- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #20299 üzenetére
elegansabb, az tuti, de legalis sw-nel sztem fekete/feher a helyzet, vagy hivatalosan veszed, vagy warezolod. Mondom ugy, hogy nekem francia egyetemi MSDN-es win7pro lincenszel fut a desktopon a win7, igaz, a francia haversrac, aki az s/n-t kerte, bennvan az msdn-ben, mert ERP sw-ket fejleszt es futja ra.
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #20293 üzenetére
na jo, Lacus, de ha nem felelsz meg az MSDN felteteleknek, marpedig az itt lakok tobbsege nem, akkor ez is fellillegalis, legjobb esetben.
Mint amikor az Adobe elerhetove tette a regi CS2, IA,stb. verziokat, kulcsot is kaptal, validalason is atment (tudom,probaltam), de mivel nem birtoklok eredeti termeket (LR4-et kiveve, az dobozos vasarolt), nem hasznalhatom legalisan
-
Balinov
titán
Anker MU06 utangyartott akksit a Pavilion DV6-hoz erdemes megvenni? kb 32€ lenne postaval, noname utangyartott (PowerGen, Atomic, Lenoge, Trademarket, GRS,stb )markak 20-25€ korul mennek. Anker akksikrol hallottam, nem tudom, hol, de hallottam es josag remlik.
-
-
Balinov
titán
savaztok, skacok,
kb 1,5eves HP Pavilion DV6-ban (A6 plattform) egyik percrol a masikra megmakkant az akksi. Bootnal Primary (internal Battery 600), hibauzenettel megall, enterrel tovabbmegy, de hiaba van a gyari tolton, irja,hogy ra van kotve a halozatrol, de nem tolt. HP support szerint az UEFI BIOS-ban, F2-re elojovo diag menuben levo akksi tesztet kene futtatni, de elinditva a tesztet megall 0%-nal, ventik porognek ezerrel, ki is irja,hogy hatralevo ido kb 15 perc, de meg 1 ora alatt sem mozdul meg a folyamatjelzo. Akksit kiveve/behelyezve ujbol is ez a szitu.
Ha kihuzom a toltot, egybol shutdown. 1 nappal elotte meg siman ment akkurol, huzamosabb hasznalat mellett is (kb 300kep matatasa/feltoltese Picasaban/bol)Nalamnal jartasabbaktol kerdeznem:
Garancia: 1ev garival vettuk, amihez vettunk +2eve kiterjesztett garanciat. Eddig okes, de HP support oldalan olyat talaltam,hogy akksira 1ev gari van csak. Most akkor ha hivatalos garanciakiterjesztest vesz az ember, akkor akksi szempontbol feldughatja?
Ha nem vonatkozik a kiterjesztett gari, hol erdemes potakksit vadaszni? Ebay? Amazon? Esetleg otthoni beszerzes? Ki milyet ajanl? Gondolom ugy nem erdemes rakeresni,hogy HP Pavilion DV6 battery, konkret akkutipus is kene. Gyarit szabad csak, vagy bele lehet vagni az utangyartottba is? Foleg otthon van hasznalva
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
1.8-as benzines, 1.9D Volvok milyenek, mennyire megbizhatoak? S40-ben, 2003-2005ig bezarolag
-
Balinov
titán
jolvan, jolvan, okiDoki, ertemene a celzast, olvasom en is a totalkaros nepperes blogot
igazabol a dizel nem lenne letfontossagu (bar qrva jo lenne), inkabb egy kicsit nagyobb motor, meg fiatalabb jargany. Kicsiny az az 1.6B akkora kasztnihoz. Mondjuk egy ilyen nem lenne rossz, imadnam
atos19881101: #20132-re. Melobajarni napi 25km oda/vissza, ha becsuszik 1-2 bevasarlas, akkor 30-40, sokszor jarunk kirandulni, az olyan 150-200km karika/alkalom, neha megyunk hosszabb utakra is kenyaalsoba 2en, vagy ha vendegek jonnek akkor 3-4-en, nem ritkan 6-700km/nap. Gazolaj altalaban 6-8centel olcsobb itt, mint a benzin. A4/TDI-bol abban az arkategoriaban, amit neznenk jovore kb ilyenek vannak a Mileaga az merfoldben van jelezve, nem KM-ben
-
Balinov
titán
Sracok, nincs olyan itt, aki rendszeresen jar Pestre, vagy feljon Pestrol Gyorbe? November kozepen el kene hozni egy kisebb csomagot adott esetben.
-
Balinov
titán
Potkivanok a Zuraknak
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #20001 üzenetére
freemake video downloader, beepul bongeszobe, sok mas videomegosztohoz is jo
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #19936 üzenetére
+1, 1A-s minimum. Erdekes, multkor csutkora merult az N7-es, toltoje masik szobaban volt, mondom lusta vagyok, megteszi az One 1A-s toltoje is. 2 ora mulva kapcsolnam be az N7-et, meg se moccan, kiderult, az 1A-s HTC meg se mozditotta, kellett neki a gyari 2A-s tolto.
500mAH-s autostoltom van, az meg a Legendet se tudta megkuldeni
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #19914 üzenetére
wow, zsigee, ez igen fasza. Ha nem vagyok indiszkret, elarulod, mennyiert jutottal hozza?
-
Balinov
titán
mai faraszto, hatalmas. tibi atya odlalarol linkelve
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #19883 üzenetére
optiplex 765-m volt sokaig itt benn melohelyen, asszem az is ssf hazas
-
Balinov
titán
potkivanok
-
Balinov
titán
Szakik! felmaszott a wordpress, kerestem volna egy galeria plugint, erre a masodik plugin telepitesenel (elsot nem birta feltenni meg zipbol se (NextGen gallery plugin), a kovetkezo errort dobja a zoldal zongezobol
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/a6266143/public_html/blog/wp-admin/includes/menu.php on line 38
ha 1db kepet akarok mondjuk feltolteni, akkor meg ezt dobalja
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/a6266143/public_html/blog/wp-admin/includes/menu.php on line 126
most akkor mi van? 64mib a max megengedett meret a hostnal es mar egy alap wp+galeria plugin installnal lekonyokol?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19826 üzenetére
most proszalom direkte lightroombol feltolteni az elso probagaleriat.
wp-t hogy installalom a 000-s hostra? wp oldalan nem talalok semmi letolthetot, vagy megint en neztem be valamit?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19822 üzenetére
az a bajom, amiket ajanlottal (xampp, wamp, easyphp),hogy ebbol a 3-bol korlatozott userkent csak 2-t tudok laposra feltenni, de futtatni egyiket sem tudom.
Coyot: igen, Zyxelnel van WP csomag, valami SQL-es cuccot is felpakol hozza, de a link a WP-hez, amit a NAS admin felulete jelez nem akarodzik megnyilni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19818 üzenetére
de miert? ismerkedni, kiserletezgetni miert nem jo? aztan esetleg, ha mar sikerul valamit osszekartacsolni, mehetek a 3.99$/ho-s godaddy-s basic hostingra, nem?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19816 üzenetére
huh, tenyleg fasza, remlik mar, hogy korabban is nezegettem.
maradok a 000hostingnal, havi bandwidth joval tobb, mint a free godaddy-s. most telepiti a cp-je a wp-t.
WP-hez valami kezdoknek szant oktato/tutorial oldalt nem tudsz ajanlani?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19814 üzenetére
kozben meglett, nem neztem, meg a host nameservereknek is kell egy kis ido, mig beelesednek.
blogspotos cuccokat nem akarok, viszont joomla-t, WP-t krealni, azt szivesen kiprobalnam.
szerk
bacca meg, ingyenes godaddy-s hostal se a joomla, se a wp nem komp -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19812 üzenetére
bazzeg, tenyleg ottvan, tegnap mer nem vettem eszre
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19809 üzenetére
van a godaddynak ingyenes hostja? en csak valami havi 3.99$-st lattam, mint legolcsobb
mas helyen Joomla-t ajanlanak...
-
Balinov
titán
Sracok, kis, egyszeru blogszeruseget szeretnek csinalni, segitseget, tippeket kernek, mert bevallom ez nem egeszen az en vilagom.
Cel:
Rovid blogposzt szerusegekben, max par 10 kepbol allo galeriakat csinalnek, vegyesen keppe es szoveggel. Latogatottsag kicsi lenne (kutya se kivancsi ra szvsz)Ami van:
.com-os godaddy-s sajat domain
000webhost-os free host, 1,5GB hely, 100gb bandwidth
otthon NAS, elvileg csomagbol telepitheto wordpress (bar ezt mas helyen a 0day exploitok miatt nem ajanlottak)
Lightroom 4/5, amiben van webes galeriaepito (logikus lepes ennek a hasznalata a galeriak kezelesere, elohivott raw-okat csak pick-elem, majd a picked kepeket web tabon galeriasitom, majd publish service-vel feltolom a sitera.Merre induljak, valami szep, letisztult dizajn lenne a legjobb, aminek a vegere bebiggyesztem a Lightroom-os galeriat.
Kocce
B -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19799 üzenetére
latod, erre nem is gondoltam
Peti: leesett kozbe, mikor probaltam a Vuze-t. Mikor bekoltoztunk elozo kecoba es lett upc, nem ment nekem se utorrentel a visszatoltes, mintha kisse korlatozta volna a p2p-t az itteni upc, akkor ajanlottak ezt a klienst, mert akkor arra mondtak,hogy az encryption okes vele. aztan meg rajottem, csak a portokkal kell varialni,igy ment vissza az utorrent
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19795 üzenetére
kabatot ne is mondd...eletem (na jo csak vicc) legnagyobb hit&run-ja.. tikimaksz, hasonlo (szabasu es aru) kabat, felprobaltam, kiba**t jol allt, pont meretem, valami 50-60€-ert...leraktam, megkerestem Verat, hogy megmutassam, visszaerek a sorra, egy csavo az orrom elott vitte el..
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #19787 üzenetére
pontosba. nekem eletfilozofiam, hogy tikimakszba csakis celtalanul szabad menni, ha celiranyosan mesz vmiert, tuti nincs, ha csak lodorogni, mit lofasz a hidegvizbe, tuti kifogsz jo cuccokat. Multkor craghoppers turagagyat sikertul 12.99-ert bugazni, vagy tavaly tommy farmert 34.99-ert...polokat szoktam meg, 12-16-ert, neha 1-2 jobb inget, vagy tavasszal egy Lewis 514 szovetnadragot 14.99-ert.de pl. talaltunk Veranak Merell magasszaru turacipot valami 30egynehanyert is.
-
Balinov
titán
ja, van itt meg 2012-es Nexus7-e valakinek Mobalon kivul? Hetvegen egyik pillanatrol a masikra nem birom bekapcsolni, gyari toltojen volt orakig, de semmi. power gomb 10sec, 30sec, nyista. cm10.2 volt rajta
-
Balinov
titán
tebeszelsz?
Laptop guruk: adott egy I5vpro-s, win7enterprise-os Latitude E6430. Milyen diagnosztikai programmal tudom megnezni az lcd panel tipusat? Enterprise a win, korlatozott user vagyok, Everestbol/HwTest-bol a portable verziot nem engedi futtatni.
Amiert kerdem. Akarok vadaszni a panelhoz es/vagy a notihoz megfelelo ICC profilt,hogy minel szinhubb legyen a megjelenites. Lightroomos fotoelohivasnal nem hatrany, soot.
-
Balinov
titán
Potkivanok ezen a csodalatos hetfoi munkanapon.
-
Balinov
titán
Nincs valakinek Krupps fele Nescafe Dolce Gusto-s kavefozoje?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19565 üzenetére
Korommel hallom, reszemrol a szerencse. szvsz kolcsonosen jo bolt volt, kihoztam az One-t 0-ra, illetve dragabban ment el az One S, mint amibe az One volt.
rootoltad mar vagy minden stock perpill?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19547 üzenetére
Tenyleg Szabi, One S hogy szuperal? Remelem meg vagy vele elegedve
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #19484 üzenetére
Freemkae video donwloader-t ajanlanam nagyon. Nekem bevallt
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #19405 üzenetére
vegulis kicsereltek, igaz, One-hoz valo microSIM epp nem volt keszleten, de mult Szerdan mar kaptak, igy gyk 5 perc alatt kicsereltek (azert 5 perc, mert nem volt nalam a kis sim kivevo HTC-s celcucc, igy keresni kellett egy gemkapcsot).
Kozben leesett, miert jartam en mindig mindennel a sparos T-hez (aka Rakusz)...utoljara az R320-amat vittem anno szervizelni a baros uti vesztelbe...kontarok..
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19402 üzenetére
cellpeti: igen, en is vagattam, siman muxik (microsimre).
Tmobil ba***ta fel az agyam 3 hete. Pont bennvoltam a Baross uton egyeb okbol kifolyolag, mondom fasza, beugrok a T-hez a baross uton, teszek egy 10-est a dominomra...meg is volt, kerdezem a szetfolyo ugyintezot, regi, meg Westeles SIM-em van, szeretnem a 3G miatt gyari, uj microSIM-re cserelni es Dominos vagyok. Mondja, 4500Ft. Mondom mivan?? Ra par napra regi sparnal a T pontban Veranak tettem a kartyajara, megkerdeztem ott is. Dominos vagy? Aha! Akkor ingyenes. Mondom kiralysag, de akkor a belvarosiban miert kertek volna el 4500Ft-ot? Haat, azt o sajnos nem tudja.
-
-
Balinov
titán
Srácok, mpl futárral várok egy csomagot, tracking szerint hajnalban már Győrben volt a csomag, varhatom, hogyma kkínozzák? Életben nem jött még semmim mpllel...
-
Balinov
titán
Srácok, androidra keresek olyan appot amivel telon/tabon tudok htmlbol epub/prc formátumba konvertálni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #19178 üzenetére
Itt ülök Győrben, a Radnóti utcában az erkélyen, iszom a kávémat, milyen Pest?
-
Balinov
titán
*holnap igyekszem felhivni a https, hogy mennyi garancia van még az S_re
-
Balinov
titán
Írjon rám, akinek kell. Asszem elhoztam mindenét
-
Balinov
titán
HTC One s eladó, Győri, személyes átvétel előnyben, IA.38k.
-
Balinov
titán
SRacok, valaki leirna nekem szajbaragos bolondbiztos modszerrel, hogy mi a menete, ha a vidanetes kabelmodem (scientific atlanta) moge a wr340GD helyett egy TL-MR3220-t allitanek be. mit kell,milyen sorrendbe kihuzkodni, majd visszadugdosni - asztali gep eseten.
Gezabá 2oras modszere nem valt be, valszeg kihagytam 1-2 lepest
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18987 üzenetére
az lesz, alig varom mar, kar,hogy nem este repul a pozsonyi jarat...majd minden bepakolva, most mosogatok, viszem a szemetet...aztan 6.40kor take off...most irta a repter twitteren, ajanlatos legalabb 1,5 oraval elobb kimenni, mert a hosszuhetvege miatt, majd 300e utast varnak tobb mint 2000 jarattal....meg a vegen felnegykor kell kelnem...
koszi, zsigee
-
Balinov
titán
Szabadsag, elvatrsak, 3,5het szabadsag!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #18941 üzenetére
sportszelet, Kapuciner,dunakavics...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #18938 üzenetére
pirosmogyoros
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #18935 üzenetére
milka!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest