Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
No ez jó hír, majd egy linket rakj be ide hozzá légy szíves
Keresem a 2019-ben vett telóm utódját, de eddig mindig volt valami gixer ami tech oldalon erős visszalépés lenne. Snapdragon-nal (remélem a korábbi térerős problémák nem jelentkeznek -> nem szeretnék ebből flame-et generálni, NINCS saját tapasztalatom, de olvasottak alapján az Exynos verziókat szkippeltem).
Talán az S23 széria már eléri a számomra elvárt szintet, bár előrelépés SZÁMOMRA kérdéses, hogy fel tud-e mutatni a NEKEM megfelelő méretű alap verzió. Főleg az üzemidő erősen kérdéses (amiről előbb-utóbb lesz teszt gsmarena-n) és dizájn alapján inkább az Ultra jön be nekem, de az már túl nagy nekem a kényelmes használathoz
Szóval, ha az S23 hozza a jelenlegi P30 telóm mostani üzemidejét, már megérheti váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 ULTRA Titánfekete 256GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest