- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fubenalvo
csendes tag
A mount kérdésről anno Gyu is írt egy pár sort:
"...Aki csak napi 5 percet játszik ugyanúgy kihozhatja belőle a maximumot, mint aki 12 órát – a közlekedési rendszere a lehető legjobb, amit eddig láttam – 20-as szinten sem hiányzott a mount, az AH pedig – egy szóval a “legjobb”, amit ilyen játékokban tapasztaltam.”3 béta hétvégével és két stress teszttel a hátam mögött ugyanezt tudom elmondani, pedig L2-ben egyszerűen el se tudtam képzelni a játékot egy értelmes stryder nélkül, az örök álom pedig mindig is egy saját wyvern volt.
A lényeg, hogy a térképen eszméletlen mennyiségű waypoint van. Ennek használatával még a hátasoknál is gyorsabban lehet mozogni. Persze, ha a térkép egyik sarkából a másikba akarunk ugrani, akkor érdemes igénybe venni egy közelebbi asura kaput, mert ezzel sokat lehet spórolni. (Emellett természetesen az ostrom alatt álló helyekre nem lehet ugrani waypointtal. Ameddig ott folyik az event, az le van tiltva. )
Nem tudom hányan próbáltátok már a játékot, de tényleg egy pillanatig nem hiányzott semmiféle hátas jószág. Akinek pedig a gyűjtögetés hiányzik, az gyűjthet miniket és a későbbiekben esélyes, hogy bekerül az első részből már ismert zaishen menagerie szerű hely is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest