- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
bendeguz76 #26173 üzenetére
ugyis kell oda is menni (kaja, suteshez faszen,stb), koszi a tippet megegyszer. talan meg a metro kartyam is megvan valahol abdan
-
Balinov
titán
válasz
bendeguz76 #26165 üzenetére
metro olcsobb? Valasztek az tudom,hogy van, de hogy olcsobb, azt nem...nem kene sok minden 1-2 talca sor, udito, á'viz, meg 1-2 uveg bacardi.
-
Balinov
titán
Sracok, a Paksi italnagykerben a Mészáros Lőrinc utcaban meg mindig lehet maganszemelykent is vasarolni, ugye? Utoljara 9eve voltam ott, szoval elnezest a hulye kerdesert.
Esetleg mas gyori italnagykert, ahol normalis aron normalis valasztek van?
-
Balinov
titán
koszi sracok, Barum vagy Kleber megcelozva, majd meglatjuk, 1 honap mulva mit sikerul beszerezni.
Meg1kerdes: mi a divat manapsag? Ha xx gumisnal veszel 4db gumit, akkor megsarcolnak a szerelessel vagy benne van az arban? Vagy qrvara valtozo (gondolom igen), fugg a gumistol?
-
Balinov
titán
Sracok, Gyorben ki melyik gumist ajanlja? Golf III-ra kene 175/70/13-as gumi, valszeg 4db, de hirtelenjebe 2 gumis jut eszembe, a Hatvani meg a Dac palya mogotti garazssoron ami van, a futomubeallitos kisceg mellett.
Egyaltalan milyen arban mennek azok a gumik (nem noname kinai, ha lehet) amit mar erdemes megvenni?
kocce
B -
Balinov
titán
Sracok, nincs valakinek ismerose, akinek lenne kiado szallasa balatonon 4-6 felnottnek meg egy 1eves pocsosnek 2-3 ejszakara? Eszaki part, Almadi/Fured es kornyeke elonyben.
-
Balinov
titán
Sracok, kb milyen programok lesznek Gyorben aug 6 es 20 kozott?
-
Balinov
titán
Sracok, kerti sator, ilyesmi beszerzese gyor es kornyeken. Adjatok tippet baumax,praktiker,stb kivul, ha letezik egyaltalan mas fellelhetoseg..
-
Balinov
titán
Sracok, otthon, nagy kiszereleseben (800-900-1000g ) milyen laktozmentes babatapszereket lehet kapni?
-
Balinov
titán
Toyotasok!
Avensisben a belso vilagitasert felelos 7.5A-s biztositek, az normal meretu vagy a keskenyebb fajta?
-
Balinov
titán
Sracok, Telekom elofizetok/dominosoktol kerdeznem, melyik jelenleg elerheto T-s domino dijcsomag a legjobb? ujat kell rendelnem sajnos, foleg nyaron, 2 hetig hasznalnam, vegyesen hanghivasra, de jo lenne, ha adott feltoltessel lenne vagy 250-500mbyte adatforgalom is benne
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #25775 üzenetére
Koszi!
Nincs GPS, Strata felszereltseg, ha jol gondolom (4 villanyablak, mp3/wma-s cd-s fejegyseg, onboard compu, klima, alufelnik. Km allas az nem a legkevesebb, de atlag havi 1800km, ami kb annak felel meg, mint amit az A4-el/Puntoval tettem meg, mig a belvarosban laktunk, de a repter utan dolgoztam. Most meg ha csak en melozom aznap, 8km/irany, ha Verat viszem, aztan haza, Patrik lead bolcsibe,majd onnet en meloba az 23km/karika. Ezert is nem forsziroztam nagyon a dizelt. Amugy o lenne a gepsarkany
-
Balinov
titán
Jazz, beleptem a klubba ☺totya lefoglalozva, kedd este hozhatom el. Már alig t. Köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat
-
Balinov
titán
Sracok, Veszti hajoval van valakinek friss tapasztalata? Nyaron ott szeretnenk a szuk csaladi kornek a keresztelo utan egy szolid ebed/vacsorat szervezni. Kb 5 eve voltam ott otoljara, van ra lehetoseg,hogy a fedelzeten, arnyekban lehet 8-10embernek ebedelni/vacsizni?
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #25687 üzenetére
na, megneztuk azt a mondeot, helykinalat jeles, kb avensis. belseje kopogos muanyag, pedig nem a fapados verzio volt, elvittuk egy probakorre, hat ralepve kb ugy huzott az az 1.8B, mint a 14eves A4...ennel azert tobbre szamitottam a fordek 1.8-asatol. Probaltunk egy 1.6-os Jetta-t, kasztnira nagyon egyben vot, km viszont kicsit sok volt abban is (160k KM), motorikusan ismet nem voltam elajulva, ugyanazon az utszakaszon meghajtva.
Volt meg egy 06-os 1.6B Avensis, na az kenterbeverte utaster minosegben a fordot meg a fauvet. Menetteljesitmenybe meg mindkettonk szerint siman lenyomta a masik kettot, gyorsulas, dinamika, valto milyensege. Ara is jo volt, most mar tudjuk, hogy Avensis vonalon kell keresni a megfelelot.
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #25680 üzenetére
Focusokat, Mondeokat nezegettem cegnel a parkoloba, ulni nem ultem csak egy 3eves Focusban ugy 1 eve. Kb ennyi a tapasztalatom a Fordokrol itt. Mondeo meg tetszene, pl. ez egesz korrektul nez ki. Focus helykinalata, baba,babakocsi miatt most egyenlore szukosnek tunik
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Potkivanok amugy.
Valaki mondja el nekem, Avensisbol dizelt miert ne? EGR szelep?
-
Balinov
titán
ez benzines. Amugy igazad van. Halistennek itt nem ez a helyzet, RHD-s Avensiseket UK-ban gyartjak,itt rengeteg van belole, privat vagy taxis/cegauto. Raadasul ugy 2008-as evjaratig rengeteg van belole, sokan vettek nagyobb autot, mint amit mi a jozan eszunkkel vennenk a kelta tigrincs idejeben...Ezert lehet jokat kifogni
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #25596 üzenetére
Koszi! Ha talalnek jo 1.8ast nem erdekelne a picit magasabb sulyado es biztositas, siman belevagnek, ha talalok. 1.6 is eleg, sosem voltam rallyversenyzo, arra kell, hogy munkabajarnon az ember, asszonyt hozza/vigye melobol, meg a szokasos sallangok (bevasarlas, neha kirandulas). Ami meg fontosabb, hogy ne hagyjon ott sehol...A4 azert parszorr belerakott a szopórollerbe mar...
Kasztni ahogy nezem itt a ceges parkoloba kb akkora mint az A4-e (sulyra nem tudom), abba csak 1.6/8V van, ujkoraban 102 paci, azzal is lehetett dinamikusan kozlekedni, egy korszerubb motorral sem lesz gond az elozes, remelem.
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #25592 üzenetére
Koszi Dorien a tippet!
Jazz: 1.8-as benzines erdekes mod ritka, pedig tenyleg az lenne az idealis. Viszont 1.6-osbol majd' csillio van, szoval egyre inkabb az 1.6B fele hajlok. Gyari cd-s radio vajh tudja-e mindben az mp3-at?
Ha idod engedi, irhatnal 1-2 hasznos dolgot az avensisedrol. minden info erdekel
-
-
Balinov
titán
Sracok, koszonom az infokat a Mazda6-al kapcsolatban. Bekerult a pakliba az Avensis is (hasonlo 2005-2007 evjarat) ill. a Primera. Utobbi 2-bol 1.6B. Kicsit tanacstalan vagyok, szoval szivesen vennek utobbi 2 vasrol is tapasztalatokat. Dizel nem lesz, az mar most tuti (hacsak nem talalnek egy keves km-es 1.9TDI A4-et...de ennek kb a lotto 5-ossel van hasonlo eselye)
-
Balinov
titán
Mazda 6, 1.8brol van valakinek személyes tapasztalata? 2005-2007 körüli gépről?
-
Balinov
titán
válasz
sagesz93 #24845 üzenetére
en meg mindig azt preferalom, preferalnam, hogy kabelmodem+STB+router, vagy legalabb kabelmodem/router kombo es STB. Igy volt ez regen az UPC-s Ciscso GW-vel, volt hozza egy Cisco HD PVR/STB kulon. Aztan a Horizonnal meg a 200-as csomaggal kaptunk egy szep UPC-s all-in-one STB-t (Samsung), ami GB-es lanos, szep is es jo is, csak a dual band wifi custom UPC-s FW-bol le van korlatozva 2.4ghz-re, ami egy 16 lakasos haznal szepseges wifi teljesitmenyesest okoz
Raadasul valami fw bug miatt hiaba van N-es (meg par AC-s) eszkoz a haztartasban, G-nel gyorsabban nem tudok kapcsolodni, raadasul LAN teljesitmennyel sem . NAS-on is GB lan van, DLNA szerver (twonky) azon megy cat5e kabellel, smartTV viszont csak 10/100as (wifin meg nem jatszunk ilyet) de neha a 1080p rippeket 15-20mpig is tekeri, mig elindul a lejatszas.
Van N kepes SamKnows tiplink white box, custom FW-vel, csak azt meg nem tudom ugy osszehozni az STB-ben levo kabelmodemmel, hogy LAN is WIFI is menjen.
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24801 üzenetére
ooo, ize nem ertem ezt a transzkodolos dolgot. DLNA-nal mindig a forrras (legyen az PC/HTPC, nas, szerver) transzkodol olyan formatumra (ha birja) amit a DLNA kliens (aka smarttv, chromecast,stb) tamogat, nem?
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24799 üzenetére
tavoli smart tv-t hogyan? portforwarddal?
miert tertem vissza? Macera volt beloni a plex-et, meg azt a 100-150gb-nyi media( film/sorozat) katalogust orokkevalosagig dolgozta fel, nagyobb eroforrasigennyel mint a Twonky. Twonky-val meg pikkpak megy midnen, es mivel nekem nem XMBC szintu DLNA/mediaszerver kell, hanem egy faek egyszerusegu, amit az tud, nekem eleg.
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24797 üzenetére
v1es NSA325-om van, fpp-vel. meg az elejen feltoltam a plex-et ra a gyari twonky melle,mert LG smart plex-el jon csomagolva, de par nap proba utan visszatertem a twonky-ra.
Amugy elvileg dlna dlna, szoval a nas SoC-je transzkodol mindent
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24795 üzenetére
basszus, most latom, ez a gyaev. ott 1x voltam eletemben, de a Putyilovban a volt fonokom odajart minden heten uszni, szoval valszeg nem kacsausztato melysegu a medence
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #24792 üzenetére
ha a Fedett uszodara gondolsz a Jedlik hid mellett akkor a nagymedence asszem 1.2m mely az oregasszonyhugyoztato melegvizes medence felol, a masik vegen meg 1.6m. Igaz, kb 10eve nem voltam mar ott, de nem hinnem, hogy atalakitottak volna
-
Balinov
titán
a latvany qrvajo, viszont a zene szerintem kurvaszar.
-
Balinov
titán
Minden kedves totyiklakonak KKUK!
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #24658 üzenetére
eskuszom 130kg-igot olvastam..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest