Aktív témák
-
hcol7
senior tag
jolvan, hogy miertnem lattam ketperce sanya tegnap esti uzenetet, az titok marad ugyerzem:))
-
hcol7
senior tag
en arra tippelek hogy a kedves ara az ace mega codecs packot tette fel:) ha igen, nemrossz szandek, mert telleg minden bennevan, de még az a képesség is, hogy minden multimédiával kapcsolatos dolgot elcsesz a rendszerben.
szerintem jobb, ha megnezitek , hogy _pontosan_ milyen kodek hianyzik es csak azt az egyet teszitek fel, nempedig egesz codecpakkot
en kb ket eve nem merek feltenni ace pakkot, miota ekkorava notte ki magat.
ha van kedved szőrőzni, akkor hasznalhatod az acet is, de csak azt jelold ki telepitesre ami mindenkepp kell, de mast ne -
Tomi13
senior tag
Ja még annyit,hogy a monitoron okés a kép,csak a tévén csíkozódik be.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
A lényeg,sapphire 9600pro + Xp rákötve a tv-re.Régebben oké volt,most viszont a következő problémát csinálja:
Elindul a film és minden egyes megszólaláskor illetve zenénél becsíkozódik a kép.Amíg csend van addig minden okés.Mint írtam még 1 hónapja minden okés volt csak már rég használtam.
Bocs hogy külön topicot nyitottam ezért,de lejött a Gyűrűk Ura 3 és nagyon be vagyok sózva :)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZEN.com
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest