Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Gratula hozzá, ha kicsit is fogékony vagy a gyűjtögetésre, akkor sokáig fogsz te is maradni. Én is féltem tőle, de már bőven 300 órát beletettem az online részbe ( story megvolt alsó hangon 3 vagy 4 x legalább, amíg virágboltival játszottam.).
pokers: Nekem is még kb. 70 slipstream, győzelem passz, ugye az minden kategóriával más, annyi autót most nem vittem be, hogy végignézzem, kell még kb 25 boost rajt, meg nem is tudom, hogy mi.
Plata: Vitorlázást, búvárkodást még tolhatták volna online. Az engine képes lenne rá, lásd story mód, de online kimaradt. Vagy ilyenek, hogy autóval felviszem a hegyre a bringát és onnan lecsapatom, stb. Kis apróságok, amik sokat dobnának a dolgon.
Azt lehetne, hogy ha megint előkerül az i5/i7 stb. dolog, akkor a játék hardveres topikjában folytassátok a dolgot? Nem kéne megint + 50 hozzászólás arról, hogy kinek milyen tapasztalata van a váltásról, vagy milyen nincsen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Kés topik
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest