- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
bugalaszlo #29410 üzenetére
Pont őket nézegettem neten.
Akkor majd benézek.
-
G@ben
addikt
Nem tudjátok, hogy a klasszikus allergia vizsgálat milyen anyagokra terjed ki?
-
G@ben
addikt
Kb 3-4 éve beszélgettünk erről, akkor 20-24k forint volt a havi fűtés itt is, otthon is. Viszont itt nyáron is rájött még a 8k-s havidíj (ha jól emlékszem, ennyi volt) azért, hogy télen ne kelljen olyan sokat fizetni. A ház 30 éves, megfelelő hőszigetelésű, a panel sokkal több éves, nem hőszigetelt, nem is lesz az, mivel a közös képviselő azt mondta, hogy le lehet szigetelni, csak akkor a közös költséget nem vagy erősen késve fizető lakók helyett is a fizetőknek kell mindent állni, amibe érthető módon a fizető többség nem ment bele. A radiátorok nem állíthatók, a házban sincs ilyen lehetőség, tehát teljes mértékben a szolgáltatótól függünk.
A házban minden helyiség fűtve volt, nem fával, hanem központi fűtéssel.
-
G@ben
addikt
Tegnap újra kellett telepíteni a céges gépem. IT-s kolléga el is indította távolról, miközben nyitva volt pár program, illetve be voltam jelentkezve gmail-be. Újra lett telepítve, ma nyitom a gmail-t, de már be van jelentkezve, illetve az előzőleg látogatott oldalak is bent vannak Firefoxban. Ez hogy lehet? Lementette a Firefoxot kompletten, majd visszatöltötte?
-
G@ben
addikt
Érdekel valakit íróasztal?
120x60x72 vagy 73 cm, fenyő, bal oldalt 3 fiók, jobb oldalt ajtós szekrény. Most tudtam meg, hogy pénteken jön az utódja és ha nem érdekel senkit innen, akkor szombaton a szülőkkel hazavitetem, mert itt nem fog elférni.
Ár megegyezés szerint. -
G@ben
addikt
Asszony múltkor letörölgette a billentyűzetet, miközben ment a gép. Azóta néhány weboldal elég nehezen olvasható, pl:
Más oldalak tök jók, nem változtak. Mit nyomhatott el? -
G@ben
addikt
Érdekel valakit Verbatim DVD+R DL lemez? Van 5 darabom és cserélném Verbatim DVD-R lemezre darabegyeztetéssel.
-
G@ben
addikt
Muzeális alkatrészeket gyűjt valaki? Otthoni lomtalanításnál találtam egy csomót. Nagy részükről nem is tudom, micsoda, illetve inkább az a valószínű, hogy nem működnek, minthogy igen. Pár példa, amikről tudom, hogy mi: S3 videókártya, telefonos modem, 386, 486 proci.
Ha valakit érdekel, tudok képet küldeni. -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28761 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, ezt használja.
Egy pillanatra belelógatta a drót végét és utána forrasztott mindent, de nem bádogot.
Igen, nekem is Somogyis ónom van, ha jól tudom, ilyen. Sikerült összeforrasztanom a dolgokat, bár többször javítanom kellett, hogy tapadjon rendesen mindenhol, de most jónak tűnik. Lehet, hogy szépen leégette magáról a zsírt?
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28756 üzenetére
Ha már előkerült a téma, én is belekezdtem a forrasztásba, de néha alig akarta megfoni a cuccot. Réz és talán alumínium között, mind a kettőt elengedte. Nem pucoltam le semmivel, simán lehetett rajta zsír a kezemről, amiatt lehetett? A jövőben mi ajánlott forrasztás előtt? Apám mintha sósavval pucolta volna le a cuccokat, az jó?
-
G@ben
addikt
Valakinek nincs elfekvőben USB - 3-pin átalakítója, hogy számítógépes ventilátort tudjak usb-ről hajtani?
-
G@ben
addikt
Azt tudja valaki, hogy a véneki révkikötőtől a folyó déli oldalán, közvetlen a víz mellett el lehet jutni gyalog Győrbe? Nem baj, ha göröngyös az út, csak ne őserdő jellegű legyen.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28478 üzenetére
A trafó után csak egy dolog van, ami nem lett kicserélve, a Hall-jeladó, az meg ha jól sejtem, nem ad ki nagy feszültséget magából. Jelenleg azt akarom megnézni, hogy továbbra is gyújtás oldalon van a hiba vagy befecskendezésnél, esetleg a főtengely holtpont jeladó a hibás.
Erre talán alkalmas az oszcilloszkóp, hogy amikor ránt az autó, akkor a felrajzolt görbe változik vagy sem. Ha változik, akkor gyújtásoldalon van a hiba, ha nem, akkor befecskendezés vagy jeladó.Coyot: mondj kérlek egy olyan szerelőt, aki megtalálja a hibát! Eddig 5 szerelőnél voltam, 52.000 Ft-ba került, de azért csak ennyibe, mert 2 szerelő nem kért pénzt. A hiba viszont ugyanúgy megvan. Ebből lett marhára elegem és próbálom magam megtalálni, illetve egy munkatárs segít benne.
-
G@ben
addikt
Tudtok ajánlani ilyesmi oszcilloszkóphoz való kábelt? BNC dugós kell és jól szigetelt, mert autóban mérnénk a trafó után is, de a 13000 Ft-os ár elrettentő. Extrák, mint pl a csipeszes rátét, nem kellenek.
-
G@ben
addikt
válasz
kiszi07 #28467 üzenetére
Arra tervezem az utat, csak nem a töltésen szeretnék végigmenni, hanem ha lehet, földutakon, erdőben, stb. Valahol a Rabkertnél fel a töltésre, majd az M1-es alatt le róla a tanösvény felé, onnan meg ameddig a lábam bírja.
Bár kéne vennem a egy rövidebb szárú, vékonyabb túrazoknit, hátha nem jönnének elő a vízhólyagok.
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #28465 üzenetére
A híd, illetve a pallók után balra és követni kell a víz vonalát és kész? Egyelőre gyalog megyek, mert a bringa még szerelés alatt van, úgy meg mire kijutok a városból, az is pár km.
A 20-25 km összesen egyelőre elég, a tegnapi 17 után is 3 vízhólyagom lett.
Persze ha kész lesz a bringa, szívesen felfedezem a többit is, de egyelőre marad gyalog, tehát tényleg Győr közelében. -
G@ben
addikt
Valaki járt már a Gyirmót melletti Holt-Rába tanösvényen? Ha jól látom, innen indul, de kérdés, hogy merre megy tovább? Ki van táblázva? Szívesen végigmennék rajta, de a térkép alapján csak tippelni tudok, merre megy. Ha valaki járt már ott, tudná térképen pár vonallal jelezni, merre megy?
Illetve szívesen fogadok minden Győr környéki, gyalog bejárható helyet, ami a Plázától indulva oda-vissza 20-25 km-be belefér és szép erdős vagy legalábbis természetközeli. A Püspökerdő minden részlete megvan, azon kívül érdekelne.
-
G@ben
addikt
Elektronikához értők el tudják nekem magyarázni ezt a videót? Ez egy zseblámpa feje driverrel meg leddel, és ebben állítanak pár dolgot, de a kérdés az, hogy a rugóra és még a fejbe egy multiméter két végét teszik? A vezeték érintésével lehet a lednek adni kívánt áramot állítani, de az a szürke doboz egy multiméter vagy micsoda? Azt nem értem benne, hogy milyen áramot mutat a kijelzőn, ha nincs a lámpában áramforrás?
-
G@ben
addikt
Van valakinek bluetooth-os OBD2-es diagnosztikai eszköze? PÜ-ben keressen, legyen szíves!
-
G@ben
addikt
Tudtok ajánlani győri autókölcsönzőt? Vagy olyat, ahonnan inkább ne? Egy napra kéne egy kisautó.
-
G@ben
addikt
Nem megy véletlen valaki hétvégén Miskolcra?
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28050 üzenetére
Erre még nem gondoltam, de ez se rossz! Kösz a tippet!
Valóban olvasólámpa, de ha levágom olyanra, mint egy injekciós tű hegye és befestem, akkor a lámpa fényéből pont azt a részt takarja ki, ami elvakítaná a szembejövőt, viszont az utat szépen megvilágítja bicajozásnál. -
G@ben
addikt
Egy ilyet szeretnék kívülről befesteni feketére, illetve ennél kisebb már, kb a harmada le lett vágva. A lényeg, hogy tartós legyen. Tudnátok ajánlani rá valami olcsó megoldást? Vagy vállalná valaki?
-
G@ben
addikt
válasz
okiDoki #27929 üzenetére
Úgy emlékszem a Newton súly, a gramm pedig tömeg. Egyszerűen a tömeget beszorzod a gravitációs állandóval (itt 9,80665) és megkapod a súlyt.
És persze, hogy a nagy tudományosság ellenére is elszúrtam, mert 1 kg az 9,80665N, 1 gramm azért jóval kevesebb. Tehát a súlya 0,44129925N. -
G@ben
addikt
Mennyit érhet mostanában egy 100-as 3Com hálókártya? Rendrakásnál találtam.
-
G@ben
addikt
Ide is bedobom, hátha:
[link] -
G@ben
addikt
Van itt olyan, aki szokott eladni vaterán vagy jófogáson? Privátban keressen meg, legyen szíves!
-
G@ben
addikt
Vállalna valaki egy Sony Ericsson Xperia Pro rootolást? Akárhogy próbálom, nekem nem megy se a népszerű egygombos programokkal, se ezzel a módszerrel. Egyszerűen nem tudok rájönni, mi a hiba.
-
G@ben
addikt
Beállok én is.
Tudtok olyan szerelőt, aki nem csak cserélgeti az alkatrészeket a kocsiban, hanem valóban a hiba okát keresi meg?
-
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #27609 üzenetére
Esetleg innen? Persze az ebay-es topikban érdemes megkérdezni, melyik ezekből a jó.
-
G@ben
addikt
Még mindig keresek 19-es monitort! Senkinek sincs?
-
G@ben
addikt
Van egy Samsung 932BF monitorom, ami pár napja nehezen kapcsolt be, többször is meg kellett nyomnom a gombot. Ma viszont mozgatásra ki-be kapcsolt, tehát valami szakadásra tippelnék a gomb környékén. Meg tudja ezt nekem nézni valaki? Rentábilis lehet a javítása? 5k körül mennek a hasonló monitorok tudtommal.
-
G@ben
addikt
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek elfekvőben jó minőségű szivargyújtó elosztója, amin akad minimum egy USB hely is? Nem akarom sem a kocsit, sem a rákötött eszközöket elfüstolni, azért feltétel a jó minőség.
-
G@ben
addikt
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
G@ben
addikt
Valakinek nincs a sufniban ilyesmi szőnyege, csak minimum 180 centis? Nem baj, ha itt-ott lyukas kicsit, biciklis görgő alá menne, mert eszi a gumit és szórja szét.
Sima régi takaró sajnos nem jó, mert a szekrénynek támasztva is meg kéne állnia, ugyanis kb 70 centi magasra feldobja. -
G@ben
addikt
Az Árkád mögötti ruhapiac megy még szombatonként? Tavaly nyáron voltam utoljára és azóta nem tudom, hogy változott-e.
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek elfekvőben megbízható, 1-2 Amperes USB - hálózati átalakítója? Ilyesmi.
-
G@ben
addikt
Valakinek ilyen biciklis lámpa feketében?
Karcmentes, hibátlan, tartóval együtt, ajándék elemekkel!
Ár megegyezés szerint. -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #26775 üzenetére
Érdekes, régi autóknál még egész jól meg tudták oldani. Nekem kábel lehúz, kis körbeszorítós rugó kézzel levesz, maradék cucc negyed fordulat asszem balra, hátrafelé kihúz, izzó cserél, majd ez vissza. Kis rutinnal 2-3 perc. Szintén Kia.
Viszont van egy Yamaha Majesty-nk is, annál még csak nézegettem a hátsó izzó cseréjet, de valahol a küszöbnél kell kezdeni. -
G@ben
addikt
Van valakinek fényáram mérője? Meg szeretném mérni a zseblámpámat, hogy hány lument tud.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #26440 üzenetére
2 éve vettem a Sony Ericsson Xperia Pro-mat. Már akkor kifutó készülék volt az egymagos, 1GHz-es procijával, 512MB ramjával, de valahogy nincs vele bajom. Kb 1-2 hetente újraindítom és szépen megy. Na jó, a Candy Crush szaggat néha, ha már régen kapcsoltam ki.
Az is igaz, hogy nem teszek fel rá minden sz@r programot, de amire szükségem van, az fent van. Szóval ésszel használva szerintem nem kell csúcskészülék.
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek 2-3TB-os vinyója eladó? Privátban keressen plíz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest