- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #194134 üzenetére
nem ezt toljak amit latsz, hanem a cuccot. attol lettek nagyok, meg a jo genetikatol. tartalomgyartok, ebbol elnek. abbol nem lehet megelni, hogy par gyakorlatrol csinalsz videot. ahany gep es ahany gyakorlat, technika van mindrol fognak mert postolni kell, mert ebbol elnek. kritikus gondolkodas kell ide is. vannak jo tartalomgyartok, de helyen kell kezelni..
tudom, hogy zakkant vagy.
tegyel be egy interval futast, ott kielheted magad. nem is csinalok zone2-ot. egezseg, longevity miatt amugy is ajanlatos. mostanaban tolom heti 2x kb. most kezdtem ujra (megint
), egyelore csak 2 perces etapokkal. 9 km/h 10-12 fokos emelkedon, aztan 2 perc seta. ez valo neked, igazi mindfuck. utalom. 18 evesen bejottek ezek, en kinottem mar ebbol
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest