Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
GTA 5 (PS3) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Volna pár problémám a játékkal amit nem tudok hová tenni.
Szóval megvettem a játékot és a story végénél jártam, pontosan annál a küldinél ahol Franklinnel és Lamarral elmegyünk egy gyár épületbe ahol Trevor és Michael veszekednek.
Szóval bent megölök mindenkit majd ki küld a játék ahol elkezd spawnolni az enemy és itt meg is áll minden. Folyamatosan spawnolnak és egy idő után kifagy a játék. Próbáltam többször is de pár próba után mikor Lamarral megérkezünk rögtön megáll az egész küldi.Kitöröltem a mentéseket és kezdtem egy new gamet de tegnap amikor Trevorral és Franklinnel elmentünk a groove streetre akkor megint hírtelen megállt a küldi. Ilyenkor a menüt sem tudom megnyitni, a kocsiban nem szól a rádió, homályos lesz a térkép és nem tudok lőni.
Valami ötlet mert nem akarom, hogy megint beleöljek egy csomó órát aztán ne tudjam befejezni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest