- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #20076 üzenetére
betegebb mint negy eve
mi az hogy!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #20074 üzenetére
megvan ki irogat emileket nekunk a totalbodys emilcimrol. a ciki nevu kocsog az sg forumrol. egyedul o buncsi majmozik allandoan, es most a levelben is sikerult neki eloadni
de mondjuk nem vagom hogy nekunk vagy nekem mi a francnak irogat leveleket.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #20058 üzenetére
nalam rendszeresen fordul elo hogy fel kilo hust egyszerre betolok. tobbet csak azert nem mert nem lenne ertelme
max ha nagyon ehes vagyok. de pl mikor veszek grillcsirket azt mindig megeszem egyszerre. asszem olyan 1,3 kilo persze ebbol lejonnek a csontok ugyhogy kituggya
szerintem olyan 1 kilo lehet az ami mar endesen eltelit
majd ha hazamentem meghivhatsz ilyen zabalos buliba -
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #20069 üzenetére
Fogytán van itthon a husi, nem tudok mindig főzni, most is egy tonhal konzervet voltam kénytelen kiemelni a háborús tartalékokból. Na jó, megyek, bedobom az utolsó adag PT proteint, aztán az a 4 kiló is elfogyott.
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #20065 üzenetére
Az biztos, most is éhes vagyok, hát már van vagy 3-4 órája, mikor hazaértem edzésről és kajáltam, és akkor sem sokat.
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #20064 üzenetére
A szórakozóhely költséges, néha sok a suttyó, ráadásul onnan este még haza is kell találni valahogy. Ezért remek mulatság, ha a haverokhoz megyünk sütögetni, mindenki hoz kaját vagy piát, ott elvagyunk, este pihi, aztán másnap irány haza. Itt is lehet zenélni, meg beszélgetni, és emellett elég hangulatos is tud lenni.
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #20061 üzenetére
ittál és utána vezetél?
gratulálok
hát felénk ugy van, hogy akinek van valamije az csinálja a party utána meg szorakozo helyre, de általába mindig vannak, akik a hinta ágy alá fekszenek, a buli helyetezért nem szeretem annyira ezeket, mert gyurás szempontjábol nem a leg elönyösebb... mert másnaposan, nem birok kajára nézni
, lehet ez is az oka annak, hogy nem járok velük minden héten bulizni
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #20058 üzenetére
nálunk is szülinap volt, akinek a szülinapja volt az vett mindent, én is megetem vagy 20-30 deka husit + virsliket, de igy utolag belegondolva nem volt jó ötlet, az éjszaka folyamán kijöt, vagy lehet inni nem kelett volna annyit
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #20042 üzenetére
Neked mennyire jött be a Plasmajet ?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #20024 üzenetére
Az a jó, hogy van program.
Ma pihinapom van, ezért ON-t annyit tudok hozzátenni, hogy vettem egy közepes doboz ON-t (nagyon szar szóvicc, elnézést), trópusi puncs ízben és mondhatom ez is ugyanolyan szar, mint a többi íze ennek a cégnek
, viszont ez egyáltalán nem érdekel, de ami igen, hogy az Extremefitnek és az akcióknak hála, most már sok hónapja ezt a fehérjét tudom enni, ami azért nagy minőségi ugrás az előzőekhez képest.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #20022 üzenetére
Jó napot, Uram! Jönnek a nyáron felénk?
csak mert a nyár fele már letelt én meg itt várom magukat
-
Sotho
őstag
válasz
God Vazzeg #20017 üzenetére
Én meg fogyós
fáradságos hosszú munkával felszedett hájam gyorsan lemegy pedig már öreg vagyok pont fordítva kéne lennie
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #20019 üzenetére
Ne nekem mondd én állandóan féladagoztam.
Sőt edzés után azt is feladtam inkább, mert megittam a féladagot és alig tudtam hazamenni úgy tele voltam.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #20017 üzenetére
Nekem vaníliás van, na az nem finom, de legalább sok...
Kicsit várni kell az oldódásra különben olyan lesz mint a homok.
Napi két adag elég húzós belőle az biztos, akkora adagokból áll.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #20010 üzenetére
Tőlem még sosem linkeltek, én még ott sem számítok.
Azt viszont nem értem, hogy nincs jobb dolguk, mint fórumokat bámulni és másolgatni egymás (kb. 5 ember) szórakoztatására.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19993 üzenetére
gusztustalan az a forum... tenyleg csak mocsokaradat jon belole allandoan.. de azt nem vagom innen mi a francnak linkelgetnek barmit...
miota vagyunk ennyire fontosak? na jo nyilvan nem vagyunk, csak jobban alszanak ha taplok lehetnek...
ennek a ciki nevu majomnak azert szivesen adnaklegalabb lenne barmi erve.. de meg egy mondatot sem bir ertelmesen leirni.. volt a buninak egyszer egy takonygombocos valasza. God szokta linkelni. nos buni akkor epp a cikirol beszelt, marmint pont behelyettesitheto ez az alnev a takonygomboc helyere abban a mondatban
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19993 üzenetére
Ez a derrick ez kicsoda?
Valami gyúrós? -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19996 üzenetére
hehe, azért nem
meg az is hozzátartozik, hogy aludtam vagy 2 órát az este (3-4 részletben)mondták, hogy van valami új reklám, pezsgő eperlével, tényleg jó
, sör meg pálinka után meg pláne
, a legrosszabb az egészbe az, hogy nem is érzi az ember, hogy ivott, csak másnap lesz kész tőle a hasa meg a feje (és mivel nyáron még nem ittam szeszt, még rosszabb a másnap
)
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #19987 üzenetére
Adok majd neki mást is
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #19980 üzenetére
Szvsz azt akarta kinyögni hogy maximális izomösszehúzódásra törekedj és -az ízületeket még nem kifordítva- a legteljesebb izommegnyúlásra.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19972 üzenetére
Gondoltam, hogy idősebb volt, ha már baj volt a látásával.
-
Möhe
addikt
válasz
God Vazzeg #19980 üzenetére
Csak annyi hogy széles vagy ,nem magas
.
-
LOTR
addikt
válasz
na a teremben ahol itthon edzek jár egy tesitanár (vagyis több is, de csak egyről van most szó), hát nem akarom részletezni, mert elég érdekes edzéstechnikája van, látszik, hogy edzésben van, meg nem is tudom, hogy mik a céljai, de ha így folytatja remélem én is beelőzöm
amúgy szerintem ilyenkor azt kellene megkérdezni, hogy mutasson már egy olyan izomzatot amin látszik, hogy "porokkal fújták fel" - elég értelmetlennek hangzik
ez nem synthol -
penene
őstag
válasz
A "felfújt izmok" legendáját már én is többször hallottam több embertől.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19927 üzenetére
Én nem a mindenki vagyok, hiszen Füred északi part!
-
Bibby
addikt
válasz
Mer a déli part sokkal olaszabb...
Boxi: hát akkor gyere, vegyél ki egy kis szabit, már rádfér.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Minél távolabb tőled...
-
LOTR
addikt
válasz
tervezzük a balaton körbebringázását is, de azt nem a következő héten szerintem
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19915 üzenetére
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #19911 üzenetére
mi csak 2 napra megyünk
, mi is északra, almádihoz valami közeli faluba... persze csak ha jó idö lesz
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19909 üzenetére
ki hova megy?
én bringával kaposvárról fonyódra, esténként meg valószínű siófok
de kisebb távokat át tudok hidalni, ha ott biztonságos helyre tudom tenni a bringát -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19904 üzenetére
Én is
-
válasz
God Vazzeg #19897 üzenetére
elküldheted priviben
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19898 üzenetére
Szerintem ma valaki tréfarépát reggelizett...
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #19871 üzenetére
brutál 550kg
asszem felvan adva a lecke
Ma Váll - Láb ... nem kell mondani leültem
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #19871 üzenetére
ilyenkor persze behal a flash lejátszóm
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #19847 üzenetére
Derékkal eddig nem volt probléma
, bírja a gyűrődést
folyamatosan terhelem, elég jól erősödik is, általában van hátnapon felhúzás kis súllyal derékra vagyis a melletti izmokra koncentrálva, meg lábnapon is kap rendesen. Azt vettem észre ha nem csinálok külön felhúzást vagy csak lábnapon van felhúzás, akkor érzem néha, de mióta lábtól külön is kap azóta ez elmúlt.
Múltkor csináltam felhúzást 140ig elmentem 6ot sikerült belehúzni, de én barom hátazás elején csináltam, mert egy cimbi is akkor csinálta a teremben(együtt ugye jobb szenvedeni), aznapi hátazásomnak annyi is volt, egész edzésen csak szédelegtem
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #19827 üzenetére
Ha elérem nyár végére a 80 kilós álomhatárt majd én is tolok képeket
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19822 üzenetére
10 éve tanultam.
Furán is hangzott, valahogy Nedved ugrott be róla, kösz, hogy helyreraktad a gyatra műveltségem.
Pavlov kutyája után jön a Pavlov oroszlánja
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19820 üzenetére
Hát annó (nem is olyan régen) basszus úgy féltem a lépcsőtől, mint a tűztől. Egyszerűen nem bírtam normálisan felmenni rajta (fájt a térd, stb.). vádliból ugráltam fel rá, ill, lefele menet próbáltam lábujjhegyre ráesni, hogy kevésbé dolgozzon a térd...
És persze, amikor lassan kellett felmenni, lassan lépkedni, akkor be is szívtam, fájt a térdem, vissza kellett lépni, mert vagy felment vádliból, vagy nem (combfeszítés nulla volt)...
De aztán csak leesett, hogy a lépcsőre combból lehet felmenni, és igenis képes vagyok rá. Azóta egyrészt jó érzés, másrészt nem is fáj annyira a térd
Persze a pavel reflexre még gyúrni kell
Meg az izomra is.
De rajtavagyok... -
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19811 üzenetére
Persze, én is így értettem.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19808 üzenetére
Én is mindig mindenkire irigy vagyok, ha ez megnyugtat.
Persze mindig van olyan hogy "na de ha picit többet tennék, akkor...", de azért elég sokat teszek én is.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #19805 üzenetére
Janesz a csodás genetika és kemény edzés mellett:
1. Nem evett meg csak maximum fele annyi fehérjét (max 250gr, még SB előtt versenyfelkészülés legdurvább időszakában sem evett még közel annyit sem, még 0gr ch mellett sem)
2. Methyldrol és társait azért szedte, ami meg ugye simán erősebb mint a Naposim és most már ugye szteroidnak számít az isDe úgy látom félreértettél, nálam egyáltalán nem számít, hogy ki mit eszik én az eredményeit csodálom vagy nem csodálom, az ő esetében az előbbi
A többiben meg tisztelettel, nem bunkón, nem kötekedve, de kételkedem. Asszem ehhez jogom van, senkit nem bántok meg vele.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19801 üzenetére
Miért ő miket evett? Már nem emlékszem... csak a végére mikor mondogatta hogy két szendviccsel tartja a formáját.
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #19762 üzenetére
Huszonpárnap alatt nem várok csodákat, félkész munkát minek tegyek be?
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19762 üzenetére
A legutóbbi képén betöltve is úgy nézett ki mint aki szálkásít...
Harry: Ronnie-nak 60as karjai vannak (voltak?) pucoltan.
szerk: csak 58? Akkor csalódtam...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19750 üzenetére
Penene egyenesen el is halálozna tőle.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19750 üzenetére
kegyetlen nagy karja van mi?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19731 üzenetére
Mostanában a nyári fújdogálások is elég erősek, szerintem vigyél magaddal 2 ötös tárcsát a zsebedben, hogy ne legyen gond.. aztán ha jól megy a tömegelés, elég lesz a 2.5es is.
Én általában villanyoszlopba kapaszkodom, ha látom, hogy jön a szél
Nincs más esélyem, a vaságy is kevés.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19729 üzenetére
Tömegben jah.
Bár a mostani állapotban nekem még ahhoz is kéne 1 év, olyan jól visszaálltam a "diétás tömegelésre"... A fehérje megvan, a kalória ippenhogy. Ha +1 CH-s étkezést beiktatnék, akkor lenne tuti plusz a mérleg. Mivel nem magamnak csinálom a kaját (menza rulZ), az étkezésenkénti CHt nem könnyű növelni, így marad a +1 étkezés felhozása.De mivel gyakorlatilag alapozó edzést végzek, így nem is HC követelmény a durva tömegelés. Bár az izomfejlődéshez akkor is kell a plusz kalória, tehát elbliccelni nem lehet.
Mondjuk kéne tényleg még tömeg, jobban éreztem magam +1.5 kilón... most megint olyan ágrolszakadt feeling van, majd az edzés helyrehoz.
-
Majstor
senior tag
válasz
God Vazzeg #19726 üzenetére
LOL
"The Great Return Of Kertitörpe" -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #19726 üzenetére
Fú, ha 5-10 év múlva jön, akkor talán nem fog csalódni bennem.
Hajrá Bubee! Csak keményen! -
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #19706 üzenetére
Hat ha ot is felkapod mint engem es belebaszod a vizbe, akkor ja!
Vazz, jo kis hetvege volt!Coyot: Amugy nekem is no vmit az edzesintenzitasom ha nem cseneveszek fesznek korul hanem hegyomlasok. Meg jobban megbizok segitonek egy ilyen hegyomlasban
-
válasz
ezek szerint te 110-el evezel
-
Coyot
őstag
válasz
Hát igen egy rendes edzőtárs sokat dob a teljesítményen, haver nekem is mindig odarakja a kezét, hagy szenvedni kicsit segít ha kell, aztán mondja még van 2, addig nem teszed le míg ki nem nyomod
-
válasz
God Vazzeg #19686 üzenetére
-
válasz
God Vazzeg #19682 üzenetére
továbbra is az a véleméynem, hogy tök feleslegesen gyűjti ki azt a sok szart, de biztos örül neki h megdícsérik
de inkább leültem, mer így belegondolva ez olyan, mintha idejönne valaki, és elkezdené hogy ez a tajgetosz dolog nem is vicces
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #19681 üzenetére
Azért meg lehet nézni a formáját. Annyira nem szar az. Én annak hiszek, amit látok és látom, hogy szépen fejlődött. És a naplóját is érdemes olvasgatni.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19602 üzenetére
Megjöttem.
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19559 üzenetére
Csak mer nagy tisztelője vagyok
Nagyon hozzáérto jó humoru fazon szerintem.Bár a bb-n hajdanán az edzőválaszolban ,a bunny előtt,nem volt szimpi -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19553 üzenetére
csak meg akartam lesni a kepeket. legalabb most majd latom a kertitorpe kepeit ha linkelgeti
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19549 üzenetére
a "kémeik" beépülnek köreinkbe
amúgy tényleg királyul néznek ki azok a pólók/trikók, kell nekem is olyan!
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #19525 üzenetére
Ez tuti!
Mikor Varga Danival beszelgettunk egyik este nemtudom h hany orat, de tobb volt mint 3, nah ott aztan volt informacio aradat!
Meg emlexel mikor Te kocsog belebasztal a vizbe?Az geci jo volt... szegeny God felkapott es azt se tudtam h mivan... De utana jott a Varga Dani bedobasa
Bar o elegge hagyta magat a dologban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19540 üzenetére
azt hun kell?
milyen tali volt ez? ki szervezte? valami infot nyomhatnal -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19537 üzenetére
De a képekhez regelni ott nem ? Azér gondoltam ide pár képet "onnan" //
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19533 üzenetére
én az árat szándékosan nem írtam, de ha pár évente 1x nem fér bele, akkor már régen el van cs*szv*
mondtam is a többieknek, hogy én ezt 2-3 kajálás alatt szoktam megenni -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19534 üzenetére
Egy barom
Tudnál dobni ide pár képet a buliról ?
Mennyi volt a gyros ? -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19531 üzenetére
Én mindent tudok
Torony is ott volt ? Bunny tudja ?
És a V12 zorall ? -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19528 üzenetére
Nem akartam elmenni mert nem volt ott a Johnny
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19525 üzenetére
akkor akar meg is oszthatnad velunk nem?
-
válasz
God Vazzeg #19522 üzenetére
akkor a következőre igyekszem ottlenni, ileltve valamelyik őszi versenyre is szeretnék menni, majd megltom ki melyik mellett teszi le a voksát
-
válasz
God Vazzeg #19520 üzenetére
sajna nem jutottam el, meg igazából nem is nagyon vágytam én oda, úgyérzem nekem annyira nem sikerült beilleszkednem abba a közösségbe. viszont egy itteni talit nagyon tudnék értékelni -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #19477 üzenetére
Te csak ne köpködj ki semmit mert nem fogsz hízni
Közben lementettem a képet Frank Zane -ről holnap megyek ismét a terembe és őt is megalázom vagy valakit -
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19477 üzenetére
Glutamint??? Te ilyen tiltott szereket szedsz???
Nefélj majd a veséd leszáll aztán akkor átgondolod hogy mindenféle porokon meg tablettákon élj.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19384 üzenetére
Nézd, a műsor címe szexi vagy nem.
Most hogy kinek mi a szexi, az teljesen szubjektív dolog.
Van olyan férfi, akinek a csontsovány modellalkat, van akinek 100+ kilós nő, másik csoportnak meg a melírszőke, tetovált szájú hölgyek a szimpatikusak, nekem mégsem tetszik egyik típus sem ezek közül.
Biztos van olyan nő, akinek pont az ilyen vékony testű fiúk tetszenek, és pl. egy izmos testre meg azt mondják, hogy nem szép.Ha most lemenne egy konditerembe, és elkezdene feszíteni a tükörbe, arra én is azt mondanám, hogy jól van, pihenjél, de itt szerintem ez nem az a szitu.
Épp ezért valakit a külseje miatt ilyen szinten megalázni szerintem nem túl etikus dolog.Még akkor sem, ha egy "szépségversenyről" van szó.
De ezen ne vesszünk össze.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #19463 üzenetére
Bács megye az egyik legkeményebb hely, tesó. Borsod meg ilyenekkel vállvetve simán viszik a prímet.
Amint tudod én is kaptam már vagy kettőt életemben, igaz néha kerestem is, de így szép az élet
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19442 üzenetére
Neked ajánlom ezt a videót, te biztos értékeled így behízva is.
Srác ilyen 20 kilókat szed magára, izomban.
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #19436 üzenetére
Hát szerintem azért arról is szól vagy esetleg szólnia kellene persze ez csak magánvélemény sokan nem értenek vele egyet de van akik igen.Szóval egy bizonyos magassághoz van egy határ amin belül magadra tudsz szedni izomtömegben. Ha ezt túlléped akkor jönnek létre a szörnyek
Ha a te logikádat követjük miszerint minél nagyobb izmot építsünk akkor ez a csávó jól néz ki? [katt]
Szóval azt akarom ezzel mondani ,hogy mindenkinek más az ízlése. Nekem Roni már szörny Arnold is kibasz darab hozzámképest de ő számomra még elfogadható -
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #19428 üzenetére
ez is igaz, van még közel 25 kg a határig
Shodan:igen lemértem épp az elött ittam egy turmixot
Snoop-y: arnold felsőteste szerintem jobb, legalábbis jobban tetszik, de roni lábai nagyon brutálisok, még arnold-éhoz képest is
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19420 üzenetére
pedig mukodik
csak az eroemeles meg fekvenyomas, mas sport mint a body
haverom pl kifejlesztette mar a pizza+napcsi kombot is
es 180at nyom 78 kilosan(kb 165 centi)
napi etkezese: 10 sonkas,sajtos szendvics estere meg pizza vagy sultkrumpli+pulykataller
es napi 2 liter kola. neha 3 -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #19402 üzenetére
Hát igen sajna ez a valóság. Ne aggódj utcán én sem bunyózok és mást sem buzdítok rá inkább fusson el ha lehet ha 2-nél többen jönnek
Mondjuk azért lehet meglepit okozni mindenkinek:
Én sosem voltam nagydarab és edzéseken is mindig én voltam a legkisebb mikor elkezdtem az edzést (58,5kg nemröhögmost meg 73-76kg között mozgok) oszt mégis előfordult, hogy az egyik edzőtársamon 3/4 órát dolgozott a doki, hogy összerakja az állkapcsát
pedig gondolhatod ,hogy nálunk is ment az adok-kapok ( persze ez visszafele is előfordult már )
Nah és igen földön már nem bántunk senkit nem tudom ők mit szólnának egy hasonló szituhoz szenvedő alanyként. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19404 üzenetére
en szivesen mennek de messze lakok
de majd jovore mar nem lesz gond!
amugy nem tudtam megnyitni a videot amit linkeltel. elvileg bizonyitani kene hogy elmultam 18, de ok azt honnan tudnak...
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #19404 üzenetére
Azért ebben a videóban elég állat...
Amúgy ez egy 10 részes komplett karedzés, ha valakinek van kedve végignézni, sok okossággal. Kai Greene úgyis egyik kedvencem. -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #19396 üzenetére
Azért Victornak is van egy "alkata"
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #19396 üzenetére
Nem semmi a csávó
Na nembaj majd holnap megalázom mert bicepsz tricepsz nap lesz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19372 üzenetére
ez de franko klipp
[link]
a cutler kiralyul nez ki benne nagyon
meg arnold is -
Shodan
őstag
válasz
5 felé húú és hogy a pofájába röhögnek.
néha el szoktam kapni én is, jókat röhögök.nem tudom ki azaz idióta aki idemegy.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Nem tudom, nekem a másik ember ily módon sértegetéséről nem a vicc jut eszembe, de lehet bennem van a hiba. Ha haver, és haveri a társaság (mint itt), akkor OK, de egy egész ország előtt (tudom túlzás, mert gondolom nincs egy ilyen műsornak nagy nézettsége) bealázni szegény srácot nem tudom miért jó és vicces.
Tudom, rendben, leültem.
-
Froclee
őstag
válasz
Szegény
talán még jóforma is lehet belőle ... (
)
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #19374 üzenetére
meg is van csak lusta voltam keresni
-
janeko
őstag
válasz
körte forma
sapka 10
ez mikor szokot menni a tv-be? -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #19316 üzenetére
ja én kérek elnézést
neszójjábe'!itt mindenki write only?
a bubi otthon van, és ott nincs internet, majd ha újra kezdődik a suli, vagy elveszi egy kislánytól a palm-ját, tud netezni - de ezt ő is leírta, azt hiszem -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #19310 üzenetére
Jó van azé meg ne üssé b+
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #19316 üzenetére
innen a 20ezer hozzászólás közül egy kezemen megszámolom melyik ér valamit.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19308 üzenetére
És gondolom ez volt a kérdés:
Ki nyeri meg a doboz Cellmass-t ebben a hónapban?
a, aki jó megfejtést küld be
b, God VazzegAztán szegény nézők hiába küldték az a-t vagy b-t, úgyse nyerhettek.
De azért grat, látom nem olcsó ez a cucc (mondjuk nyerni szinte bármit jó dolog).
4EvErfIt: nincs itt? Fel se tűnt...
Hummer: neked is grat akkor.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #19301 üzenetére
Mit nyertél (amúgy tuti bunda volt
) ?
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #19216 üzenetére
Mivel láttam már képeket, így tudom hogy te már izmos nem "leszel", hanem "vagy"... Meg Zeg is, bár két teljesen különböző alkat vagytok...
Az írásai alapján ő több "szájensz"-et rak bele, de mivel Te így is eredményes vagy, miért is ne szarnád le?
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #19212 üzenetére
Ettől még Lénárd Lajos előszeretettel alkalmazza mindkét módszert.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #19170 üzenetére
En is szeretlek.
(Most nincs kedvem ekezetes karaktereket firkalni a kodjaik alapjan)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #19161 üzenetére
a sajat celjaimnak
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest