Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
Az úgyis közben derül ki hogy mennyire zsírosodsz, de fehérjéből drága mulatság energiát nyerni.

Egyébként szerintem jó étrend, nem túl elrugaszkodott, tartható. Variálni meg mindig lehet. -
Bibby
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
Ha 70 kilósan meg tudsz ennyit enni akkor megfelelő.

Bár a csirkehús mennyiségéből visszavehetsz, spórold meg azt a pénzt amit a vécében hagynál. Ami fontosabb az hogy a rizs mennyi.
Meg lefekvés előtt kellene valami, mondjuk a fél liter tej felét akkor idd meg, vagy még jobb a cottage/sovány túró. -
deniro2
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
-
cukros bácsi
csendes tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nyugodtan eheted.
Nem szar, van olyan, sőt...
mint a többi magyar (Scitec, Biotech, Powertack, stb.)
[olcsó és jó] -
harry
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Filmet nézni? Legalább valami monoton aerob résznél, vagy két széria között, vagy hogyan?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Stukker1987
üzenetére
nem nem próbáltam még ezt a fehérjét így nem tudok nyilatkozni róla ...

do3om engem mindig inspirálnak ezek a zenék és videók .![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kovsol
tube8

-
Quan-Chi
őstag
válasz
Stukker1987
üzenetére
mivel magyar így nem kell behozni ... sokba kerül a külföldi (főleg az amcsi) kiegek transzportja

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
én tizenx évesen kibaszott vékony voltam.. bár most se vagyok egy hegyomlás de azért kurva sokat alakultam azóta. úgyhogy mindenkinek van remény. főleg ha bélpoklos

-
teve08
aktív tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Igazából még csak 14 éves vagyok, de nagyon idegesít, hogy mindenki belém köt a testfelépítésem miatt, ezért gondolkoztam a gyúráson
.Testsúlyom is nagyon kevés, mondhatnám már "ciki" is.Kaját se eszem sokat vagy ha eszek akkor se tudok hízni.Terembe járás nem tudom mennyire lenne megoldható mivel hát a korom.. 
-
Woodslave
félisten
válasz
Stukker1987
üzenetére
az ismétlésszámokkal kapcsolatos fejtegetésed nem osztja mindenki hogy finoman fogalmazzak

-
teve08
aktív tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
És azért van rá esély, hogy idővel azért megerősödjek?
-
teve08
aktív tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Esetleg valami kezdő edzésprogram, így az első pár hét/hónapba?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
semmi sincs előtérben, mindenre egyszer edzek egy héten, kivéve láb, mert mindkét térdem porcleválásos.. így arra csak futás van minden edzés végén 8-10 percedzésprogramom ilyesmi
mellnap:
fekvenyomás vagy 30 fokos nyomás vagy mindkettő
áthúzás + mellgépen nyomás! szuperszettben, vagy tolódzkodás mellre
vagy tárogatás 30 fokos padon, vagy csigás keresztezéshát:
lehúzás tarkóhoz
evezés padon
egykezes fűrészelés
+nem tom a nevét
váll: egykezes nyomás vagy smith gépen nyomás
oldalemelés
döntött törzsű oldalemelés
alsó csigás oldalemelés+előreemeléskar:
letolás csigán + kalapács bicó
fül mellől nyomás
+ franciarúd állva
börtöntricepsz + scott pad
lehúzás csigán test előtt
+ alsó csigán kötéllel bicó
vagy koncentrált bicó + tolódzkodás
karra 3 vagy 4 gyakorlat változó melyiket mivel párosítom
és mindíg szuperszettbe tolom, van amelyiknél magas ismétlésszámmal van amelyiknél a lehető legnagyobb súllyal.ált. minden nap az első gyakorlatoknál törekszek nagy súlyra menni, és az utolsónál magas ismétlésszámokkal akár 18-20 is
szoktam alkalmazni súlycsökkentéses módszert is. gyakorlatfüggő mikor mit hogyan -
Quan-Chi
őstag
válasz
Stukker1987
üzenetére
anno dolgoztam kőművesnél napi 12-14 órában az se volt leányálom . de a leghardcore-abb a tüzépes meló volt ! 1 hónapot lehúztam de valami pokol volt , egyszer rendeltek 20 raklap cementet ami 2000 darab 50 kilós zsákot jelent ! és lebaszták a tüzép bejáratához, persze a targoncásnak egész más dolga volt és nekem kellett egyesével behordani a tüzép legvégébe , na az igazán rossz volt, meg is fogadtam hogy inkább éhen halok de ilyet még1x nem csinálok

kovsol muter minden szabad percét a kertben tölti , imádja túrni a földet ... előző életében vakond lehetett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tomics mert a főnök azt mondta hogy egy ilyen jó kötésű fiatalembernek ez meg se kottyan ... hordtam vagy 2 napig
-
Tomics
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
Jumbo Profra van pénzed teremre meg nincs? Szerintem inkább költsd azt a pénz teremre
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Testsúlyom is nagyon kevés, mondhatnám már "ciki" is.Kaját se eszem sokat vagy ha eszek akkor se tudok hízni.Terembe járás nem tudom mennyire lenne megoldható mivel hát a korom.. 

semmi sincs előtérben, mindenre egyszer edzek egy héten, kivéve láb, mert mindkét térdem porcleválásos.. így arra csak futás van minden edzés végén 8-10 perc