Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Köszi. Pikenen kb. 21 körül próbáltam ki.
Még Lion's Arch-ban a középső (kék) nagy legendary boss-nál voltam. Chat-en írtak, hogy a másik kettő szépen megy lefelé. (Itt, ha jól értem, akkor a tömeg egy bosst üssön, majd fusson a következőre?) Sajnos már itt is rengetegszer feküdtem, mert megjelent egy hatalmas piros kör a talajon. Próbáltam kifutni belőle, de sokszor pont a széléhez sikerült csak dodge-olni és berántott. Azt még túléltem, de utána hiába dodge-oltam volna ki, haltam. Lehet nagyon magas thougness kellene, hogy túléljem, ezt nem tudom.
A hologramosnál pedig folyamatosan vettem fel a színes szimbólumokat és lett belőle egy fehér izé. Amikor tudtam, mentem csapni, de a földön megjelent itt is egy sárga csík. Abban nem lehetett állni, mert hamar haltam. Ez oké. Ne álljak bele. Utána meg jöttek a színes csíkok. Valaki simán rászaladt és resselt benne engem. Inkább resseltem és dobáltam a gs-em (alternatívám axe-axe volt. Rájöttem, hogy kell egy rifle).
A hologram végül nem ment le. Pedig kb. 5 perc kellett volna még. Bár így is 20 perc....amikor megláttam...20 percig egy célt ütni.....hááááát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest