Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Hát én nem sok jóval biztathatlak, attól függ mi az elvárásod a megjelenitéstől, én az előző kártyámat is megizzasztottam vele (GTR2), ami egy Nvidia 7800-as volt, de ez te rajatd múlik mit állitasz be a kártyádnak, mivel integráltról beszélünk nem sok mindent tudsz rajta, a legjobbakat!

-
lbalog01
tag
hmmm...az első GTR még DX 8.1-volt ez a game DX 9-es, bár a "kártyád" meg DX10-es /de minek../
Szerintem ha a GTR-t le tudtad butítani folyamatos fps-ig akkor az Evo-t is le tudod. A fizikát úgyis a proci fogja számolni, 2 GB ram azért figyeljen a gépben....megnéztem mi is ez a X3100, asszem az utcsó sorban van a lényeg:
» Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 small and light
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 is an integrated (onboard) graphic chip on a Mobile Intel 965GM chipset. It is the successor of GMA 950 and features a fully programmable pipeline (supports Aero Glass fully and DirectX 10 with newest drivers). The peformance of the X3100 is clearly better than the GMA 950, still demanding modern games won't run fluently.
szerencsére az EVO kb. 2 éves technikára alapoz......
Esetleg valaki futtatja a RACE 07-et vagy a GTR2-őt integrált vidkarival??????
Ő lenne a magmondhatója mire számíthatsz valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Éjszakai műszak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest