- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz stellaz #92161 üzenetére
Szia!
Mindenhez van "demó verzió", csak ne vidd túlzásba.
Steam refund.
Epic refund.[ Szeretkezve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz stellaz #91493 üzenetére
Állíthatod full hd-ra, de akkor windowed módban. Mondjuk kisebb lesz a kép és a széleken látszik az Asztal , viszont biztos, hogy jobban fut. Persze, ha zavar hogy nem tölti ki teljesen a képernyőt, akkor felejtős. :)
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Plata
félisten
válasz stellaz #91487 üzenetére
Ha eredeti mind a kettő akkor ne hogy ugyanarra a meghajtóra tedd őket,a négy szarabbul fut mint az öt ugyanazon a gépen.Nekem eddig a négy sosem futott jól egyik gépen sem,már hármon próbáltam,mindegyiken egy optimalizálatlan frusztráló szar volt.Sosem tudtam vele 25%-nál tovább jutni,mert felhúzott az hogy a GTA V high-en ment 60 fps-el,a négy meg low-on képes volt 25 alá be esni.Az első gépnél még azt hittem a gépem gyenge és feladtam,a másodiknál már ez nem volt opció,a harmadiknál meg cseszettül nem.
Plusz amikor ki jött az öt és újra fel tettem a négyet,a négy hazavágta az ötöt is és kénytelen voltam mindent törölni és újra rakni.Bár talán az zavart be hogy a GTA 4 steam-es a GTA V meg dobozos.
Ami azt illeti négyhez a dlc-k is megvannak,de azokat sem játszottam ki,ez az első GTA amit kimondottan rühelltem.
GTA V története helyzíne és hangulata hihetetlenül jó,a három főszereplő közül nekem M a kedvencem,T egy tahó,F meg nem rossz arc.
M-el sokat játszottam,eljártam vele haverokkal golfozni is.
Meg még sok mást is csináltam vele.Szerintem nagyon el találták M-et meg családját.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz stellaz #91483 üzenetére
Gta5-öt simán lehet lekapni. Millió féle van fent. Csak ugye nem idevágó téma. Én sem akartam megvenni addig, míg nem bizonyosodtam meg róla, hogy jól fut a notin. Pont azért, mert nem egy erőgép volt. Leszedtem egy virágboltit, működött, oszt megvettem akciósan 15 euróért.
-
SkyLine3000
addikt
válasz stellaz #91470 üzenetére
Simán megy ezen a konfigon!
Én évekig egy Samsung notival toltam, story+online:Intel i3 3120m
8gb 1600 mhz ram
Radeon 7670m 1gb
Intel ssd
Win10A grafika átlag közepesre volt belőve, de pl a víz maxon volt, meg több dolog is feljebb volt tolva.
Nyugodtan próbáld ki! Nyilván nem maxon, de legalább közepes beállításokkal vígan el fog menni és egyáltalán nem lesz csúnya. Persze nem lesz 120fps-ed, de bőven játszható lesz.
Meg miért ne menne az online? Nekem ott sem volt semmi gondom.
De ha biztosra akarsz menni (én is azt tettem), leszedsz egy virágost, aztán utána megveszed, ha jó. Én is ezt csináltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest