- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
Ez első sorban Woodslave-t érdekli. Nagyon érdekes orvosi cikk az éjjeli ébredésekről. Nem feltétlen vizelés. The Power of Sleep.
Wood, ha érdekel olvasd át, értékelni fogod.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
God Vazzeg
veterán
Ha valakit érdekel: Szlovák ruhás VB élő Mastersek mennek most!
-
_NCT
őstag
válasz God Vazzeg #24605 üzenetére
Francba, stream le van tiltva melóhelyen (esetleg ha van olyan kocka itt aki tudja h rtmp tiltva van, akkor van-e bármi alternatív megoldás, hogy tudjam nézni? Proxy nem játszik, sajna BB.tv-t se tok melóhelyről nézni Max telefonon....)
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Dexar007 #24604 üzenetére
Nem az. Kortizol szint, mint a fejlődés akadályozója. Anaerob tevékenység savasító hatása, és ezek kihatása az alvásra. És bevonja a testedzést is. Elsősorban a stressz kiváltotta kortizol szint emelkedés, és a mellékvese kifáradása a téma. Az edzés csak felvetődik. De egyébként olvass bele, érdekes téma. nem kell mingyá' hurrogni.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
g4bb3r
tag
válasz Shadowbull #24601 üzenetére
tegnapi betöltés 10 nap 0 CH után: edzés utáni turmix: 2 kanál májprotein fehérjegogsz + túlérett banán+nesquik. Kaja: meki "nagyravágyók" menü + 2 magnum jégrém több nem ment utána.. viszont reggel lapos hassal és extra éhesen keltem
-
Yeffy
veterán
válasz korcsillio #24596 üzenetére
szerintem az egyik legjobb (kardió) tevékenység, gratulálok!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Casanova*
veterán
na ő keményen edz! agyban ott van...
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
g4bb3r
tag
válasz Dani82 #24614 üzenetére
fehérje shake, hús, zöldség (párolt vagy grillezett), túró+ natúr joghurt ilyenek. A 0CH az max 30gramm/nap. Pl megettem egy darab hurkát (abban van rizs ) de nem szamit az a mennyiség.
Valaki itt említette a túró+natúr joghurt +flavdrops kombót. Tényleg nagyon finom! AZ édesség utáni vágyat is csillapítja.
-
Eagl3
veterán
válasz kennystyle #24615 üzenetére
Attól még, hogy valaki nem számolja bele az étrendjébe a zöldségekben levő CH-t, még nem jelenti azt, hogy 0CH-n van. Nagy divat lett ebben a topicban ez a 0CH-zás, holott nem sok valóságalapja van.
-
Mikuland
tag
Ezek szerint a "fényevők" csinálják tökéletesen! Ott a nulla! Most jönnek a legjobb napjaik, hét ágra süt a nap, bár a zúvé ronthat.
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Woodslave
félisten
válasz g4bb3r #24616 üzenetére
teljesen szigorúan én a 0 ch-t kizárólag akkor számolnám, ha csak hús meg nem starch-ot tartalmazó zöldség (brokkoli, spenó, karfiol) megy. Fehérje turmix az már az inzulin miatt is problémás. Vagy ha nem eszem semmit mint pl. ma.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
-
g4bb3r
tag
válasz Shadowbull #24626 üzenetére
Jah nem lepodtem meg.. a leangainst csinálom már több mint fél éve. Csak az tűnt föl hogy ilyen magas ch-s vacsora után sokkal éhesebb vagyok reggel. Normál esetben simán nem vagyok kajás 11-12h-ig. Ezért említettem csak.
-
penene
őstag
válasz Nightmare #24603 üzenetére
Engem is érdekelt, elolvastam. Jó volt, bár a hormonoknál kicsit elvesztem.
De a lényeg még mindig az, hogy korán le kell feküdni, és jobb minőségű lesz az alvás. Egyébként ezt alá tudom támasztani, csak néha olyan nehéz ezt megvalósítani (annyi sok jó mindent lehet még este csinálni). -
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, kellemesen elfáradtam.
-
hrvp
aktív tag
válasz deniro2 #24633 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy aki 0CH-t akar számolja a zöldséget is. Előtte lévő mondatot meg azért, mert van olyan ismerősöm, aki megkérdezte, hogy ehet-e diétában pár kocka csokit, ha 30g alatt marad a CH-val.
Ha a 80dkg zöldség brokkoli, uborka, spárga, spenót stb. akkor simán 0CH-s diétának lehet hívni.
-
Woodslave
félisten
válasz Zomb€€ #24634 üzenetére
hogy húzol fel egyébként? Testépítő módra alsóhatra koncentrálva? Nem akarlak elkeseríteni, de a deadlift nem alsóhat gyaki, hanem hip hinge (tehat csipőből megy a történet).
Bizonyos edzők szerint ha alsóhatad izomlázas akkor xarul húzol fel... Persze a testépitő felhúzas mas tészta, de akkor qrva erős vagy
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
headhunter
addikt
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Este lefekvés előtt be szeretnék tolni egy kis Cottage cheese-t viszont kéne mellé egy kis szénhidrát is. Ti mivel szoktátok enni? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #24587 üzenetére
ne hazduj gyöknéggyel oszzuk el azé
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
meroly
veterán
Rég írtam és megmondom őszintén nem is olvastalak benneteket.
Mai mell-láb napon fekvenyomás rekordomat döntöttem meg:80kg x 5 kétszer a végén
Impossible is nothing
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #24639 üzenetére
Osztogassál nyugodtan
-
God Vazzeg
veterán
Régebben valaki berakta ide ha jól emlékszem hogy hogyan lehet a bbtv egyes részeit letölteni, de nem találom, valaki emlékszik hogy is lehet azt megoldani?
-
_NCT
őstag
Én meg ma rájöttem, múltkor a forgómat húztam meg, az volt az a meleg pont ott az alsóhasfal résztől lentebb picivel.
Ma kétkezes evezést csináltam és az utolsó szériában, mikor a lábammal jobban megtámasztottam magam, hogy húzzak egy nagyot a végére, megint beszúrt, de el is múlt. Ugyanaz mint múltkor. Aztán felhúzást csináltam csak rúddal, kíváncsi voltam, előjön-e a dolog, de semmi. Utána tettem rá gyermek súlyt (40kg) és megint semmi. Aztán rájöttem h a forgóm fáj a jobb lábamnál már egy hete, illetve ha a jobb lábamra helyezem a testsúlyom és leguggolok, akkor elkezd beszúrni picit, viszont a jobb lábamra helyezve a testsúlyom, akkor semmi.
Ma bekenem Ben-gay-el, tolom az ízületvédőt és remélem elmúlik. Direkt ma kis súlyokkal edzettem, koncentráltabban, és fasza volt.
Amúgy felhúzás után mentem hiperhajlítani, beszartam, beállt az alsó hátam mint atom, de jóvót. Amúgy most olvasom h Woodslave szerint nem az alsó hátat dolgoztatja meg felhúzás. A testépítő felhúzás az biztos hogy azt dolgoztatja meg... Meg jó pár másik testrészt is vele....
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #24643 üzenetére
1. módszer:
A DOWNLOAD.bat fájlt megnyitod valami szövegszerkesztővel és mindig az aktuális rész számát beleírod a megfelelő helyre, mentés, utána dupla kattal a DOWNLOAD.bat -ra indul is a letöltés.2. módszer (parancssorból vagy terminálból)
rtmpdump.exe -r "rtmp://stream2.zengo.eu/firstapp/bbtv/bbtv0095.flv" -o "bbtv95.flv"A fenti sor egyébként a DOWNLOAD.bat tartalma. Értelemszerűen itt is mindig meg kell adni az epizód számát.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tipo16V
aktív tag
utobbi idoben ensem irtam mert vizsgak voltak meg tanulas, matol hivatalosan is karosszerialakatos vagyok, 5ossel
az edzesek mentek ujra a regi edotarsammal, nagyon jokat edzunk, jott fel nemi suly is, es van motivacio a napi 20 perc aerobra is.
nemsokara foallas es grammra belott kaja a terv, es meg iden felmenni 77-80kgra."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest