- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Weaver
senior tag
2 gigabites netcsomag a Telekomtól
[link]én meg szüttyögök itt a 30 megás netemmel, ami nem mellesleg mindenre elég.
-
Weaver
senior tag
win7 , ie11. hol, hogyan lehet beállítani, hogy ne léptessen ki a megszokott oldalaimról? jelszót / felhasználónevet a legtöbb oldalon megjegyezte, de kiléptet.
(újra lett telepítve a win, rákérdezett ezekre, de ezek szerint az erre vonatkozó kérdésnél a NEM-re nyomtam.)
-
Weaver
senior tag
válasz
bendeguz76 #31550 üzenetére
köszi! ebből van a mini vita
többen mondják, hogy jó a gyöngykavics, többek között a kivitelező is és van aki szerint nem jó megoldás. -
Weaver
senior tag
köszönöm a válaszokat. tehát a lényeg, h attól mert mi nem hallottunk róla, a térkő alatti gyöngykavicsozás jó megoldás.
-
Weaver
senior tag
térkő lerakást vágja vmelyikőtök ?
a szaki gyöngykavicsot akar alátenni murva helyett, és ragaszkodik is hozzá.
jó megoldás ez? -
Weaver
senior tag
van eladósorban valamelyikőtöknek ~250GB hibátlan külső vinyó ?
-
Weaver
senior tag
válasz
Dryman #31277 üzenetére
googlival kereshetsz akár az egész országban, postával elküldik, utánvéttel. merivára nemrég vettem egy kisebb karosszéria elemet így, azt is az ország másik végéből postázták el csomagauótmatába. képről néztem, telefont tartotta az ember, odasétált az autóhoz és elmondtam neki konkrétan mi érdekel. hétfőn beszéltem le vele, szerdára itt volt az elem.
-
Weaver
senior tag
válasz
Joker88 #31271 üzenetére
tavasszal vittem hozzájuk a kocsit komplett belső nagytakarításra, kárpitot is beleértve. az átlagnál SOKKAL mocskosabb volt a kocsi. elég alapos munkát végeztek, meg voltam velük elégedve. áraikkal kapocsolatban nem tudok mit mondani, nincs viszonyítási alapom. részemről ajánlom őket.
-
Weaver
senior tag
feleslegessé vált memory stick 2-4gb+ nem lapul vmelyikőtök fiókjában ? elég kifutott dolog már, nem nagyon lehet kapni.
-
Weaver
senior tag
GPS témában, főleg annak frissítésében nem jártas vmelyikőtök?
Medion Gopal E5455 készülékről van szó.
Navteq-es térkép kell hozzá, de más a fájlok kiterjesztése, ezért a sima navteq-es térképet nem fogadja el.
létezik hozzá konverter, ami átkonvertálja a kiterjesztését, de azzal sem lett jó, nem látja a friss térképeket.nem én álltam neki, csak ez a probléma vele. már több helyen visszadobták, vhol el sem vállalták.
-
Weaver
senior tag
tablet javítást vállal valamelyikőtök ? vagy ismertek megbízható szakit?
(csak maszek jöhet számításba.) -
Weaver
senior tag
válasz
alitak #29909 üzenetére
nekem a garázst állják rendszeresen telibe, azért vagyok képben. természetesen neked nem kerül semmibe. én hívom a rendőrséget (címet, rendszámot megadod, rövid esetleírás), küldenek egy járőrt aki csekkolja a helyzetet és ők hívják a vontatót. a rendőrség értesítése után más teendőd nincs. azzal nem vagyok képben, hogy lehet-e közvetlenül a vontatósokat hívni, ez lenne az egyszerűbb. ha esetleg konkrétan arra kerül a sor, hogy ott járnak kérdezd meg a sofőrt.
-
Weaver
senior tag
válasz
golya32 #29906 üzenetére
ez lenne a rossz megoldás, mert még ha neked is van igazad, és ő követett el szabálytalanságot akkor sem nyúlhatsz az autójához. belátásod szerint elvitetheted a kocsit, a gazdája meg érte megy szépen és kiváltja kb 25000 pénzért. az adott parkolóhelyen viszont egyértelművé kell tenni mi a helyzet.
-
Weaver
senior tag
-
Weaver
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27709 üzenetére
ekkora marhaságot már régen hallottam... aki ilyen sztoriknak felül, jobb ha nem is megy az Árkádba, de még Győrbe se.
-
Weaver
senior tag
válasz
kovacsroli #27434 üzenetére
révfaluban vidanet / telekom (thome) , más nincs. ezek közül az előbbi drága, de betonstabil. amit vállalnak az sebességre maximálisan jön.
-
Weaver
senior tag
Terás vinyó, csak adattárolásra (pl SSD mellé) vihető. rendszer vinyónak sajnos nem jó, valami gondja van, de ezt leszámítva hibátlan (100%, bad mentes)
hirdetés: [link]
6000 pénz, alku nincs, házhozszállítás nincs
ha érdekel dobj püt.
-
Weaver
senior tag
egy nagyokos rámosztott két negatívot szép sunyiban, hol lehet ezt megreklamálni?
-
Weaver
senior tag
s478 ip4 3ghz prescott procinál mi számot normál hőmérsékleti tartománynak használat közben ? és kb honnan indul ami már túl magasnak számít?
bios-ban járatva 55 fokon megállt, egy cooler master magasított bordás, csak csak alu hűtővel. nincs beépítve a lap, "tesztpadon van".
-
Weaver
senior tag
révfalui kossuth hidat meddig tervezik lezárva tartalni? mit csinálnak, felújítják?
-
Weaver
senior tag
telókkal foglalkozik vmelyikőtök? vagy ismertek megbízható szervizest?
van nálam egy samsung galaxy S3 LTE , úgy néz ki akksi gondja van. kölcsön akksival bekapcsolt, de a töltést nem tudtam kipróbálni, mert töltőm sincs hozzá. saját részről így kizárnám a kisérletezést.
meg ha csak akksi kell bele, akkor utángyártott (2700-3000ft) vs gyári (5-6000ft) között mekkkora különbség van, érdemes a gyárit venni ?
-
Weaver
senior tag
amelyikőtöknek van freemail-os elérése, megnézné, hogy működik-e rendesen? nálam napok óta totál halott, se ki, se be.... semmi.
-
Weaver
senior tag
nemide
-
Weaver
senior tag
válasz
delikvens025 #23071 üzenetére
na igen, amit először írtál 35-38000 az elég baráti lett volna.
-
Weaver
senior tag
s775 pentium D procik pl 930, 940 erősebbek, mint pl a belépő szintű dual core e2160-e2200 procik ?
-
Weaver
senior tag
nagy hiánycikk mostanában a DDR2 memó, most végre van:
GEIL Ultra KIT 2x2GB 1066mhz
GX24GB8500C5UDC
infó: [link]8000 pénz , és házhoz kell érte jönni
-
Weaver
senior tag
válasz
delikvens025 #22043 üzenetére
ezért kell eladni külön a procit, és külön a lapot!
-
Weaver
senior tag
kijelző védő fóliát, szilikon tokot hol kapok óccón ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest