- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondtam, hogy egyetértek vele, és hogy ez a legfontosabb az életben, de sajnos ez a mai világ ilyen... ha van indok áremelésre, akkor emelnek, és ez mindegy milyen témakör...
Készletezés sosem egyszerű... ez tapasztalat, nagyon rá lehet faragni... és nagyon jól is járhat vele az ember, nagyon kétélű történet. Szerintem ebbe az egész kavalkádban benne van a Samsung SSD-piac erősítése című történet is, nem véletlenül emelik az árakat... és nem véletlenül száll ki belőle.
Gyártósoros mizéria pedig semmi más csak siránkozós marketing húzás... -
ixtom
tag
Bizony albérlet, legalábbis nekem, mert a tulajok is itt laknak (ismerősök vették a lakást).
Már költözéskor is törött volt (most nyáron) csak meg lett ragasztva, eddig bírta... Szóval lesz új fogantyú.A 220 fok még nem is sok, a papír bírja kb. 250-ig is gyulladás nélkül.
(persze gondolom változik a merevsége a hő hatására).
Én nem fogom kipróbálni, mert nem szoktam sütni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest