- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
ha érdekel valakit:
http://www.sportika.eu/hirek-ujdonsagok/minden-termekunk-35-kedvezmennyel -
tatabánya
senior tag
-
_NCT
őstag
válasz gaborh #24101 üzenetére
Köszi srácok. Nem érzek most semmi fájdalmat, előbb utána olvastam ennek a sérvnek, elég durva, csak műteni lehet Köhögtem, erőlködtem, feszítettem a hasam, közben nyomkodtam magam lágyéki tájékon, semmi. Se dudor, se fájdalom, se semmi, úgyhogy most picit megnyugodtam. Mondjuk ha nagyon kezdeti sérv, akkor úgy is csak az ultrahang tudná kimutatni.
Most a felhúzást kiveszem pár edzés erejéig, pihentetem. Csak a felhúzásnál jött ez elő, fekvenyomásnál sem, meg semmilyen más gyakorlatnál nem.
Faternak, muternak gerincsérve van, + faternak heresérve volt, igaz ő tett is érte. 100-200kg-s kazánokat kellett emelgetnie stb. Főleg sokszor én is besegítettem neki. Szóval örökletes dolgon se lennék meglepve.
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #24021 üzenetére
persze, csak kicsit "idegesít"... azért csak 3 éve tolom már mindenhogy, meg valamit el is értem magamhoz képest, bosszantó, de egyben jóleső és szükségszerű a pihenő...
Káskáj: nem tudom, min csodálkozol, ez a topik Molnár Petik, Cutlerek, Health-ek és társaik gyülekezőhelye...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
_NCT
őstag
válasz Nightmare #24111 üzenetére
No ha már ma ennyire szóba hoztam a felhúzást, lehet hogy szarul is csinálom....
Tehát vállszélességű terpeszben állok, behajlítom a térdeim és leguggolok alacsonyra, hogy a seggem kb a rúd vonalától 20cm-re van, onnan húzok fel. Na most néztem az előbb budi bilderen a videót, ott meg a csávó szinte minimálisan hajlítja be a térdét és nem megy le annyira. A kis gif-ekben meg mélyebbre megy a csávó, kb én is úgy csináltam, bár lehet még picit lentebb megyek. Hátamra figyelek, hogy végig egyenes maradjon, koppanásig teszem le a rudat.
Lehet szarul csinálom az egészet, azért fájdultak meg a térdeim is....
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
mell edzés után, bedurranva
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Casanova* #24119 üzenetére
én mennék a helyedben, nem azt csak addig kell levenni, amíg lenyomod a pózodat, ami kb 2perc, addig kibirod nem? berakod a bmwbe, az iphona mellé.
s4? gázvagy, az max audiban jó, az iphone a menő.....
nem szálkásítani nem kell, mert még a végén izmot vesztessz.. viszont egy jó dabanol kúrát nyomnék, hogy mégnagyobb legyek[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Casanova*
veterán
válasz Tipo16V #24120 üzenetére
ok! nem ájfonom van,hanem galaxy s4, kispajtás. na és szerinted szálkásítsak még?
basszus! akkó most mi legyen?? bmw-t lecseréljem audira vagy a galaxyt ájfonra?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
_NCT
őstag
válasz drogery #24122 üzenetére
Néztem pár videót, abban is kb hasonlóan húznak fel, mint a budis videón. Rájöttem, hogy 100% szarul húztam ma fel, mivel nem feszítettem meg a combom, kvázi a seggem végig lent tartottam és lentről próbáltam felhúzni, szinte csak combból, egyenes háttal.
Amúgy Te mit látsz a videón, mi a helytelen rajta?
-
adam_
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
Videó:
-túl nagy terpesz, túl széles fogás.
-felsőhát még hagyján de az alsó se egyenes.
-nem teszi le a földre
-láb nincs behajlítva eléggé
-csípő túlságosan elül van
-magát nézi a tükörben
szar az egésza gif:
onnantól, hogy a térd fölé ér a rúd értékelhetetlen. Szavakba se tudom önteni mennyire béna. -
_NCT
őstag
válasz drogery #24125 üzenetére
Én amit ma észrevettem magamon hogy szar:
Túlságosan lemegyek, a térdem szinte egy síkban volt a csípőmmel és a seggemel, illetve kicsit a seggem a térd vonala alatt volt, valószínű ez terhelte meg a lágyék tájékot és most izomlázas lesz + a térdemet is faszán megterheltem, fáj az egész ízület, minden.
Térdem rohadtul be volt hajlítva.
Itt egy kép, oldalnézet, nagyjából így néztem ki A kép nem adja vissza, de ettől azért jobban előre dőltem.
Magyarul az egészet szarul csináltam, úgy ahogy van... Egyedül voltam sajnos a teremben reggel...
Most olvastam, hogy nem muszáj érinteni a földet, azt inkább haladóknak ajánlják, nem tudom ez mekkora hülyeség. T
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
melyik lehet a legerősebb, legjobb legális zsírégető tabletta most a szuperanabolikusszteroidmátrix piacon?
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Nightmare #24088 üzenetére
az a baj hogy ha megy 100ba 6 és visszaveszed 80ra akkor el fogsz gyengülni, nem kapsz megfelelő terhelést és leépül az izmod, erőszinted. de utóbbi biztosan. ha úgy veszel vissza hogy a 80ba minden alkalommal legalább 15öt nyomsz bele akkor lehet nem, de úgy sem lesz optimális a dolog
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #24136 üzenetére
kavarognak itt a deadlift variaciók a fejekben, ha ilyet kérdezel
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ijk
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #24133 üzenetére
Hát az attól függ. Régen a 100-ba belenyomtam fekve 8-at, most leemelni sem esne jól, mégsem mondanám hogy leépült a mellizmom.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
aizen92
addikt
Hali!
az lenne a kérdésem hogy egykezes súlyzóval mennyire életszerű és hatékony ez a gyakorlat?. Van itthon egykezesem meg pont egy ilyen padom. 2 súlyzóra nagyon keveset tudok rápakolni ezért gondoltam erre. ( van sima pad is ha ez nagyon extrém lenne. ) Azért gondoltam erre a gyakorlatra mert otthon szoktam edzeni és tolódzkodáson, tárogatáson, áthúzáson és fekvőn kívül kéne még gyakorlat ami nagy intenzitással dolgozza meg a mellet.
A segítséget előre is köszi!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
drogery
tag
válasz Coccolino_O #24136 üzenetére
Benne van a nevében.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aizen92 #24140 üzenetére
eléggé kitekert egy gyakorlatnak tűnik -> sérülésveszélyes, nem biztos hogy jól tudsz koncentrálni rá. súly fel ill lerakása is körülményes ill pont ezért segítő nélkül nem tudsz majd ideális súllyal dolgozni.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aizen92
addikt
válasz BÁ Nutrition #24142 üzenetére
igen igazad van amit belinkeltem nem az igazi. viszont ha padon csinálná az ember ellentétes kéz kapaszkodik akkor is macera?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #24142 üzenetére
Így elképzelve a hátizom alsó része könnyen meghúzódhat itt.
-
Morris
veterán
válasz philoxenia #24147 üzenetére
Kérdezzük Tibi atyát!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Végre elhatároztam magam,hogy elindulok kondizni.Már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat,de eddig mindíg edzőpartnerre vártam,de nem találtam magamnak, így ma elhatároztam, hogy elindulok egyedül.
Lementem a legközelebbi edzőterembe,körülnéztem megkérdeztem az árakat,stb..
Mint láttam,az első hsz.-ben van szakirodalom azokat átnyálazom,de biztos jövök majd idióta kérdésekkel.Ahogy átfutottam a topikot láttam,vannak általam más topikokból ismert tagok akiknek nagyon örülök. Igazság az,hogy kicsit parázok, hogy lemegyek a terembe azt kiröhögnek. 195cm magas és 112kg vagyok, pocakos kólásüveg alkat. Igazság az,hogy nem fogyni akarok, hanem vállasodni valami emberformát szabni magamra. Végül is ami érdekelne,hogy ha ténylegesen elkezdem, hogy működik ez.Oda mehetek valakihez és megkérhetem,hogy segítsen elkezdeni? Vagy tényleg azért kerítsek magamnak egy edzőpartnert? Egyenlőre ennyi lenne, remélem még sokáig itt leszek veletek,lesz elég kitartásom.Köszi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest