- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Keresek 9800GT-re passzív hűtőt marhaolcsón! Sajnos a kinézett Accelero S1 nem fér be a házamba.
-
G@ben
addikt
PotGeltNapt!
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #5262 üzenetére
Tudom, de ha egyszer nem csinálnak hozzá Win 7-es drivert... Multimédiás bill, Logitech MX500 egér. Nem, nem veszek újat, mert csak az MX518 vagy a G400 jöhetne szóba, annyiért meg most nem cserélek le egy tökéletesen működő nagyon jó egeret. Még kutakodom, hogy az MX518 drivere jó lehet-e az 500-ashoz, mert ahhoz van Win 7-es.
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #5238 üzenetére
Valahol van. Nem tudom, hol. Nem érdekes egyébként, sima fekete-fehér Codegen ház, de én nagyon szeretem és nem akarok megválni tőle!
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #5236 üzenetére
Nem, egyedi festés, egyedi szellőzés, egyedi jobb front hangfal tartó állvány egyben.
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #5234 üzenetére
Egyedi darab, nem lesz lecserélve jó ideig!
Ha cserélnék, akkor gépet is cserélnék, mert ilyen kis HTPC jellegű házba menne a cucc, de gépet most cseréltem. -
G@ben
addikt
Yesss!
Vida -> Digi ma
3200+ Sempron -> X3 455 tegnap -
G@ben
addikt
válasz
#35685120 #5154 üzenetére
Elhiszem, lehet, hogy egyedi eset, de amikor a kocsim (Kia Sephia, lényegében Mazda 323) szervizben volt vízpumpacserével, akkor ha jól emlékszem kb 30k volt, viszont a mellette lévő talán G Astra ugyanezzel a problémával 100k fölött fizetett. Persze lehet, hogy más is szétment ott, nem tudom.
Az Astrában meg, amitől a hajam égnek áll, az a szögletes bajuszkapcsoló. A 15 éves autómban sokkal dizájnosabb!Szigorúan magánvélemény...
-
G@ben
addikt
Fehér SATA DVD-író valakinél eladó? Az se baj, ha új, csak nagyon olcsó legyen!
-
G@ben
addikt
Keresek megvételre fehér SATA DVD-írót! Működjön jól és ennyi.
Cserébe van IDE-s Asus DVD-íróm plusz kp! Vagy csak kp, de akkor van egy eladó íróm! -
G@ben
addikt
SÜRGŐS!
Keresek kölcsönbe vagy megvételre SATA DVD-írót! Kölcsönbe jó olvasó is!
Ma este vagy nagyon max holnap kora reggel! Bombázzatok privátokkal!Ja, van egy eladó IDE-s DVD-íróm!
Hibátlan Asus.
Azért kéne, mert telepíteném az új gépet, de nincs rajta IDE csatlakozó, úgy meg nehezen olvastatom be a telepítő DVD-t... Eddig valahogy nem jutottam el a gondolkodásban... -
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #4897 üzenetére
Holnap megkérdezi barátnőm, hogy hogyan is működik ez az oprendszer téma.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! -
G@ben
addikt
válasz
sladka_pani #4894 üzenetére
Laptopokhoz nem értek, azokra is simán felmegy a Win? Illetve úgy lenne a dolog, hogy 2012-ben még úgymond a vállalté a gép, utána kerülne a vásárló tulajdonába, szóval nem tudom, hogy a Linuxot addig le lehet-e cserélni.
Speedfire: mintha tesómnak is olyan laptopja lenne, de nem emlékszem, hogy zavarná.
-
G@ben
addikt
válasz
sladka_pani #4866 üzenetére
Nekünk is az tetszene, csak a Linux nem...
cellpeti: igen, abban meg az nem tetszik. Ezért is nehéz a döntés.
Speedfire: mi a baj a fényes kijelzővel?
Egyébként azért ezek a típusok vannak, mert VBK-ban ezeket lehet választani, barátnőmnek kéne is egy laptop, és másra nem igazán tudná felhasználni a VBK-t.
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #4683 üzenetére
Van benne valami.
Na jó, kövem nincs. Kés is jó lesz? Azom van!
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #4673 üzenetére
Mehet a kő?
sagesz: én is csak ezen gondolkodtam el, de ha valakinek Győrben van ilyen árban ennél jobb kártyája, akkor szóljon! Egyébként szerintem marad ez.
-
G@ben
addikt
Ajánlottak egy Gainward 9800GT 512MB kártyát, ami mellé szereznék egy X3 445-ös procit. A gepigeny.hu szerint nem csak minimálisan, hanem ajánlott gépigény szerint is elég lehet a játékokhoz, amikkel játszani szeretnék.
A kártya 12k lenne. Jó vásárt csinálok vele vagy sikítva meneküljek tőle? -
G@ben
addikt
Na igen, ez a dilemma! Te mondasz egyet, cellpeti a másikat. Én sem tudok okos lenni.
cellpeti: a pénz, ha kell megvan rá, de nem biztos, hogy el is akarom költeni, mert nagyobb dolgokra gyűjtök.
jamba: köszönöm, de ha ennyit költök, akkor már legyen benne jó vga is, illetve nagyon szeretem a házam, azt nem akarom lecserélni.
-
G@ben
addikt
Tanácsot várnék a nagyérdeműtől!
Gépfejlesztés a téma, mégpedig hogy elég-e csak a procit, vga-t fejleszteni, vagy akkor jobban megéri-e az egész gépet.
Itt leírtam a gondom, érkezett egy tanács, de még nem vagyok biztos a dolgomban. Őszintén szólva fogalmam sincs a mostani ideális processzor-vga párosításokról, nem tudom, hogy egy X3 450 körüli procihoz milyen vga dukálna és elég lenne-e olyan játékokhoz, mint CoD MW2, GTA 4, Battlefield Bad Company 2, stb.
A nagy dilemmám, hogy szeretnék néha játszani, de csak ezért nem költenék pluszban ~70-80k-t. Proci mindenképpen kell, de ha egy hozzá illő vga több, mint 25k, akkor már inkább cserélem az egész gépet (alaplap, cpu, vga, ram, táp), vagy nem játszom.
Ti mit javasolnátok? -
G@ben
addikt
Hol kapható Győrben kocsiba való bólogatós kutya nagyobb választékban? Webshop nem érdekel, csak személyesen megnézős.
-
G@ben
addikt
El akartam indítani a Memtest-et, de 4 különböző lemezzel is újraindul a gép, azaz éppen bejönne a program kék háttere, már újra is indul. Most fut egy kicsit a Prime95 sok ram teszttel, meglátom, mit csinál.
A Memtest kilépés memóriahibára utalhat vagy akár floppy hiba is lehet? -
G@ben
addikt
Aha. Én arra gondoltam, hogy a csippanással jelzi, hogy mondjuk a VGA rendben. Ezek szerint ez ilyen szummacsipp.
Rossz babát böködtél, mert nálam megy a cooler.
Na mindegy, akkor este letesztelem ezeket. Tápon elég, ha megnézem Everesttel, hogy milyen feszültségeket ad le? Ram gondolom Memtesttel, az ellesz éjjel. Ha van még tesztelési ötlet, szívesen fogadom! -
G@ben
addikt
De miért csippan a speaker? Mert ha nem csinálja, akkor nem indul a gép. Konkrétan nem ad semmilyen képet a monitorra. Reggel csak a vinyóhoz értem hozzá, utána ment, de előtte is felpörgött, csak képet nem adott. Nem értem az összefüggést.
Megvoodooztad, hogy vegyek új gépet, mi? -
G@ben
addikt
Jó reggelt!
Következő gondom lenne: az utóbbi időben többször újraindult a gép, de ráhagytam, hogy biztos poros és azért. Tegnap este lefagyott, aztán nem is tudtam sehogy újraindítani, konkrétan hiányzott az az egy csipogás a power gomb benyomása után 2-3 másodperccel, ami eddig mindig megvolt. A ventik felpörögtek, érzésre a hdd is, de a monitor nem kapott jelet. Kitakarítottam, megmozgattam mindent, de nem használt. Most reggel megmozgattam a SATA kábelt és beindult, de tegnap is megcsináltam ezt és nem volt jó.
Kérdés: mi lehet a hiba? SATA kábel? Vinyó? HDSentinel szerint 100%-os. Más? A gép nincs húzva. Az újraindulások úgy voltak, hogy amikor bejött a Win, pár másodpercig töltötte be magának a szokásos programokat: MSN, Torrent, stb, aztán újraindult, de utána ment is rendesen. -
G@ben
addikt
Aki szokott Paypallal rendelni külföldről, kérem keressen meg privátban!
Köszönöm! -
G@ben
addikt
Hülye vagyok! A másik monitor csak 17-es!
Egy Samsung Syncmaster 920N és egy LG L1752S lenne a két monitor. A nagyobbon dolgoznék, stb, a kisebben meg mehetne a film vele párhuzamosan. Ez így működhet? A VGA nem lenne agyonterhelve, mert sima xvid film és Autocad vagy net lenne csak. -
G@ben
addikt
Van nekem egy Gigabyte GV-NX76T videókártyám, amiről megy egy 19-es tft a gyári DVI átalakítóval. Viszont van egy másik 19-es tft-m, ami más márka, mint a mostani, de rá szeretném kötni a gépre. Kérdés, hogy ha fogok egy másik átalakítót, akkor simán rádugom és kész?
-
G@ben
addikt
Tesóm adott nekem egy doboz Johnson's babahintőport, hogy adjam oda valakinek, akinek kisgyereke van. Bontatlan, a lejárati dátum 2011/8, de nem tudom, hogy ezek mennyire romlanak meg.
Ingyen elvihető, akinek szüksége van rá! -
G@ben
addikt
Pot, Gelt, Évt!
-
G@ben
addikt
Adott 5 gép, 5 db XP-vel, hogy lehet megállapítani, hogy melyik XP melyik gépen van? Szériaszámot meg lehet nézni valahol?
-
G@ben
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden topiklakónak és családjának!
-
G@ben
addikt
Ha már Vida. A Diginél 2 tévéhez muszáj 2 set-top box-ot bérelni vagy elég 1 is? A Vidánál most 1 van és leosztjuk az analóg jelet a másik tv-re, ami arra tökéletesen megfelel. Ilyen van a Diginél is?
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1515 üzenetére
Nekem kell értelmeznem, mert fáradt vagyok, mint a disznó az állandó túlórától! A tegnapi napon reggel 7-től este 8-ig összesen volt 2x15 perc kajaszünetem, egyébként itt ültem a gép előtt és próbáltam pár hihetetlen kusza rajzot rendberakni, úgyhogy a szemeim égnek, a fejem szétmegy és majdnem elalszom.
Hagyom, hogy segítsenek, de basszus ha nem tudom még este kipróbálni, hogy működik-e, akkor nem tudok érdemleges választ adni. Írtam, hogy talán pénteken meg tudom nézni, mert amikor hazaérek, kb semmi erőm ezzel foglalkozni. Eszem pár falatot, zuhany és alvás, ennyi a program.
Viszont meg szeretném oldani, mert komolyan féltem a vinyót, annyira és annyi ideig kerregteti, amit én az elmúlt kb 10 évben nem tudtam produkálni.
Sajnálom, ha a kérdésemmel bárkinek kellemetlenséget okoztam és köszönöm a segítő válaszokat, amint írtam, talán pénteken ki is tudom próbálni őket. -
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1502 üzenetére
Lehet, hogy itt lesz a bibi, mert a Java foglal kb 200MB-ot a memóriából. De otthon külön leírás alapján telepítettük, mert nem volt egyszerű az sem, és ott volt ez a Java-s dolog is, hogy mit kell feltenni. Nem volt még Java a gépen, lévén friss telepítés, de akkor is lassú. Java control panelt nem láttam, lehet, hogy átsiklottam rajta. Meg fogom nézni, de szerintem csak pénteken, mert reggel 7-től este 8-9-ig nyomom az ipart a héten és kicsit fáradt vagyok.
-
G@ben
addikt
Nem tudom, hogy szerver vagy sem, de egy kb 3 éves laptopon gond nélkül megy, amiben nincs ennyi memória meg a proci is lassabb. Én annyit tudok, hogy kell ez a program, neten keresztül éri el elvileg az adatbázist, amiből dolgozni kell, meg hogy lefogja a gépet, amit el szeretnék kerülni, ha nem megy a program. Ha megy, akkor nem érdekel, mert akkor nem én ülök ott.
Ez a virtuális gépes dolog érdekelne, hogy hogyan is van. -
G@ben
addikt
Mondtam barátnőnek, hogy vagy talál rá megoldást, hogy ne fogja a gépet, ha nem is használjuk, vagy jön az uninstall.
Ő is keresi a megoldást, meg én is. A gép egyébként nem a legújabb darab, Sempron 3200+, 2GB ram, de a laptopján is használja melóhelyen és elmegy azon is, pedig az sem mai darab. -
G@ben
addikt
Megpróbálok minden kérdésre válaszolni:
oprendszer XP, msconfig volt, Oracle a program neve, nem tudom, hogy szolgáltatás vagy alkalmazás, adatbáziskezelő cucc. -
G@ben
addikt
A következő a gondom: felraktam a gépemre egy programot, de nagyon fogja a gépet, mivel automatikusan indul, de csak a háttérben. Az msconfig alatt nem találom a programot, így nem is tudom lelőni, hogy ne induljon automatikusan. Van rá valami módszer, hogy ennek és a kiegészítőinek megakadályozzam az automatikus futását? 100%-on megy a proci, eszik 600MB memóriát és tekeri a vinyót legalább 5-10 percen keresztül.
A programra szükség van, úgyhogy az uninstall nem megoldás. -
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #1384 üzenetére
Azért is lett ez az avatarod?
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #1382 üzenetére
Elég későn láttam a Rambo filmeket. Teljesen normális gyerekkorom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest