- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
engusz
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=41170&arc=f[/L] - Itt tessék folytatni a beszélgetést! Ezt zárom.
-
massz
csendes tag
Nem tudom, hányan írtákmár ezt, de kérdés nagyon érdekel: Létezik-e PS2 convertáló program???
-
törölt tag
A játék menetében, térképrajzaiban és színeiben hű marad a GTA 3. részéhez (szerintem ez nagyszerű), de a grafika még a VC-t is messze felülmúlja!
Új info (nekem az volt):
- Az egyik küldetésben és ezután küldetésen kívül is ejtőernyős ugrás!!!! Szuper! -
törölt tag
Én annyizt tudok hozzá fűzni, hogy az egyik angol nyelvű weboldalon azt az egyet tudtam értelmesen kihámozni,hogy a kiadás dátuma:
2005.május.15
Remélem,hogy igaz gépigényről annyit, hogy minimum a directX 9.0 anélkül el sem indul (az új animációk miatt)!
Újdonság lesz egy repülőgép normális charter nem pedig duplafedeles kis ''szar'' mint a VC-ben...
Ja állítólag fára is lehet majd mászni de ez nem biztos... :)
Üdv.:
[Szerkesztve] -
dj faxuti
csendes tag
szerintem a gta sorozat-ból ez lessz a legjobb játék
-
Dr.Wolf
csendes tag
Én is tudonék pár képpel szolálni csak fel kéne tenni valahogy :(
-
SuBeR53_
tag
http://www.gtasaworld.fr.fm/
itt van 1 pár eredeti kép -
Dr.Wolf
csendes tag
gado! egy biztos! Kis tételben ne gondolkodj! :)
-
gado
tag
A rendszer igényről tud valaki valami info-t ?
-
Dr.Wolf
csendes tag
Bár ezt lehet ti is megtaláltátok!
-
Dr.Wolf
csendes tag
kutakottam kicsit az internetes oldalakon és némi információra bukkantam! Íme!:
....................................................................................................................
Bár az online sajtónak még egy kis alamizsnát sem szór a Rockstar, de a nyomtatott magazinokból szépen folyamatosan csepegnek az infók (ezúttal a német PS2 magazintól):
Az elhízás hatással lehet a missziók sikerességére is. Ha Carl túl kövér, egyszerűen nem is kapja meg a missziót, amíg le nem fogy.
A HUD egy az egyben a GTA3-ban és Vice City-ben.
A látótávolság 1 km-re módosult. A LOD rendszernek hála a nagyon távoli objektumok nagyon kis poligonszámmal jelennek majd meg.
Az animáció sokkal folyamatosabb, mint a Vice Cityben. A Rockstar szeretné tartani a 30 fps-t, de az újságnak bemutatott verzióban ez nem mindig sikerült neki...
Lesz egy automatikus célzássegítő rendszer, de ez kikapcsolható
Háromszor annyi zenét, jóval több fegyvert és háromszor annyi játékidőt ígérnek a készítők, mint a Vice Cityben.
Eddig 80%-ban van kész a játék és épp hogy elfér majd a 8.5 GB-os DVD-n.
Bizonyos missziókat a városokon kívül kell majd végrehajtani.
A textúrák közt lesz fotózott és kézzel rajzolt vegyesen.
A látótávolságnak köszönhetően kevésbe lesznek hirtelen felbukkanó házak. A facsoportokat is, ha távol vannak, egy objektumként kezeli, ha közelebb érünk, szépen külön rendereli a motor. -
Dr.Wolf
csendes tag
Annyi infóval bírok szolgálni (de sztem már te is hallottad) hogy kétszer akkora lesz mint Vice City! Jó lenne ha a rendőrök megismernék a motort is! :D Pár képet én is láttam róla és nekem már most tetszik a játék! :)
-
Dr.Wolf
csendes tag
Sya!!
Én is várom már a GTA legújabb kiadását! Elvileg 2005 nyarán lesz a PC-sek kezében! Ez kicsit rossz hír ! :( De a türelem GTA-t teremt! :) -
SuBeR53
csendes tag
1990, néger világ,......
Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest