- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10 #39000 üzenetére
Hi Mester!
Ezek szerint Janesz napi 2 zsömléből tengődik, persze minimum magyar bajnok formával.Kár, hogy nem írkál be, max 1 évben 2x beír valami ginissz rekordnak megfelelő teljesítményt, meg esetleg bedob egy képet, amin szerinte épp szar formában van, mi meg megyünk érvágásra.
Ma már a második mell-kar edzésem lesz. -
dunc
nagyúr
válasz
Markgx10 #38956 üzenetére
Egy brutál kávé jobban megpörget,és általába alapba is faxán durranok,de most creatine kúra közepén vagyok,és akkor probáltam az "edzésmotiválokat" lehet azért nem dobnak! Régebben a creatine pump volt a nyerő az tényleg odabaszott egy kék,és egy piros tasakos gyilkos hatás volt edzésen utánna meg egy halál közeli fáradság! Pumpot újra nekem !
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #38823 üzenetére
Valószínűleg embere válogatja, én csak magamból tudok kiindulni. Nekem 125 a maxom, és ha a 85-öt veszem, akkor abba 2-3 perc pihenővel 3X megy a 10, negyedjére már csak 9, és így tovább...ő még a hatodikba is egyedül tolta a 10-et, és utána is 9, szóval.
Biztos nem próbáltad még, de ez a 10*10 kibaszott kimerítő, szerintem a legkitartóbb legállóképesebb emberek is maximum az 1RM 60%-ával képesek végig nyomni... 140kg 60 %-a pedig 84.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #38729 üzenetére
Sok dagadék hiszi magáról, hogy ő kurva erős... De ezt látni kellett volna...
Bár én is ilyen erőben lennék majd 50 évesen... Egyelőre huszonévesen is távolinak tűnik az a 150.
Bár évi 15-20 kilót tudok a fekvenyomásomon emelni, persze egyre csökkenő ütemben, de lehet hogy 2010 vége felé meglesz...Na ki is tűztem a célt:
2009.05. 1RM=125 --> 2010.12. 1RM=150 (mindezt ugyanezzel a 90 kiló körüli testsúly megtartásával) ez legyen a karácsonyi ajándékom
nrgia
Én szurkolok neked. Majd jegyzeteld le, hogy hogy mentek a sorok. És csak hogy legyen valami viszonyítási alap, legyen kerek 3 perc pihi a szettek között, rád fog férni -
zeg
őstag
válasz
Markgx10 #38471 üzenetére
Szerintem igényesség és hiúság között jelentős különbség van
Megette a fene ha valaki tiszteletet a korával akar elérni, mert a valódi tisztelet nem a korral(nagyon sok vén hülye ezt gondolja), de még csak nem is a pénzzel(ha elfordulsz a hátadba fogják vágni a nagykést), hanem a tudással és a kemény munkával elért eredménnyel jár(na)
Megj.: meg sem merem kérdezni mi a véleményed a hajukat órákig festő/zseléző, kikent, mindenféle vasdarabot magába aggató,csak márkás cuccban járkáló nőhímnemű egyedekről.
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #38390 üzenetére
ilyen pozitív dolgot én is tudok
gyanútlanul sétálgattam teszkóba (itt vettem most csmellett 1200ft/kg-ért), aztán látom, hogy 1 kiló neszquik csokis kukoricapehely ezresbe' van, és nem vettem belőle!!, 1-et fizet 2-t kap akció vagy mi volt, tehát a leggagyibb ilyen cucc is drágább ennél
helyette meg vettem valamilyen gyümölcsös müzlit, el kell kezdeni figyelni a reggelikre is...
most meg olvasztom kifele a mélyhűtőt, van benne 2 kiló zöldség, de annyira befagyott az ajtaja, hogy nem tudom kinyitni- már vagy ősz óta benne vannak a zöldségek
-
Coyot
őstag
válasz
Markgx10 #38089 üzenetére
nemtom a "diéta" mit tesz
de ha nem számolod a CH-t akkor annyit egyél amennyit meg tudsz emészteni edzésig, nyilván minél több annál jobb, mert több kraft lesz.
Ha meg má kevés ch mehet csak, akkor szépen elosztva a nap folyamán, ugy h utsó két kajában már ne legyen ch.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #37874 üzenetére
Sajnálom hogy pokollá teszem az életed itt töltött perceit.
Amint látod, a profik hála istennek kiszűrik a nem releváns információkat.
Hogy írjak akkor valami kellően idevalót:
A mai edzésemet ötösre értékelem. Volt izomérzet, ha izom nem is, és nyavajgás nélkül ment végig a két óra. Pihenőidőket betartottam, és nem pofáztam mert nem volt kihez. Szuper. Legyen csillagos ötös.Na Márk, megfelel?
Macikos
Ezt azonnal kipróbálom, hátha a bőröm pólusain keresztül a tejfehérje is sokkal jobban felszívódik...
Meg kell még jegyeznem, hogy az est fénypontja az edzés utáni nagy pohár glutaminos tejem volt...
-
Fred23
nagyúr
válasz
Markgx10 #37284 üzenetére
Sokszor egy elképzelt álomvilágnak olyan erős visszahatása van a reális világra, hogy érdemes vele foglalkozni. Másként: ideálokra és illúziókra nagyon sokszor szüksége van az embernek. Akár ha a filmekre gondolunk, mondjuk egy James Bond-ra vagy egy Jason Bourne-ra -ad valami extrát az életünkbe, akkor is, ha ez az extra csak egy nagyrészt hazug hit. De ha csak részben irányt tud mutatni, vagy jobbá teszi az életünket, szerintem megéri -mondjuk moziba menni és átélni őket. Ez például a számomra buzdító, erőt adó kép. Bele tudok látni számomra hasznos dolgokat. És az sem mindegy, hogy az embert vastag vagy vékony alkarral szúrják nyakba !
marcus.fenix: majd beszámolok két hónap múlva a tej hatásáról. Az alkart pedig szerintem ne add fel ! Befelé döntött ( vagy éppen kifelé ) alkarral ülve csináltad már ? Érdemes mindent megpróbálni a fejlődésért. Nekem is nagyon nehezen indult be.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #36574 üzenetére
Most nekem se lenne pénzem fehérjét venni, de szerencsére megvettem előre a sokat (2,3kg
) így most van, de csak edzés után iszom, amúgy rendes kaja megy csak, spórolás van.
Sírsz, de nem vagy te annyira szar, csak könnyebb a lelkednek, utána meg raksz fel olyan képet, hogy csak pislogok. Mostanában én se veszem komolyan az edzéseket, lehet kiöregszek már belőle
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #36415 üzenetére
Akkor azért nem vagy Te olyan szar, mint amilyennek láttatod magad.
Én is 3 perc környékén pihentem fekvenyomáskor, a különbség az, hogy én 12-es sorozatok mellett úgy, hogy a 12.-be majdnem belebuktam.
Ez ugye kis súly, szóval elvileg 2 perc pihi max. elég kell legyen (de egyik ismim tegnap mondta, 1.5 percet is pihenhetnék).Így persze egyértelmű, hogy nem bírtam a 12-őket a végén teljesíteni... 5. munkasorozatba már csak dacból is belenyomtam, hogy anyád, de 6. ismétlésnél kidőltem... 3 perces pihikkel meg simán nyomom a 12őket.
De jó lesz ez így most, majd tömegöveléskor jöhet a súly és a több pihi.Bicónál a 1.5 perc pont jó volt, ott valszeg az 1 perces pihikkel szivatnám be magam...
Pedig lehet az lesz. Csak akkor érdekesek lesznek a 12es szériák, de bírni kell. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ha nagy súllyal dolgozol teljesen normális a 3-4 perc. még több is lehet akár csúcsnyomásjoz közel. kb annyit kell pihenni hogy kicsit ellazuljon, újratöltődjön. kivéve ha direkt pumpálni akarod. de nem feltétlen rossz egyik sem! úgyhogy emiatt ne értékeld!
én úgy szoktam hogy a fekvenyomásban megpróbálok minél nagyobb súlyra felmenni aztán a többi gyakorlatban meg ugyis úgy bedurrantom hogy 3 nap múlva is érzem -
Coyot
őstag
válasz
hehe
ismerős a fekvenyomásos témás pihenéses dolog, de hálisten kezdem elnőni már, felváltva nyomjuk ahogy végez a társ már fekszem is alá. bemelegítéssel együtt is 10-13 perc a fekvenyomás gyakorlat, de mégis nagyobb az intenzitás hiába nyomok 20-30kilóval kevesebbel. szvsz egy próbát megér
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #36408 üzenetére
Én is így értettem.
Tegnap pont ezért el kezdtem mérni a pihiidőket, összehasonlítva a "szerintem" mért pihenőidővel. Hát elég siralmas lett az eredmény 1-2 gyakorlatnál, mert tartva a 1.5 és 2 perceket igencsak pörgős és bedurranós napra sikeredett a korábbiakhoz képest.
Emiatt elhatároztam, hogy legközelebb is mérem, mert ez így nagyon jól esett.
És így legalább mind az intenzitás mind a bedurranás osztályzat szépen nőtt. -
Shodan
őstag
válasz
Markgx10 #36186 üzenetére
ha csak fele olyan szarul csinálnám mint te, meg két ilyen zsírcsomó lenne a mellizmom helyén már boldog lennék
egyébként én is szarásig szoktam nyomni, tehat ugy hogy az utolsó vagy ki se megy, vagy épphogy a 8-ból.
egyszer még karácsony előtt sikerült jól bedurrantani a mellet, és tudom milyenek kellene lennie, azóta próbálom elérni azt az érzést, de nem megy, akárhogy koncentrálok. -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #36062 üzenetére
tegnapi válledzés: meghúzódott a nyakam
- nem tudom, hogyan
cerkarobi
először furcsállottam, hogy hogy lehet ennyire "olcsó" a peakes ca+mg, de az után megláttam, hogy egy adag 7 tabletta és 275/7 ~ 40 adag/doboz 1700ft vs scitec 100adag/doboz 1400ft
annyi, hogy peakben van foszfor is, de nem hiszem, hogy a 3x-os árat megérné, tehát a scitec még mindig a legolcsóbbhalolajat láttam ON-t ami olcsóbb, mint a sciteces omega3, de persze on-t meg nem lehet kapni
meg még c vitaminok vannak olcsóbban, de mondjuk én bedőlök annak, hogy a sciteces tényelg nem egyszerre oldódik fel...... így megéri azt a +1-200ft-ot/doboz -
Xelo
addikt
válasz
Markgx10 #36016 üzenetére
jah, akkor félreértettem
módosítottam még az étrendemen, kössetek bele ahol tudtok legyetek szívesek (kivéve a tízórai jumbót):
Mass-Builder Diet by Xelo
"Morning shake": 2 m.k. Ultra Whey (BioTech) + 60g zabpehely + Supradyn F + Cetebe
Reggeli: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
Tízórai: 2 m.k. Jumbo (Scitec), 5g Creatin Monohydrate (American Muscle)+ 5g Glutamin (BioTech)
Kétórai: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
Ebéd: 20 dkg csirkemell + rizs / krumpli
"Pre-workout shake": 10g Storm (Universal Nutrition)
"Post-workout shake": 3 m.k. Ultra Whey + 60g zabpehely + 5g Glutamine + 10g Storm + Daily One (Scitec) + C-1100 (Scitec)
"The Six-30 Meal": 5 tojás + barnakenyér
Vacsora: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
"Goodnight Meal": 10deka mozzarella + 2 paradicsom, vagy 20dkg túróm.k. - mérőkanál még mindíg
100g fehérje csirkemellből
40g fehérje proteinshakekből
20g fehérje tömegnövelőből
15-20g fehérje tojásból
15-25g fehérje a "Goodnight Meal"-ből
=190-235g
+sok ch, 5g Glutamin, 20g Storm, 5g Kreatin Monohydrateez meg már soknak tűnik vazze
-
rootkiller
őstag
válasz
Markgx10 #35581 üzenetére
Néha rám jön az 5perc, ráadásul tegnap szar napom is volt, mert órán megnéztem a telefonomon az órát, és az idióta tanár el akarta venni, és kapok ezért igazgatóit....
Nahszóval:
Weisz Ferenc Ferdinánd vagyok Sopronból, 17 éves, és nem régen kezdtem el gyúrni azért, mert úgy gondolom, hogy erősödnöm kéne, formálni a testemet, mert nem vagyok elégedett a testemmel, 178cm magasságomhoz jelenleg 98kg-os tömeg párosul, de vastag csontjaim, és erősebb izomzatom van, ezért nem nézek ki (állítólag) kövérnek (pár csajt megkérdeztem), de azért úgy gondoltam, hogy ez így nem jó, kéne valamit kezdeni magammal. Ehhez apám, aki testnevelő tanár, és régebben ő elég komolyan gyúrt, nyújt szakmai segítséget. Azt, hogy a karom milyen vastag, azt nem tudom, de őszintén szólva annyira nem is foglalkoztat. Mikor nekiálltam a dolognak, 60kg-ot nyomtam fekve. Képem most csak ilyen van.És szeretnék mindenkitől elnézést kérni, tegnap télleg elég fasz voltam.
Ami meg a kokszot illeti, azért gondoltam úgy, mert van olyan idősebb ismerősöm, aki jár szintén gyúrni, és régebben szedett ő is valamit, meg apának is van olyan ismerőse, aki nyomta annak idején.
Amúgy koksz nélkül fekve fater 135kg-ja milyen eredménynek számít? (ez kb 25 éve volt)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Markgx10 #35581 üzenetére
Noh, tiszteletem, már régóta olvasom a topikot, de még sose írta le senki, hogy mi annak a menete, hogy hozzászólhassak
Alig fél éve járok le terembe, szóval még elég kezdőnek számítok, bár a régi 175/55-höz képest, így is jelentős a változás.
Mivel eddig aktív sportként csak síugrottam, ha ugrani küldtök se fogok megsértődni, legalább van gyakorlatom. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #35302 üzenetére
Jaja, nem sok félét próbáltam, a szájtekes tribu-x semmit se ért, de a bájotekes tribulus (nem tribuszteron) az megdobott rendesen. Erőben éreztem, és az izom keménysége nagyon jó lett, valahogy jobban éreztem a gyakorlatokat
Ez-e: [link]
Szerk: ez a hsz jobbára LOTR-nek ment
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest