- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Bluebird
csendes tag
Szia!
A Premiere-ben a File-ExportTimeline-Movie-ban beállítom ugyanazt a beállítást, amit a DV-ről való beolvasásnál. Az így kapott avi-t próbálom a TMPGEnc-el mpeg2-vé alakítani. Ekkor a ProjectWizzard ablakban a Select source file-nál a Video File (Browse) a kijelölt (renderelt avi) file-t nem fogadja el, kiírja, hogy //''.....avi'' can not open, or unsupported//.
Mit kell esetleg az ExportTimeline-Movie-ban másként állítani? -
Bluebird
csendes tag
Kezdő vagyok a témában, segítsen valaki!
DV kameráról beolvasott AVI-t szeretnék mpg-vé (SVCD) alakítani. TMPGEnc-el sikerült is, ha változtatás nélkül csinálom. De ha csinálok valami átalakítást (Premiere-rel) a renderelt AVI-t már nem fogadja el a TMPGEnc. Kiírja, hogy ''...unsupported''. Mi lehet a baj, vagy mit csinálok rosszul? Minden segítséget köszönök. -
atus
senior tag
Mondtam, h nem két perc mire elékszül a VCD anyag. Ez tényleg ilyen macerás, nagyon izmos gép kell a realtime-nál gyorsabb átalakításhoz. Ne írj ki VCD-t, inkább használj TV kimenetet, ha van. Ha nincs akkor meg elégedj meg a monitoroddal. A VCD minősége meg szinte biztos, h rosszabb lesz, mint az eredeti DivX...
-
Peet
senior tag
Köszi a segítségeket, most találtam egy idevágó cikket a divxcentral oldalon, ott is a TMPGENC progit írják majd a nero-t. Elkezdtem áttömöríteni,de 2 és fél órát ír ki!!!! Ez tényleg ilyen sziszipuszi meló?????? :(
Többet nem írok VCD-t az is biztos.
HA meg másik CD is kell neki hát akkor meg tényleg szomorú leszek.
Remélem a 2 VCD minősége így is alulmulja majd a divx avi-t! :( -
Peet
senior tag
Az a baj, hogy hiába 600 valahány mega a film amikor áthúzom VCD-nek 1050megát ír ki, az meg ugyebár nem fér ki a 700megás CD-RW-re!!!!!!!!!
Próbaképpen rákattintottam az írásra, hátha, és elkezdett szöszölni, de látszólag nem dolgozott semmi (winyo se), majd megnéztem (ctrl+alt+delet)és kifagyott! :( -
Krix
őstag
''A Nero alatt van menü beállítás, ez hogy müxik?''
Menüt még nem csináltam.
''Ha nem csinálok menüt akkor menni fog?''
Igen.
Bármilyen aviból lehet VCD-t írni?
A VCD mpeg-et használ, de a nero át fogja konvertálni az avi-t mpeg-be. (Ez akár 1 óra is lehet géptől függően!)
VCD-t lehet CD-RW-re írni?
Persze.
Befogja olvasni az asztali DVD a lemezt?
Ha tud cd-rw-t és vcd akkor elvileg igen. -
Peet
senior tag
Akkor ,hogy tudom gyorsan rávarázsolni a filmet egy 700MB-os CD-RW-re, hogy az asztali DVD-n is menjen????
-
Lamair
aktív tag
Ha sima avi és NEM divx akkor elvben sikerülhet , új vcd készítés és már írod is!
-
ftc
nagyúr
Nero express-Videok/képek
-
Agyzuzo
addikt
AVI-ból nem tudsz VCD-t írni. Ahhoz egy 352x288-as MPEG kell. Először át kell konvertálnod. NERO-hoz van vmi SVCD plug-in, de nem tudom az fog-e neked VCD-t kreálni DivX AVI-ból...
-
Peet
senior tag
Hát nem kapkodjátok el a segítséget! :((
-
Peet
senior tag
Hogy lehet Nero alatt VCD-t írni amit az otthoni ORION DVD is lejátsza?
A DVD elméletileg tud VCD-t olvasni és CD-RW-t ,és most szeretném kipróbálni.
Van egy 675.389.440-es avi fileom amit egy CD-RW-re ki akarok majd írni VCD formátumba próba képpen, hogy müxik e a dolog.
A Nero alatt van menü beállítás, ez hogy müxik?
Ha nem csinálok menüt akkor menni fog?
Bármilyen aviból lehet VCD-t írni?
VCD-t lehet CD-RW-re írni?
Befogja olvasni az asztali DVD a lemezt?
Segítsetek légyszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest