őstag
válasz wertigo1984 #24239 üzenetére
Merre melózol? Én Nyugatitól Mechwart ligetig megyek, remélem nekem azért még nem kell aggódnom
-
Dexar007
veterán
Nem talaltam ceklat,igy hat vettem egy fel görögdinnyet.
Give me your cum,bull!
-
Jojo5
őstag
lab volt, az egesz het sz@r edzes teren ugy ahogy van...
kajamat se tudom a munka miatt tartani, sot meg kialudni se sikerul magam...holnap mint sztahanovista kisdiak 4 masik tarsammal egyutt meghivast kaptunk munkak elismerese miatt egy siofoki hajout+vacsora kombora ahol a megjelenes kotelezo
tok jo mert onnan is este 11-re fogok kb. hazaesni...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
adam_
senior tag
Diplomás gyúrós lettem.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Nagyon ideges vagyok!
Hétfőn újra tudtam mellezni 3 hét után, örültem, mert alig gyengültem 1-1 ismétlést, bár hangyányit fájdogált már a vége fele.
Ma pedig újra megfájdult a bal mellem, egészen a vállamig szúró fájdalom, sőt mintha picit el lenne színeződve és nyomásra is fáj.
Tiszta roncs vagyok, az alkarom is fáj 2 hete, sőt újabban a kézfejem is elkezdte, teljesen tönkre vagyok menve
Legalább karozni tudtam egy jót.Ja és nem akarom pihentetni mert elsorvadnak az izmok és egy
kibekúrt etiópleszek.adam_: Grat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest