- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30073 üzenetére
Nos !
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz az a gond!
Én nem multizok, itt le nem írható okokból
Kicsit megrángattam a kártyámat , így a GTA benchmarkja 48 FPS-t ír. De ha azt mondod ez nem valós, elhiszem.
Nem tudom mit kezd a procival. Mivel kéne azt lemérni ?Mondták már ezt a full hd felbontást is, de nekem még nagy monitorom van
Ez a max felbontás amit tud.
Így minden high on , néhány very highon, és a játék teljesen játszható. Akadozás nincs, a grafika is jó. Mivel ezt a gépet nemrég raktam össze, én ezzel is meg vagyok elégedve, mert egy ilyen konfigon játszottam a játékot ( a főszálat végig !!) : p4 531 ~ 3,4 ghz-re húzva ( ez valami csotrogány logikai 2 magos proci) 2gb ddr 400 ram, x1950 pro agp . Na gondolhatod hogy ez után mekkora az élmény az x6 on
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest