Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Shadowbull #24704 üzenetére

    Igen, így megy, hogy rohadt gyorsan kell termelni őket, nem ér rá megvárni, amíg a csirke kapirgál, eszeget, növöget, megsimogatjuk a buksiját stb. De mitől nő meg olyan gyorsan, olyan nagyra? Biztos lehetsz benne, hogy nem az egészséges táptól, amit kapnak :U Mitől van felfújva, mitől van az egyik mellben fél kiló víz, míg a piaciban vagy a hentesnél vett csirkében fele, negyede annyi? Mitől ilyen színű a hús, mitől olyan a másik. Mitől más a színe, íze, állaga az iparinak, mint mondjuk a másiknak, ami háztáji? Tojás dettó.

    Mindenkinek nyilvánvaló, hogy másképp nem lehet ipari mennyiségben termelni, nem is ez lényeg, hanem az, hogy minél nagyobb mennyiségben kell termelni, úgy kell egyre jobban felgyorsítani az egyébként természetes folyamatokat (csirke növekedése, mérete, vagy a zöldségek, gyümölcsök érése, mérete), ami nem biztos, hogy annyira egészséges, mert sosem tudhatod, mivel teszik azt.

    De persze mindenki abban hisz, amiben akar.

    Nem rettegek én, de nem is hiszem el, hogy az alapanyagok olyan tiszták lennének.

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák