Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Persze, ez addig jó amíg ketten vannak egy háztartásban. Amint családja lesz az embernek borul a dolog. Cipelj haza bringán (vagy akár gyalog) egy kocka macskabenzint (márpedig 4-5 nap alatt elfogy, naponta háromért meg nem fogok bemenni), doboz pelenkát, karton ásványvizet... Megoldható, de 1. baromira nem kényelmes, 2. 20-30 kg plusz súllyal a bringát irányítani is teljesen más.
Amíg ketten voltunk átfutottam a boltba (Lidl, Aldi, Spar volt a közelben) az apróságért - amíg városban laktam. Most sincs messzebb a kisbolt a faluban de (minimum) másfélszeres árat nem fogok kiadni semmiért, másrészt nemzethy ABC-be csak akkor teszem be a lábam ha pisztolyt tartanak a fejemhez. Falun pedig csak Coop, CBA és ezek variációi mennek.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Gargouille
őstag
"Én biciklivel szoktam. A kisboltba meg gyalog.
Döbbenet."És egy családi heti bevásárlással (mert erre gondolt a kolléga) haza tudsz tekerni? Hihetően hangzik. Gondolom télen is latyakban.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Keresek hibrid hűtéses 1080 ti-t
- Samsung Galaxy Watch 5 pro e-sim
- Ps5/Xbox series X-re cserélném a számítógépem illetve a monitorom
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen