Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzy
tag
Sziasztok,
Remélem tudtok, majd nekem segíteni megcsináltam a küldetések nagy részét, megvettem az összes épületet, amit meg lehet venni, a Pool Position bárt is, de ott sehol nem találom a küldetést!!! Nem tudjátok, hol találom, mert már egy csomót kavarogtam ott és nem találtam!! :0 :0 Help please. -
Jazzy
tag
Sziasztok,
Remélem tudtok, majd nekem segíteni megcsináltam a küldetések nagy részét, megvettem az összes épületet, amit meg lehet venni, a Pool Position bárt is, de ott sehol nem találom a küldetést!!! Nem tudjátok, hol találom, mert már egy csomót kavarogtam ott és nem találtam!! :0 :0 Help please. -
napos2600
tag
most csak en nem latom az uj hozzaszolasokat (vagy csak az enyemet?) vagy moderalva lettem? vagy mi tortent?
-
Out
addikt
Hmmmm..... ugylatom kell par hozzaszolas ahhoz hogy megjelenjen az uj oldal

-
Casement
tag
Asszem, enyim a leggyengébb konfig, amin a játék fut, Cel566, 256MB sdram, és Gef2MX!!! 800x600-ban akadás nélkül megy gyakorlatilag, igaz, le kellett venni a rajzolási távolságot, de valamit valamiért! :-DD
Nem is ez a baj, hanem a rádión, illetve az átvezető animációkon kívül nincs semminek hangja, sem a motornak, sem az ütéseknek...
Tud valaki segíteni, vagy volt már ilyesmi? Mással nincs ilyen gond, a kártya beállításait is nézegettem (Aureal), de nem találtam semmit!
Köszönöm, ha próbál valaki segíteni!
-
neduddki
nagyúr
hi!
Tragedia torten!!! Az utolso mentesem vmijjen modon serult, vagy csak nem szereti a vice, de betoltes utan varok, gombnyomasra pedig kivag az asztalra!!! a tobbivel gond nelkul megy! 74%-os volt a kicsike, aszem ezzel befejezem:-((((((
udv
neduddki -
Zeck
aktív tag
Hi all. Letöltöttem multi patch-et vice city-hez ami elvben működik de ha elinditom a gamet csak ott állnak a hasonmásaim se autók se semmi, ráadásul azt se tudom rá lehetne-e joinolni másik gépről. lehet hogy még 1 mod is kéne hozzá. Ha valakinek sikerült összehoznia multiba vagy van valami ötlete ossza már meg velem. THX...
-
kolja
tag
A rendőrös, mentős, pizzás, tűzoltós küldiket ésszerű a játék legelején letudni, ettől erős gyors védett és ''tűzálló'' leszel, valamint ekkor még nem üldöznek a bandatagok, és a rendőrségi riasztás mértéke is legfeljebb 3 csillag (ha jól tudom). Valahol olvastam hogy a maximálisan elérhető életerő és páncél 200, hogyan lehet ilyet szerezni? Most 150,150 de hiába csinálom meg 24. szintűre a rendőrös küldit mindkét szigeten nem lesz 200,
lehet hogy mást kell tenni? Vagy ezt csak 100% után kapom?
előre is kössz...
kolja -
wrz
aktív tag
Köszi a Linket, nagyon király oldal.Szal limót egy! helyen találni az egész városban, Diaz parkolójában.Az arénánál pedig este 8 után oda kell menni a kőzépső ajtóhoz és kinyílik, ha jól olvastam.Egyébként bent 3 féle verseny van:Nascar, Motokrossz és roncsderbi.Kint a hirdetőtáblán ki van írva hogy aznap milyen verseny lesz.
-
[Kovi]
tag
Bár nem néztem hogy konkrétan a te problémádra van-e valami, de mikor én elakadtam akkor beírtam google-be hogy: vice city walkthrough és az első link amit kidobott:
http://www.bellaonline.com/gaming/strategy_lib_gtavcwalk.html
Itt megvan minden missziónak a részletes leírása, persze angolul. Remélem megtalálod a neked valót. -
wrz
aktív tag
Hello mindenkinek! Én végignyomtam az összes köldetést, plusz az épületek küldetéseit is kivéve az autószalonét.Itt iis már megvan az összes verseny, de mellette a garázsba, ahova autókat kell hordani, nem tudok továbbjutni.A lista szerint egy strech nevű járgányt kéne vinnem, azt hiszem ez a limuzin, de az egész játék alatt talán ha 1 limót láttam.Már vagy 5x körbejártam a várost és nem találok egyet se.Ha valaki tud egy parkoló limót, írja már ide lécci.Jah, még egy kérdés:az arénánál nagyban hirdetnrk vmi roncsderbit, ott tényleg lehet nyomulni, vagy csak díszlet?Nem találtam bejáratot,csak azért kérdem
-
tozso
tag
Szerezzünk egy Haiti banda autót (Voodoo), majd menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol találkozhatunk Kubai társainkal. Elindulásuk után kövessük õket. Menjünk be a Haiti raktárépület területére, parkoljunk le a megadott helyre. A közelben lévõ ellenséget nyírjuk ki, majd menjünk be az épületbe. Az emeleten egy, a földszinten két bombát kell élesítenünk. Ahogy ez megvan rohanjunk kapu felé, ahol bejöttünk. Ez sajnos zárva van, forduljunk a kapunál jobbra, majd az épület oldalán menjünk fel a lépcsõn a tetõre.
-
sequator
senior tag
hmm, szóval nem csak én nem láttam a saját hozzászólásomat

én nem pénszerzésre használtam a boltok kirablását, hanem csak azért csináltam h meglegyen a 100%
így nem tudom mikor mennyit, és meddig ad, csak onnan amit más portálokon olvastam(gamefaq.com 100% teljasítési útmutató)
Sautia -
sequator
senior tag
tegnap már írtam, de úgytűnik elveszett

na szóval minigun a Trojan Voodoo mission ben felrobbantott épület romjain lehető fel, kétszer felszeded és annyi lőszer elég lesz
legálisan meg akkor lesz megvehető, ha megcsináltad a Malibu club össze missönjét, vagy össze szedted a 70. hidden packot
Sautia -
tildy
nagyúr
FOgta magát a vice citym és nem hajlanó elindulni.Reinstall után sem

VOlt már valakinek ilyen?
esetleg rakjam újra a wint? -
Out
addikt
Hmmmm... nem tudom mi tortent de nem latom sequator hozzaszolasat

-
tr00p3r
addikt
én a ''Messing with the Man'' feladatonál ragadok le! egyszerűen már nem tudok kire lőni, de nem megy feljebb a Chaos Meter!! Már 5 v. 6 csillag villog, kint van a SWAT, a helikopter meg minden, de nem jön össze. valami jó tipp esetleg? amúgy az Uzi használom a gyilokra, mert azzal lehet mozgás közben is lőni!
tr00p3r -
Polesz
addikt
Na feldobok egy kérdést, mert megőrjít már a játék:
Eddig simán futott minden zokszó nélkül, de mostanában kegyetlenül beszaggat a játék. Ahogy megyek kocsival úgy darál a vinyó mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog
Ez miatt sajnos nagyon szaggat a játék.
A konfig AMD2200+, 80Gb Seagate, ATi 8500LE
Ha tud valaki valamit akkor ne fogja vissza magát. -
Out
addikt
Jo lenne ha a kovetkezo GTA a kozepkorban jatszodna, nem

-
-
karyo
senior tag
én még nem vittem végig, de a benyomásaim jelentősen megváltoztak:
1 - a város nem is olyan nagy
2 - a lakosok intelligenciája nem sokat fejlődött
3 - az autók még mindig nagyon szögletesek - jó lenne ha a polik számát megdupláznák
4 - a qrvák viszont ugyanolyan jól teljesítenek mint a #3-ban
azonban elkeseredésre semmi ok, mert készül a 4. rész ahol valszeg a grafikus engine továbbfejlesztése kap prioritást, ellenkező esetben viszont nem jósolok nagy jövőt neki. -
tozso
tag
Azért szerintem a Sea Sparow igen jól sikerült egyszerű a kezelhetősége, gyors és elég fordulékony. Igaz a többi nem annyira jó.
Az autók persze nem egyformák, vannak amelyek igen gyorsak például ha a car showroom autóit használod azok elég jók.
Talán lehetne egy kicsit szebb, de ez a város sokkal nagyobb és összetettebb mint eddig bármelyik. -
crab
senior tag
Én sem vittem végig, de meg van a 100%-os mentés, mostmár csak a fejlövéséek számát növelem!

Nem is vágytam arra, hogy végig vigyem, ahogy te sem!
Szerintem még a repülő is szar, a legmagasabb épületnek nincs is teteje, a hajókat rossz irányítani!
De van egy kérdésem, ott ahol a starfish islandre vezető híd van, visszább van egy épület és benyúlik az út fölé, az mi, és mé' van rajta 3 lyuk? -
crab
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én az összes helikopterben csalódtam!
Csapnivaló az irányításuk, igazság szerint az egész játéktól többet vártam, szerintem alacsony a poligonszám, az autók nagyon lassan közlekednek, hülye hangok...
Ja és nagyon rondák az ajtók!
De ez az én véleményem! -
húh,küzdöttem,de végre megvan mind a 100 rejtett csomag

Azért mondjuk kicsit többet vártam a Huntertől
Elég könnyen felrobban és a fegyverzetét se tom mindenhol bevetni...sőt még amikor a Mercedestkellett vinno a Love Fist-nek khhmm,játcani (
),akkor is 1 hagyományos helikopterbe beszállt,de a Hunterbe esze se lett volna beszállni
Nah mind1. -
tozso
tag
Tudja valaki hogy a rampagek és uniq jumpok teljesítésével mi jár?
Ja és az üzletek kirablásával?
köszi -
The_Tom
senior tag
VALAKI PLIZ HELP! SURGOS!!
az kellene nekem hogy a start menuben milyen nev ala kerul a jatek. tehat start/programok/??/gta...
a ?? kene.
vki irja meg legyen szives.
Előre is Kösz.
Üdv. -
Bálintosz
senior tag
Forgótárcsás 4 ever!!!

-
neduddki
nagyúr
HI!
nalam a rampagek es a mentos, rendor rc-s es a bankrablas nincs mogcsinalva meg van 40 rejtett cuccom, meg 26 ugrasom oszt 67 szazalak! azon lepodtemmeg hogy utoljara ugy 51 korul neztem azota eg csak ugraltam meg gyujtogettem es osszejott 16% ez jo poen
udv
neduddki -
Out
addikt
Sziasztok!
Tegnap vegre sikerult megcsinalni a tuzoltos kuldetest
1%-ekkal nott a teljesites szazalek, igy mar 69%-eknal jarok 
A mentoset nem sikerult megcsinalni, mert ugye a bandasok.......
-
napos2600
tag
nem a legszebb oldal de elsore igen segitokesznek bizonyult

http://www.vicecityunleashed.com -
sequator
senior tag
van 15 üzlet amit ki lehet rabolni, ha otthon meg van még a listám megnézem melyek azok,
általában azokat az üzleteket lehet kirabolni ahol a szakállas eladó ipse van, bemész ráfogod valamelyik közepes fegyvered(uzi, mac, mp stb) eldob 250 pénz felveszed és uzsgyi, ha tovább vársz több pénzt dob, max 1000ig, de minden csomag pénzért kapsz egy csillagot
Sautia -
tozso
tag
Van a statisztikában egy olyan pont hogy üzletek betörése.
Valaki tudja mit takar ez és hogyan lehet ezt megtenni. -
-
Out
addikt
Sziasztok!
Visszalehet nyerni valahogy a bandak bizalmat???
Tegnap ketszer hozzafogtam a tuzoltos kuldeteshez es eljutottam mindketszer a 12-es kuldeteshez es idom is volt kb 5 perc, de a bandasok kikaptak az autobol, kepzelhetitek milyen ideges lehettem
-
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó tesztelgetést, de azért ne sokáig.
Hogy találtad ki?
Ok majd megbeszéljük mikor, mert holnapra, vagyis mára van program.
Neked is jó éjt.

-
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát nem is tudom elmondjam-e? Na jó. Autós játék ennyit segítek.
De asszem inkább holnap, vagyis ma folytatom és most megyek bedölök az ágyba. -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Aha, töltök ezerrel.
-
Polesz
addikt
Másodikra se
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
http://gtavice.tx.hu -
tozso
tag
Van olyan térkép amely mutatja a várost felülről és hogy hol található a 100 hp. Ezen felül vannak olyan képek amelyek megmutatják hogy hol is van pontosan.
térképet találsz:
[L]gtavice.tx.hu[/L]
Csomgok képe:
http://bradsnet.net/hp/ -
MaTT
aktív tag
óh!! hogy hidön pekidzs....ezek a fránya rövidítések

így már világos ) a térkép alapján h lehet megtalálni anélkül hogy csalnék? én eddig ugy csináltam h lehetetlen helyekre mászkáltam..ott tui van ) -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó játékot. Gondolom van mivel?

-
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szeva Górékám
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A ''nem tudom merre kerressem a hiba okát'' jellegű hibákat pedig ki nem állhatom

))
),akkor is 1 hagyományos helikopterbe beszállt,de a Hunterbe esze se lett volna beszállni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)