- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
meoindil #479 üzenetére
1. Igen. Jó kérdés
2. Ha jól értem azzal csak azt ugrod át, hogy megnézd mennyi XP-t kaptál, meg mennyi kell még a következő szintig. Személy szerint azt nem értem mit kell ezen ennyit gondolkoznia meg animálnia a rendszernek, miért nem írja ki rögtön. Nagyon esetlen az UI a HS-hez képest
3. A passzt sokan félreértik, a játék meg nem magyarázza el: nem egyetlen lap lerakást passzolsz, hanem ha passzra nyomsz, akkor az egész kört passzolod, onnantól kezdve már semmit nem tudsz kirakni, teljesen függetlenül attól mit rak az ellenfél. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
meoindil #446 üzenetére
Én a szörnyeket vagy a NR-et javasolnám. A szörnyek kezdőként egyszerűbbek, viszonylag kevesebb kombóval kell nyomulni (persze csak az alap deckben), a NR-ben már van 1-2 jó kombó. A másik kettőben már jobban oda kell figyelni. Én mind a 4-el a lenyomtam 10-10 menetet az alap deckel. Kipróbálgattam őket. Mondjuk én a NR-el kezdtem, mert Witcher 3-ban is azzal nyomultam, de csak nyomokban emlékezet arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest