Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
ANDROID??? #7076 üzenetére
Firestone Winterhawk 3 nem normális? Múltkorában még te is elsőszámú ajánlásként írtad
Jó a WR D3, de nem csak az a gumi létezik, lehet venni másfajtát is, ami legalább olyan jó lesz
(#7075) bandigno: Igen, a SnowTrac 2 is kiemelkedően jó gumi, több ismerősöm is jár még olyannal, egyrészt nagyon jó a tapadása még sok év után is, alig kopik, és nem is repedezik ki, megmaradt a rugalmassága. Nagyon jó minőségű gumikat gyárt a Vredestein, ezért mondom én, hogy nem minden a teszt, nézni kell a minőséget, tartósságot, kopást, tapadást, árat, mindent, nem csak egy tényezőt. Nekem a SnowTrac 3 van, múlthéten raktam fel, igaz még ma is 15 fok volt, de szárazon is tökéletes, autópályás szakaszom is volt, nagyon szép az egyenesfutása, a kormány könnyen forgatható, és már korábban is észrevettem, hogy egyrészt a régi nyárinál, régi télinél (Sava, Kormoran) és a Vredi nyárinál is jóval, tehát kb. 3 decivel kevesebbet fogyaszt, és ugyanazon sebesség tartásához kevésbé kell lenyomni a gázpedált.
Egyszóval a SnowTrac 3 nem véletlen lett tesztgyőztes és a legnépszerűbb téligumi.
Valószínűleg az újonnan megjelent SnowTrac 5 gumijuk is sikerszéria lesz, az eddigi tapasztalatokból és a mintájából kiindulva biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest