- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Cathfaern
üzenetére
"egyre inkább úgy érzem, hogy utóbbit kötelezően oktatni kéne legalább középiskolákban."
Én még hozzácsapnám a szövegértő olvasást is, mert nagyon sok embernek az sem megy.
Mindegy, úgy látom én is, hogy ez meddő vita, de azért remélem, hogy 8 hónap múlva - a GW2 első születésnapján - mindenki itt lesz még a fórumon, s akkor belinkelem ezeket a hsz-eket...
qad:
Ha a forgalomba kerülő gemeket csak valódi pénzért lehet a rendszerbe tenni, akkor nem számít. A kiegészítő is kívánatos "item" lenne, ahogy a digital deluxe verzió is, amit rengetegen "ingyen" upgradeelték fel goldból.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest