- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #36942 üzenetére
Muxik faszán, bitlockeren kívül 0 bios password, mint Linux gyönyörűen megy usbre telepítve, egyedül ugye a bles hdd tartalmát nem érem el.
Poén hogy egy 3.2es 128as sandiskrol előbb felall a rendszer, mint hddvel a win, ja és míg Win10 alól 200-240mbitnel nem tudok többet mérni gyári Linux driverrel hasít a 480-500...
-
Balinov
titán
Sracok, kocka kerdes.
mid-2012-es rmbp-m (win10-el, 8/256, I7-3615QM) kezdi az oregedes jeleit mutatni, viszont arra gondoltam, hogy mi lenne ha:
Ceges Latitutde 5480 (I5-6440HQ,8gb ), amin w10x64 enterprise (1803) van, de egy szar 5400-es vinyo, bitlocker ON. Kulso (USB3-as) SSD-re tennek win10-et, amin tudnam a sajat privat cuccaimat hasznalni, plug&play szinten.
Namost, mukodhet-e a dolog? En ugy gondolom, igen, csak azt nem tudom, hogy a bitlocker bekavarhat-e? Igaz, az bootnal van, szoval lehet ugyanazt a BL kulcs a kulso SSD-t is encryptelne es ha mondjuk beszarik a lapos vagy cseres, akkor gondom lehet az SSD-n levo adatokat mas gepen hasznalni
Ki mit tanacsol?
-
Balinov
titán
Boldog Új évet, Srácok. Ki volt az a csinos jeltolmacs éjfélkor az Áder papa mellett?
-
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #36669 üzenetére
Na, kis update. Tegnap voltam gyogyszertarban a havi adagert, kertem IPA-t, isopropil alkoholt, ugy neztek ram, mintha egy kilo heroint kertem volna. SZoval azt haztartasi boltbol vagy netrol kell beszerezni.
Viszont, szetszedtem, Patrik radirjaval atdolgoztam a villak feluletet ill. puha grafitcerkaval a gumigomb belsejet (halistennek, meg mindig puha, nincs felkemenyedve).
Eredmeny, erezhetoen jobb a kontakt, nem kell egy kekbalna sulyaval nyomni, eleg egy finom nyomas, hogy a status led elkezdjen villanni es nyiljek a kapu
Majd azert atpucolom IPA-val, ha megjon, ugyis esedekes az LG Magic remote karbantartasa is
Az alis linket koszi, en is megtalaltam kozben es meg is rendelem, nem bizok ebbe a szar tizen eves regi tavirgaba
udv
B -
Balinov
titán
Sracok, van egy ilyen szepseges kapunyitonk az uj helyen, 12V's kis hengeres elemmel megyen. Elemcsere utan sokkal reszponzivabb (alig 9V-t mertem multimeterrel elem csere elott), de szetkapva mintha a kis erzekelok (vagy hogyakutyaba hivjak) picit oxidalodva lennenek.
Kerdes, mivel lenne erdemes megtisztitani ezeket a PCB-n a jobb erintkezes remenyevel?
ujat most nem vennek, egy az ,hogy mar nem is gyartjak (jo 14-15eves lehet), meg a kompatibilis, gyari uj model vagy 50€
-
Balinov
titán
Dryman Lacinknak Boldog szülinapot!
Faternak is ma van, hogyhogy csak most esett le
-
Balinov
titán
Gyerekek, gec@ meleg van itthon
-
Balinov
titán
Sracok, tudtok olyan, lehetoleg belvarosi, ekszereszt csinalni, aki :
1) rovid hataridovel tud vallalni jeggyuru tagitast
2) kb 7mmx4mm nagysagu vesekovembol tudna nyaklancra akasztos pendantot csinalni (arany vagy ezust) Nem rohog, kis geci miatt tavaly ugy megszenvedtem, hogy a nyakamba akarom hordani -
Balinov
titán
Annyira azert nem kell, nem a szomszed gepevel baszakodok, szuloi geppel csak. Ha meg itthon elore elkeszitem a telpitot meg gyorsban letudom a rambovitest/ssd beepitest, akkor egy win10 install nem egy Baratok Kozt maraton
Mig felmaszik/lefrissul le lehet 1 kis hideg sert guritani
-
Balinov
titán
válasz
ladopapa72 #36463 üzenetére
Saját hirdetés? Joszopasrol nem vennék szívesen, inkább topiklakoktol
Telepítést megoldom magam, köszi szépen
most több időm lesz, mint 3 éve mikor utoljára otthon voltunk
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sracok, kis technikai segitseg kellene. Augusztusban vegre megyunk haza es Anyum mondta, hogy esedekes a gepe ujratelepitese. Jeleneleg Win7 van rajta es ha jol latom az evekkel ezelotti Drymanos PM-ekbol ez a konfig
Asrock 880GM AM3 ACC + Phenom II X4 960T+2x2GB DDR
Win10-et szeretnek rakni ra, egy 240-es SATAIII-as SSD-re, de nem tudom, hogy milyen usb telepitot csinaljak, UEFI-st vagy simat?
Ugyanitt :
2x2GB DDR3 elado vagy 2x4GB-ra cserelheto:
22-24"-es monitorja hasznaltba lesz valakinek elado 2 het mulva? Ahogy nezem, ujan olyan 40 korul mennek, szoval max 25k-ig bezarolag.Koszi
B -
Balinov
titán
Srácok, decathlonos, kecsua 5000ftos strandsatornal olcsóbbat nem nagyon lehet venni Győrben, boltból, polcról, ugye?
-
Balinov
titán
válasz
ladopapa72 #36340 üzenetére
Wow, köszi megint
-
Balinov
titán
válasz
ladopapa72 #36338 üzenetére
köszi szépen. Kb milyen a választék?
-
Balinov
titán
Srácok, Győrben melyik sportboltban lehet Joma cipőt venni? Ezer éve a Modellházzal szembeni boltban vettem Joma cipőket..
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #36299 üzenetére
Haha, teljesen jogos. 2018 nyara ota nem voltunk otthon, de altalaban belejovok a jobb oldalba, mire kijovok a repteri parkolobol
Koszi sracok, lehet ez a 83-as lesz a befuto, bar a cseszneki pihenohelyen a kv+cigi kombot nem szivesen hagynam ki. 20+ eves tradicio.
Amugy a 83-as meg mindig olyan szar? Latom, hogy elkezdtek tavaly a gyorsforgalmi, 36km-es szakaszt, de az 2023, vagy megkesobb, mire befejezik.
udv
B -
Balinov
titán
Srácok, otthon 40 körül milyen új 22-24es monitorok mennek.?
Úgy néz ki, augusztusban kell majd egy,kb 1 hétre, home office miatt, de valami épkézláb, mert utána Anyum kapná meg az ezereves 17es helyett
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #36222 üzenetére
Köszi, Laci, hotel, panzió, nem játszós, Airbnbn a járható út, mert valszeg a 3 hetbol 1et dolgozom kell majd meg olyan keco is kéne, ahová szülők és 1-2 baráti is be tud ugrani kényelmesen. És persze a covid miatt, na nem (túlságosan) magunkat féltem, mind a ketten tulvagyunk a második Pfizer után, inkább a nyugdíjas nagyszülők miatt nem foraziroznam az Abda Sziget ingazast.
Nameg azt sem szeretnénk, hogy a Patrikot vinnék mindenhova szomszedolni, mint a véres kardot
Airbnbn láttunk revfaluban fullos kecokat ilyen napi 15k/éjszaka áron, az kb meg belefer
-
Balinov
titán
Srácok, Airbnbn kívül hol érdemes még korbenezni, ha augusztusban 2-3 hétre keresne az emberfia kiadó szallast 3 főnek? Nem hotel, lakás, Sziget vagy revfalu lenne az ideális
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #36075 üzenetére
sztem alapvetoen az Diák66 gondja (es kb nekem is az lenne), hogyha csak nem egy lerugott 1,2gen-es Thinkpad T420-rol van szo, azert egy 1par eves lapostol azert elvarna, hogy tud stabil BT kapcsolatot tartani a gyari/beepitett wireless adapterevel...
Szvsz ez mar nem az a C2D-s idok, amikor Centrino-s WIFI/BT adapterekkel voltak gondok.
Egyebkent en sem preferalnam az extra vevot, akarmilyen hangyafasznyi is es duhitene, hogyha a ceges Latitude 5480-ban (inteles BT vevo), vagy a privat win10-esitett mid 2012 rMBP-ben (pedig abban Boardcomm, khm...van) nem menne a BT-s eger, a Wacom Intuos tabla BT-n, csak usb-n, esetleg a Redmi Airdots 2 TWS, de ugyanezek meg a tenyleg kovulet T420-ban is mennek minden nelkul. Sot,meg amit karacsonyi sorsolasban nyertem evekkel ezelott bt-s Sony kishangfal is megy mindennel.
A masik gond, hogy mindenki a harapottalmat majmolja es lassan nagyitoval kell keresni az usb aljzatokat. Szal adott esetben meg mas eszkoz hasznalatat is siman korlatozhatja egy bt dongle
Hja...ilyen ez a popszakma
-
Balinov
titán
Win10 20H2-t feldobta elobb a lapos, erdemes frissiteni? Van valami kulonos nyugje?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #35719 üzenetére
Arra nem lesz szükség, most teszteltem, sataiii, achi és trim mind megy, egész fürge a cucc, még én is meglepodtem.
Patriknak tökéletes a házhihoz, Oxford angolhoz, gaelic oktató swhez. Veranak meg fotokonyvet, light ofiszt tolni
Yt@720p is megy dropped frame nélkül
Azt a 30fontot az ssdert megerte.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #35717 üzenetére
Szeretem a kihivasokat, Laci!
Amugy a Wiki szerint ebbol a chipset/southbridge szeriabol csak az SB810 deli hiddal szereltekben nem volt SATAIII
(hogy megmosolyogtassalak, az a Turion-os Toshi, amit jopar eve a Te segitsegeddel keltett unk otthon eletre, meg az is megvan. Lehet csinalok belole egy PiHole szervert valami ultrakonnyu linuxxal)
A linket koszonom, atnezem
-
Balinov
titán
Szia Jamba,
rohadt regi was, talan valamikor meg 2012-2014 kornyeken vettuk Veranak. Na o nem HC hasznalta, ugy 2 ev utan lehalt az akksi, de amazonrol vett Anker utangyartottal ment meg 1-2 evet, aztan csak a szekrenyben porosodott, de most Pocsos tavoktatas miatt elovettem. Meglepo, de az u.gy. Anker akksi meg nem puposodott fel, kb 10-15 percnyi delej van meg benne.
Olyan, mint anno S775-nel az intel raid driver-t akarta volna 1 hdd-nel inicialni, aztan x masodperc mulva rajott a raid bios-a, hogy 1 hdd van, es ment tovabb a boot.
Talaltam hozza rendes win10/x64-es AMD chipsets drivert, este megprobalom azt felrakni, hatha csak rossz verziot tettem fel.
-
Balinov
titán
válasz
BalooTM #35656 üzenetére
Sracok, multheten megjott a 860 EVO SSD, hetvegen volt idom, igy a T420-bol az 1ik 4gb-os modul ment a DV6-6102SA-ba (2+4 felallas), win10 20H2 siman ment, amd driver utan egy PCI-e eszkoz kivetelevel minden le van driverezve.
A maga modjan eleg furge a AMD A6-3410MX. SSD-n mertem az i7-es rMBP ssd-jenel picit jobb R/W eredmenyeket, csak egy apro szepseghiba van (nem mondanam gondnak).
Bekapcs, win logo megjelenik, par mp utan eltunik, eddig normalis. De utana kb 1-1.5-2percig csak tolt, aztan vagja be a win loginkepernyot.
Sztem vmi sw akasztja meg, szoval a kerdes, hogy Ti hogy allnatok neki kideriteni, miert akad meg 1-2 percre a win boot?
AMD RS880M a chipset, ha ez szamit, itt a teljes speckot
-
Balinov
titán
válasz
envagyok #35675 üzenetére
Pontosan, fejlesztoket kene jol 3.14csanrugni. Rohej, hogy a fobb appok, amiket napi szinten hasznalok Android 1.6-2.1 idokbol kb ugyanolyan sebesseggel futottak az 1magos, 512mb ramos HTC Legend/One S-en, mint most az S855+ os Realme-n, 12/256 RAM/ROM konfigban. De meg a nem oskovulet HTC U11 (S835 4/64) sem evett meg 2-3GB Ramnal tobbet. Realme, pedig ColorOS elegge jol optimalizalt, benyel atlat 7-8GB-ot
Van a haznal egy MediaTab 8S meg Lenovo, mindketto S425 2/16GB. MediaTab talan 3 eves, Lenovo 2, egyiket sem megjelenesekor vettem, hanem mar az termekciklus vege fele. Meg a vas tokeletesen eleg volt tartalomfogyasztasra (kis netezes, FB, Netflix, YT, popcorntime,VLCvel DLNA-n filmnezes) most mar az appok merete es optimalizalatlansaga miatt 20mp elinditani egy YT-t, Netflixet, Prime Videot vagy Disney+t. Netezni meg meg sem probalok rajta. FB messengerbol is a Lite-ot hasznalom, mert a fullos egy Age of Empires III telepito meretu!
PociAti. Az okoszisztemaval egyetertek, az kivalo, pedig almabol csak egy mid2012 rMBP-m van (i7/8/256), csak az OS-t nem birtam megszokni, pedig adtam neki fel evet, aztan inkabb tettem ra egy win10pro-t.
Ceges kornyezet meg erdekes, nem egy ismerosom van (tobb szektor, nem csak IT), akiknel Iphone a ceges (pedig szivtak MS Exchange hangolassal). Nalunk, amerikai, NYSE-n jegyzett, Fortune500-ban levo multi, 4-5 eve a corp IT letiltotta az Iphonokat, csak androidos, pre-approved keszulekeket lehetett ujat rendelni es a meglevo almakat is kiszortak 2-3 honap alatt.
-
Balinov
titán
válasz
tserrof77 #35663 üzenetére
Koszi Andras. Asszem hallgatok rad, jo ar/ertekaranyut kene, ami megbizhato is, most felujitom Vera laptopjat aztan evekig nem akarok hozzanyulni megint.
240-es Evo 860 sataIII-as 44€ert van, angol amazonrol, , vam/afa szamitva (angol hulyek, hulye angolok, Brexit rlz) ingyen szallitassal
-
-
Balinov
titán
Kerdes a szakertokhoz.
Veranak van egy AMD A10 alapu Paviion-ja (DV6 ha jol remlik). 1TB 5400RPM-es vinyoval meg 4gb rammal.
Gyerkocnek sulihoz (ir nyelv wtf!) neha kene egy laptop, de sajatot vagy cegest nem adnek a kezebe. Kezenfekvo gondolat, hogy frissitsuk fel a pavilion-t. T420-bol van 2db 4gb ddr3-as modulom, az valszeg passzol bele, de ssd-bol meg vagyok love, hogy milyet.
Olcso kene, abszoute nem hardkór felhasznalasra. 240-250GB meret boven eleg. Amiket neztem azok kozul ezek fernek bele kb a koltsegvetesbe.
ADATA Ultimate SU630 (3D QLC SSD)
SanDisk SSD PLUS (SLC asszem)
Crucial BX500 (3D NAND)
Kingston SSDNow A400 (istentujda)
Integral V Series V2 240GB (istentudja)
Samsung 860 EVO (Vnand)Rohadtul nem vagyok kepben, Intergral-bol P szeria van nagyszuloknel asztaliban, w10-el. Thinkpadomban Crucial-t vettem anno, hibamentes meg most is. Kingston-tol viszolygok.
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
Dryman #35646 üzenetére
a sok Ibirka meg sorban all erte vagy 5evere reszletre megveszi. nem ekezni akarom az almat, nekem is van egy 2012 retinas mbp-m (igaz, win10-el hasznalom)...
Az a nagy baj, hogy a hulye trend miatt hasznalhato meretu telefont megfelelo speckokval alig talalni. Amig szuleimnek, anyoseknak nem jon rosszul a tepsi vagy hasonlo meretu 6.5+", nekem az x2 pro-m 6.5"-ja meg epp a hasznalhato. Mikor 3 ev utan az U11 utodjat kerestem, konkretan meg voltam love, mi legyen, sokkal nagyobbat nem akartam, ez a 12/256-os felalassal meg a hasznalhato kategoria volt.
A masik nagy baj, hogy amig 3-4-5 eve ilyen ZTE/OnePlus/Oppo/Xiamoi flagship killerek kijottek a 3-400€-s arbol (fuggetlen arakat nezem, nem szolgaltatost), addig ma ezert lof***
flagshipet se kapsz, maximum felso-kozepkategoriat. Ilyen 6-800, 1000€arakat lattan en konkretan padlot fogtam. fotos cuccom kerul osszvisz tobbe csak, pedig azt evek alatt szedtem ossze, foleg hasznalt vagy szurke beszerzesi forrasbol.Azert irom a flagshipet/felso-kozepkategoriat, mert ruhellenek evente cserelni. Anno irto makom volt mert emlekeim szerint huseget hosszabbitva a HTC M7 beszerzes, majd M8-ra ill U11-re valtas a 7 ev alatt fajt vagy 300€-ba. Igaz, telefonszamlan boven visszahozta a szolgaltatom a kedvezmenyes keszulekvasarlast.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #35517 üzenetére
Laci, most van idom valaszolni
Sztori elejere emlekszem, meg arra is hogy delutan kozepen elkezdtunk iszogatni, de a vege fele mar erosen homalyos. Kb StarTrek-esen teleportalhattam haza (asszem anno meg a Lajtan laktunk albiban). De jo kis buli volt, a sullobol ennyi ev utan mar csak arra emlekszem, hogy valami halat grilleztunk
A rokat unnepelyes keretek kozott bevallalom, bar Knife is elegge odavolt, mondjuk nem voltunk 2-en ilyenek, az fix. Ekkor szuletett a viz a legerosebb eposz is, nem?
A fotok zekszerint Thunder(78?)-nal vannak. O melozott a Konkoord-ban, emlexem ra, jo fej volt, de hat ez elmondhato mindenkire, aki ott volt. Helkis Csabi is ott volt, csak annak a sracnak a nevere nem emlekszem, aki Dorientol jobbra ul es mintha egy hanyassugar elol huzodna el
Talan G@ben vagy DelArco?
Karantenban nem volt tali, legalabbis mig ki nem jottunk 2008-ban. Amire te gondolsz az a Kazamata, az a lemenos billiardszalon,dartsterem,kocsma. Asszem azt Supr@ javasolta es legalabb 2x voltunk is ott. Ott volt az, hogy jottek a malboro-s promoter csajszik es meg az is vett cigit toluk egy mosolyert meg repi ongyjutoert, aki amugy nem is cigizett. Meg 1x volt ott abszint promo. Arra mai napig emlekszem, Knife-val meg Supraval epp kikertuk a kor viszkit, mikor jottek a csinos lyanyok, muszaly volt egy kor 60% meg 80%-ost rendelni, es hogy utana a whiskey ugy esett, mintha dietas kolat innank
Azota szeretem a 80%-os voroset.
1x talan meg valaki egy uveg tomenyet is hozott es ott ittuk a hatizsakbol.
Eh, regi szep idok, tizensok ev tavlatabol ugy tunik, mintha egy parhuzamos univerzumban tortent volna minden.
-
Balinov
titán
Szerintem uraim ezt ne itt, esetleg ne tovább
-
Balinov
titán
Srácok, van valakinek eladó nintendo switch játéka?
-
Balinov
titán
Sracok, utobbi idoben rakaptam a forrasztasra (utoljara alt. iskola technika oran volt forrasztopaka a kezemben, majd' 30 eve), tipikusan Patrik elektronyos jatekait fixalni.
Namost, van egy lenovo 7"-es tabunk, Patrike es meg most is sokszor ugy tepi ki a microUSB toltokabelt. 1x mar meghulyult a toltoport, de olvatos szetszedessel, kis fizikai behatasos igazgatassal helyreallt es 1-2 honapja rendben tolt.
Felkeszulve a vesz esetere (nameg 5-os szintu lockdown, 5km-es lakhelyelhagyas, stb) rendelnek microUSB aljzatot parat, hogy ha minden kotel szakad, akkor ki tudjam cserelni.
Mire kell figyelni? Az alap, hogy kikapcsolt allapotban szedem szet, akksi csatlakozot lehuzom a tablet pcb-jerol. Van meg valami, amire kulonsoen figyelnem kell?
Ill ugyanitt kerdezem, hogy microUSB toltoaljzatot nem-e lehet lecserelni usb-c-re? Toltes szamit, adatmozgatast ugyis wifin oldom meg. A tablet egy 2/16-os felepitesu, 720p-s kijelzos, Snapdragon 4xx szeriaju SOC-s.
Ugyanittkerdezem#2: Tudtok ajanlani valami jo magyar honlapot,forumot YT csatornat elektronikai gyorstalpaloval? PH-n van ugye a hobbi elektronika topik, de az nekem meg pilotavizsgas
Szeretnek az alap fogalmakkal tisztaban lenni, nem pci-e 2.02 16x savos csatikat cserelni
Kocce
B -
Balinov
titán
válasz
Dryman #35233 üzenetére
ott mar kerdeztem, Laci, de az a topik halott
jol gondolod amugy, 2 dolog miatt erdekel meg mindig. Az elso hogy a gyari ROM-mal nem lehet SD-re telepiteni, ez a 16GB-os modellnel kulon szoporoller. A masik, hogy 1-2 nemhasznalt eloretelepitett appot gyalulnek.
Ha mokolos, pocsolos, az nem baj, szeretem a kivihasokat. Ilyen appos khm..gyokeresito videokat talaltam, de ajanlott custom romot nem nagyon. LineageOS, Cyanogen nincs ra hivatalos, szal max ilyen AOSP fele kene
Nem volt draga anno, BF dealben valami 100-120€ korul vettem amazonrol anno, de tartalomfogyasztasra (YT, Netflix, Disney+, curiositystream,popcorn meg most is megallja a helyet)
Akar priviben is folytathatjuk, ha gondolod
-
Balinov
titán
Van itt szakerto, aki otthonos Huawei (tablet) mokolasban? BL, root, custom rom, kb ilyesmik?
-
Balinov
titán
Boldog születésnapot kívánok, Dryman Laci!
-
Balinov
titán
Okidoki, Boldog Szülinapot!
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #34884 üzenetére
Messzi
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #34881 üzenetére
Bazz, t420bol lenne keret, 240es crucial ssd meg 4gb noti ram is, csakhát a távolság
-
Balinov
titán
válasz
PociAti #34764 üzenetére
van benne igazsag. Ha azt nezed, mindenki tesztelese rohadt nagy eroforrast emeszt fel barhol a vilagon. Itt konkretan az eu-s szemelyzetre gondolok.
Itt Ireknel tegnaptol jelentettek be, hogy valtoztatnak a tesztelesi felteteleknek.
Ha van korabbrol (haziorvosi beutaloval pl) teszt idopontod, tunetektol fuggetlenul menj tesztelni.
Ha nincs, akkor csak akkor tesztelnek, ha a magas laz mellett meg van 1 masik sulyos tunet (pl. legzesi nehezseg, ilyesmi)Ezek alol a kovetkezo celcsoportok kivetelek:
Egeszsegugyi dolgozok
Bizonyitott a fertozottel valo erintkezes (munkahely pl)MIndezek mellett kb 30-40 orszagos tesztkozpontot terveznek par napon belul befejezni, amivel az 5-6!!! napos atfutast tervezik 1-2 napra lecsokkenteni.
Aztan pl belvarosban egy hadihajot vezenyeltek a folyopartra, kadetek, stb ideiglenes tesztkozpontot allitanak fel. Kicsit lefosta mindenki a bokajat, mig nem derult ki, mi a cel Veraeknal a korhazban is van drive thru tesztkozpont.
Hamar drive thru; meki, kfc bezart, burger king meg valszeg nyitva van.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #34760 üzenetére
ezt neztem en is, Laci. Erdekes, hogy hivatalos forrasbol nem nagyon van meg megye szintu lebontas se.
Azt meg mertem, hogy azt nem kozlik, hogy Joskapista Bugyin a Pacal koz 2/b-ben beteg, de legalabb megye szintu bontasrol lehetne hivatalos statisztika
En meg ezt szoktam nezni, sok orszagnal van trend diagram is, ami neha ijesztobb, mint a nyers szamok maguk
-
Balinov
titán
Gáborok, boldog Nevnapot!
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #34695 üzenetére
Huh...madaras teszkonal az Auchan-ra gondolsz? Van egyaltalan az GYSM megyeben?
rizikocsoportrol meg megvan a velemenyem, akinek van egy kis epkezlab esze, az koveti azt, amit sok 10/100m europai tobb-kevesebb sikerrel kovet. Akinek meg nem jut el az agyaig. hat, azt nem fogom sajnalni, ha elviszi a fertozes.
Reddit/HUNban is oltjak a hulyeket.
Itt halistennek helyel kozzel mindenki felfogja. multkedd ota HO-ban tolom, sulikat mar mult csut-ota bezartak, csodalom, Patrik meg nem zizzent be
Kaja egyenlore van, feloltottem szombaton a keszleteket nagyjabol mindenbol (na nem ugy, mint az angol hulyek, hulye angolok, ahol wc papir vadaszatrol irnak az angliai topikosok..
Nem tom mi lesz igy, de qrva szar a helyzet mindehol
-
Balinov
titán
Sracok, Teszkon kivul csinal valamelyik ceg online hazhoszallitast (nyilvan elelmiszer) gyori cimre?
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest