Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Igen, de érdekes mert a GTA3 legalább 60Hz-re korlátozott ami szintén katasztrófa, de mégse 30
Valamint ott driverből meg lehetett oldani hogy igazítson a monitorhoz vagy G-sync és úgy beállt 160Hz-reAmi még ettől is szarabb hogy használhatatlan lesz a játék magas sebességen ha túl sok idő telik el benne. Kezdetben 160ról le kell venni 120Hz-re, aztán 60Hz és egyre lejjebb a mágikus sebességek irányába.
Nem tudom San Andreas hogy áll e téren, de sztem mivel sok változás nincs a motorban valszeg az is fos, így amikor kiderült hogy ez a hiba javíthatatlan, bele se kezdtem amikor ment a nosztalgiavonat.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
De ne a játékba mert úgy kifolyik a szeme egy idő után

Ha a probléma továbbra is fennáll de a gyári framelimiter megoldja akkor van külön adjuster. Én azzal a monitor sebességéhez igazítom ami nálam 120-160Hz. Egyébként az én verzióm megy rendesen a menübe korlátozás nélkül is, de ha indul a játék akkor vége

-
LordNoSignal
csendes újonc
válasz
Black-core
üzenetére
Ha esetleg eszedbe jut egyszer, azt megköszönném.

-
Reflax
tag
válasz
Black-core
üzenetére
És honna szerzem be a legszebb verziót?

-
Reflax
tag
válasz
Black-core
üzenetére
Üdv az egér problémát megoldottam, elvileg hiányzott egy fix a játékból, és le kellett tölteni egy filet ami az egért implementálja a játékon belül is és az óta jó
-
GSP
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Régi all time kedvenc game, itt is.
-
válasz
Black-core
üzenetére
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
Emlekeim szerint eleg idegesito volt mikor megjelent egy kocsi , elfordultam majd vissza es az auto eltunt

-
zsolti_20
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
Sziasztok! Valaki esetleg beleásta magát annyira a játék motorjába, hogy kiderüljön mitől tűnnek el a kocsik olyan hamar? Érdekelne hogy ez módosítható-e.

-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Win7, ilyen konfigon? Az nem semmi.
Hogy ne csak off legyen, Vice Cry moddal és eredeti autókkal elképesztő ez a játék, érdemes kipróbálni. Az eredeti autókat egy régi DVD-n találtam meg úgy 10 éve szereztem be a vice city magyarítás oldaláról, ma már nem lehet letölteni onnan. Kicsit szórakozni kell vele, hogy működjön a Vice Cry-al, de ha érdekel valakit, feltölthetem valahova.
-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Gondolom Windows XP, de milyen drivert használsz hozzá? Emlékszem egyszer kísérleteztünk régebben ilyesmivel (MX400-as kártya), és max 1440x900-ig engedte.
-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
GeForce 2 tud full HD felbontást?

-
HaZsolt
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Van 1-2 jól eldugott
. Nagy kedvenc ez a játék, óriási élmény 900fps-el játszani vele
-
razorka777
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Én is a mai napig előveszem, ha kedvem támad.
Az egyetlen GTA, aminek a 100%-os végigjátszása a fejemben van, így tizenkét év elteltével is.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Tegnap elővettem a gammát és még mindig BEST! Most épp egy athlon 1150Mhz es gépen nyomom. Egy Geforce 2TI 64mb osal 1920x1080 as felbontásban szépen megy. Mondjuk ha azt nézzük hogy a grafikailag feltúrbózott változata megy a 3W ot fogyasztó telefonokon. Elképesztő a fejlődés. Ez a gép még 200W ot kér alá.

-
törölt tag
válasz
Black-core
üzenetére
Ez igaz! De én már sokféle modot próbáltam, San andreas motorra ültetett 3-al is játszottam már amiben volt. Érdekes! sokminden nincs meg felülről..
NEm véletlenül nem lett benne heli. -
törölt tag
válasz
Black-core
üzenetére
NIncs küldetés csak versenyek. Teljesről se tudok semmit. A készítők oldalát szoktam nézni de nem írnak infót.
-
törölt tag
válasz
Black-core
üzenetére
ment a fraps meg nekem se csúcs videókártyám van. de volt hogy 100-120 fps-is volt (árnyékok nélkül) . félgraf körül. sokkal kevesebb az igénye mint a 4nek.
-
törölt tag
válasz
Black-core
üzenetére
na kipróbáltam!
Szerintem kevesebb a gép igénye! nekem minden fullon megy, és nem laggol annyira mint a GTA IV félgrafon. BUGféleségek: semmilyen oszlop nem kidönthető ha neki mész, a legkisebb táblára is kireplsz az ablakon. viszont fegyverrel nem tudod kilőni az autó üvegét

Grafika gyönyörű! Nincs olyan mint a IV de a VC hez képest nagyon zsivány ! egyenlőre nem tudok átjutni a másik szigetre mert 6mp-en belül meghalok. Nem tudom ez miért van.

-
Kassadin
addikt
válasz
Black-core
üzenetére
CDGalaxisban volt akciós még múlt hónapban, amúgy steamen is volt nem olyan régen gta pack akció, megérte megvenni.
LaciCRM: A VC-ben van helikopter alapból, nem értem a dolgot.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Ez se lesz kutya, ha elkészül: Vice City RAGE. Bár félő, hogy a küldetéseket nem tudják integrálni, csupán a map-ot.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Nekem is ez volt, csak nekem az AMD proci miatt, fel kellett hozzá rakni az AMD dual core optmizer-t. Intelnél nemtudom van-e ilyesmi?

-
Geryson
addikt
válasz
Black-core
üzenetére
Eskü nagyon jó a multi. Olyanokat nyomtunk, hogy repülőtéren élő barrikád amíg fel nem megy a körözés maximumra meg fogócska ami úgy nézett ki, hogy 1 ember valami géppel (akár motor) mi meg 4-5-6 ember rendőrautóval és úgy ott volt a vége amikor felrobbant az üldözött gépe (persze közben full forgalom és az egész városban lehetett menni). Hát az valami rohadt király volt, majd betojtunk állandóan a röhögéstől...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Black-core
üzenetére
Pff... úgy látszik csiszolni kell a stílusomon. Félig-meddig humornak szántam (ahogy az a linken is említve vagyon). Nem akartalak megsérteni.
Nekem is ez a kedvenc játékom egyébként, rendkívül hangulatos. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Black-core
üzenetére
Itt a megoldás: [link]
-
Geryson
addikt
válasz
Black-core
üzenetére
Valóban nem rossz, anno még ki is pörgettem, de egy picit már régi azért, nem? Most néztem egy pár videót, háááát így a GTA4 kipörgetése és hatalmas multizások után azért már annyira nem vagyok tőle elájulva...

Told a GTA4-et, iszonyat jó mókák vannak benne, mi péntek-szombat sokszor összeröffentünk, csináltunk egy úgynevezett PH-Teamet, de már azzal sem játszom, pedig nem egyszer hajnali 3-4-ig nyomtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile 2
- eBay
- LEGO klub
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamint ott driverből meg lehetett oldani hogy igazítson a monitorhoz vagy G-sync és úgy beállt 160Hz-re

. Nagy kedvenc ez a játék, óriási élmény 900fps-el játszani vele
NEm véletlenül nem lett benne heli.