- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17562 üzenetére
Huh, azt a kinait majdnem mi is beprobaltuk tavaly, de nem volt valami bizalomgerjeszto, igy gyk. 2 perc utan ki is fordultunk az etterembol.
Szusi-t jot csakis japanban lehet enni, bar mi is szoktunk (en foleg) otthon csinalni, hiaba vesz az ember jominosegu cuccot (skot fustoltlazac, szardella, tonhal) valahogy megsem olyan, mint az ettermi.
Itt egy sajat krealmany, jo regrol.
-
Balinov
titán
kezd eldolni a nas vs nem nas kerdes, valszeg egy Zyxel NSA325 lesz. Valakinek van jobb otlete hasonlo arban (100-150€ disk nelkul, az van)
-
Balinov
titán
az a bovitosin az nb/sb, elem es a hatso portok kozott az miazuristen lehet? riser vagy miszosz?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17526 üzenetére
nezegettem hasonlot, GA-E350N-t konkretan, jo is lenne, hazzal kb egy belepo nas ara lenne, meg pci-e csati is van rajta,csak az a baj, itt normalis aron nem nagyon talaltam olyan ITX hazat tappal, amire nyugodtan ra mernem bizni a 7/24h uzemet.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17522 üzenetére
ahogy nezem, a legnagyobb L-es AM2-es sempron, amit bios hack nelkul tamogat, annak 45W a TDP-je, nem tudom, bios enged-e alulfeszelni, vagy 3rd party jutillal lehet-e OS alol. Kozben talaltam egy tesztet, ahol belsot is mutatjak, passziv cuccos az egesz. Hack-kal BE-2300-tol BE-2400-ig lehet ketmagos AM2-est beletolni, mindegyik 45W tdp.
Mivel passziv valszeg a biztonsagossag kedveert bele kene toszni egy halk 8CM-s ventit leszabalyozva valahova.
Speedfire: NAS mozgat engem is, de ez igencsak csabit a modularitas miatt..nem tudom viszont, konkretan milyen tipusu vinyoval adja a srac, de megkerdezem, az meg bekavarhat a kepbe
-
Balinov
titán
sracok, nas vagy nem nas kerdes lassan realizalodik.
Talaltam egy HP MediaSmart Server ex475-t, 3400+ AM2-es sempron, GB, 4 sata bay, 2GB ram, 1x250GB+1x1TB ill. valid MS windows server 2011 licensz. Elvileg bele lehet pattintani egy LE-1660 sempit is mindenfele buhera nelkul. Ara is jo lenne, csak a SIS chipset aggaszt egy csoppet, bar olyan rossz nem lehet, ha a HP anno mikroszervert epitett koreje.
Erdemes meg ezt megvenni (nem mai fejlesztes, csak USB2.0/SATAII), vagy ne szarozzak, vegyek hasonlo arban inkabb NAS-t? Hasonlo arban lenne lemez nelkul Zyxel NSA325 2-Bay Synology DiskStation DS112j (1 bay)
-
Balinov
titán
valaki nem tudja, milyen filmet forgatnak revfaluban? Berlini fal feeling, perrol nyomatjak a legihidat, mint 48-49'-ben..
-
Balinov
titán
potkivanok, potkivanok
-
Balinov
titán
Potkivanok, par napi Oph!lanjnsag utan ujra itt! Lemaradtam valami erdekesrol?
-
Balinov
titán
potkivanok
-
Balinov
titán
fogok, azt a 60valahany eurost fogom vegzalni, hatha talalok rola valami reszletes infot, tesztet...eszembe jutott, hogy esetleg egy low spec kisgepet erre osszerakni, de a legolcsobb cuccos, amit talaltam is majd 190€
pl. ez
ASRock A55M-DGS
AD3300OJHXBOX
CRUCIAL CT25664BA1067, 2GB DDR3 1066
GIGABYTE 24ZM1-BPD700-000R, GZ-M1 MINI TOWER BLACK
LISTAN BN103, be quiet PURE POWER L7 300W PSUennyiert azert meg lehet valogatni is mar azert
nezek meg valami hasznalt gepet/laptopot is...hatha
-
Balinov
titán
cat5e ill. cat6 kozott milyen erdemi kulonbseg van? Gigabitre a CAT6-ot szoktak hasznalni , sima CAT5-ot 10/100-ig, de mi a tokom az a CAT5e?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17396 üzenetére
Erdekes, mert mig Szigetbe laktunk anyoseknal nekem sem volt gondom a nettel soha, ill. volt, de az az asztali miatt (MAC cim minden reboot utan mas volt, talan meg epp te ajanlottad anno az USB-s osszekotest).
Anyosek is panaszkodnak neha, hogy szaraxik a net, ott nem lehet hw error, mert ujcuccbol Te raktad ossze
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17394 üzenetére
nem kopkodok en senkit, Laci, hidd el. Viszont teny es valo,hogy a topikban sokszor sokan panaszkodnak a Vidra miatt..
Halistennek nekunk lassan 4,5eve van UPC kabelnet, de talan 1x nem volt net ugy fel-1 napig..a sebesseg meg annyi volt, amennyi...surun lakott helyen laktunk, valszeg sok vegpont jutott egy kozpontra.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17384 üzenetére
koszi, neked is Coyot.. elcsemegezek rajta
-
Balinov
titán
hasznal valaki pc-n dnla szoftvert/szervert? Nero Media Home 4 helyett keresek valami alternativat
-
Balinov
titán
Megvan a TV...bakker, falusi gyereknek 42"-n ph!-zni, otejoszagu
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17324 üzenetére
hmm...megneztem, itteni apros oldalon 25-40€-s iranyarakert hirdetik. Enyem mar 4,5 eves. Igaz, muxik rendesen ,csak 1 eve nem hasznalom mar, miota megkaptam a Ciscso GW-t.
Max ha nem viszik el, nyaron megkapja anyum. Kabelnethez adtak, de gondolom T-s DSL-el is mukodnie kell, nem?
-
Balinov
titán
ja, TV...Toshiba VL szeriaju tvkrol mi a velemeny? LG/Sam duobol egyszeruen nem talalok ertelmes modelt normalis aron itt...TV-t meg nem igazan akarok webshopbol venni....jo azert latni a vasat a vetel elott
-
Balinov
titán
potkivanok
Vigyazzatok a nyulra...
-
Balinov
titán
lassan mar felek ide postolni a sok harapottalmas koze...
-
Balinov
titán
ja, tv-re visszaterve: lehet hagyom a 3.14csaba a smart tv-t, 3d nelkul is elvagyok. Megfordult, hogy veszek egy nem smart tv-t, meg melle valami OPlay szeru vagy droid alapu okositot, amivel ugyanugy van netflix, meg YT, DLNA.
Hasznal valaki ilyen kulso HD lejatszo celeszkozt vagy androidos TV okositot? (Nem sikosito, okosito)
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #17163 üzenetére
az ember csinal ilyet neha, valszeg reflexbol...
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #17161 üzenetére
mondjuk nem egeszen ertem, miert toltad fel a monitorod max felbontasa fole a jatek felbontasat?
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #17158 üzenetére
mar hogyan nem birja? felbontasban? keress a jatek konyvtaraban egy cfg, ini fajlt...ha makod van, ott tarolja a beallitasokat. Ha megvan, csak mozgasd at egy masik konyvtarba a konfig fajlt (ne torold, backup hatha kell) es inditsd ujra a jatekot. Jo sanszod lesz, hogy alapbeallitasokkal elindul es ujra - most mar normalisan - be tudod allitani a dolgokat.
Ha nem, akkor meg uninstall & re-install
-
Balinov
titán
TV temara visszaterve -1 het es esedekes lesz.
Errol az LG 42LS575T -rol mi a velemeny? Smart, freeview HD, beepitett wifi DLNA...arban is viszonylag jo, meg helyben is, nem kell netes rendelessel baszakodni.
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #17145 üzenetére
egyszer demoztak a Jervis-ben a PC World-ben...meghallgattam, nem volt rossz, jol szolt meg minden, de annyi penzt en nem adnek ilyen cuccert...
Szeva helkis, ezer eve nem lattalak!
Sajna meg nincsenek, de rajta vagyunk az ugyon.
pl. ez, Studio, potom 300€-ert..az One nem volt ennyi
-
Balinov
titán
ideisbebiggyesszuk a kipet
-
Balinov
titán
basszus ez a HTC taviranyito mekkora kiralysag...most jottem meg a teszkobol....vegigkapcsolgattam az osszes samsung tv-t...eladok meg csak lestek, hogy mi a stajsz
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17123 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17123 üzenetére
-
Balinov
titán
guten morgen
-
-
Balinov
titán
foszakacs? Gratulalok. Akkor bejottek a tervek, ahogy latom. Csalad is kiment vagy egyedul/haverral vagy kint?
jaja, mi ittragadtunk, szeretunk itt, bar januarban megfordult a fejunkben, hogy atmegyunk, de aztan kiderult, joval kevesebbet keresnenk, igy maradunk meg egy (jo) ideig
re ONE: + HTC ONE tesztvideo nem lesz ez kameraugyileg rossz, kell ido mig kiforrja magat, rajon az ember, mit milyen beallitasokkal kell kezelni...meg remelhetoleg lassan jon egy FOTA a kamerahoz is.. nem kell egy HTC ONE S? Itteni szolgaltatotol lett veve, de gyarilag fuggetlen. Kicsit tobb, mint 1 eves, szoval meg van ra HTC gari.
-
Balinov
titán
szeva Supr@, peti jol mondja, HOS volt elotte. Idaig tetszik, bar a kamera nem akkora durranas, mint aminek beharangoztak. Ez remelhetoleg egy friss fw-vel talan javulni fog.
Amugy irtam par tapasztalatot a mobilarenas H1 teszt topikjaba.
mi van veled amugy? kinn vagy mar/meg UK-ban?
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #16979 üzenetére
attol fugg ugye, kinek mik az igenyei, milyen kornyezetre lakta be magat. pl. aki mondjuk intenziven hasznalja az almat, megvett 1-2 fizetos app-ot, kiegeszitot, annak persze csacskasag valtani, de ugyanez androidra is...az evek soran sztem 30-50€-t mar elkoltottem appokra, ha valtanek almara, ezeket ujbol meg kellene venni...en szemelyszerint maradok a droidnal
-
Balinov
titán
HTC Van
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #16965 üzenetére
hja...de a hetvegeig meg tul kell elni a melot
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #16963 üzenetére
hat, a heten en sem fostam tele hsz-ekkel a ph!-t...8-an rendszert migralunk Oracle 11i-rol R12-re...jovo heten system freeze...a heten meg bolondokhaza, hogy minden menjen ki, meg satobbi
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
elvileg 29-tol kaphato lesz itt a HTC ONE...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16932 üzenetére
sima 320-as is eleg lenne, ahogy nezem. ha lesz majd akciozva, lehet beleugrok 1-be.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16930 üzenetére
oke,
innet ugy 70-80€-ig mit vennetel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest