- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Valakinek az ATI tulajok közül vágta tönkre a játék beállításait? Mert nekem ez a legújabb 10.3 sikeresen elállította minden beállításomat... beleértve a felbontást is... Én még ilyet nem láttam... Nvidia kártyáimnál (6800GT->7600GT->7900GT) ehhez hasonló problémám még soha az életben nem volt... az hogy az Acer monitorom maximális felbontását nem tudja beolvasni a driver az se semmi... Lehet leteszek a CF HD4850-ről és inkább GTX260 lesz... Mert az ATI-ból ennyi kezd elég lenni (első ATI kártyám ez a HD4850, teljesítménye nagyon jó meg minden de ezek a fos driverek kiakasztanak...)
-
Puma K
nagyúr
válasz
Hunyus #21537 üzenetére
Nekem haverom adta még 1 éve, mert ő megvette, kijátszotta és annyi volt neki. Én meg mikor normális nettel rendelkeztem akkor multizta ezerrel itteni PH!-s emberekkel meg másokkal is. Nekem nagyon bejön az egész GTA IV. A kiegészítőt szerintem meg fogom venni mert valami eszméletlen már az sima IV is. Csak rendes netem lenne már... meg egy külön rendszer vinyóm és csókolom jó is a gépem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
gabor85 #21534 üzenetére
Folyamatosan? Ment az 5-6 órát és rendesen müködött minden még az 1.0.4-gyes patch is fent van természetesen. Tegnap nem játszottam vele az tuti teganp elött lehet.
Ha arra gondolsz, hogy warezolt szar akkor válaszolok hogy: nem, nem az. Eredeti. Itt van a doboza az asztalomon meg a tokja meg a 2 DVD és a leírás is meg a térkép. -
Puma K
nagyúr
Hali!
Valakinek csinált már olyat a játék, hogy nem játszott vele pár napig (max 2 nap volt) és mikor újra el akarná indítani az ember akkor kiirja hogy aktiváljam be mint amikor elöször telepíti fel az ember. Ezt miért csinálja és mi a megoldás?
-
Puma K
nagyúr
Régen nem volt valami txt szöveg bemásolásos mutatvány ami kiszedte a grafikai korlátozást? Van valami érték ami 25-ön van (nem tudom fejből mi az) és azt régebben mintha tudtam volna feljebb tenni csak egy txt-t kellett bemásolni a fő könyvtárban amiben meg volt valami parancs sor vagy nem is tudom mi
-
Puma K
nagyúr
Félig-meddig új konfiggal megnézem most hogy fog futni. Multizni sajnos nem tudok mert a kölcsön net nem az igazi...
-
Puma K
nagyúr
Ahhh de játszanék már veletek megint csak offos a netem...
Hinta foreva
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Egy pár kérdés.
Ha beteszek letöltött kocsikat, akkor tudok játszani online avagy nem?
Ha igen, akkor a többi ember az eredeti kocsikat látja?
Ha nem, akkor vissza kell töltenem a teljes eredeti kocsi adatbázist?Ha leszedtem egy kocsit, de azt egy olyan helyett akarja beteni amit én nem akarok megváltoztatni (vagy már tettem be helyette másik kocsit) akkor elég csak átírnom a wtf fájl nevét mondjuk Admiral-ról Puto-ra átírni?
-
Puma K
nagyúr
Már 2. napja szórakozom azzal hogy a cheat-eket működésre bírjam 1.0.4.0-ás patch-en... de semmi...
Találtam egy oldalt ahol van mindenféle okosság pl "GTA IV FILE CHECK FIX PLUGIN v1.0.4" (kicsit lentebb) ami azért jó mert most már elindul a játék a főkönyvtárban lévő asi-kkal
csak nekem valamiért nem akarnak működni. Majd körbe kérdezősködőm. Aztán leírom nektek is. -
Puma K
nagyúr
válasz
bendzso #15838 üzenetére
Havernak is volt egy zsák vírusa és addig tudott eljutni a játékban hogy Romannal elmentek az első lakásig, mentett a srác majd kijött az utcára el akart menni balra vagy jobbra és megfagyott az egész
Vírus keresők tömegét szedtük le amikkel próbáltuk egyenként kiirtani a vírusokat de nem volt mit tenni win reinstall kellett és utána szépen ment a game
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
G@bi90MR #15790 üzenetére
Közben el kezdtem írni miért volt jól megcsinálva a Mafiában az autók kezelése és irányítása, de nem akartam elkezdeni egy off hullámot : \ Na de sebaj!
Majd a GTA V
Amúgy valaki lenne olyan kedves és screenelne nekem egy GTA IV fő könyvtárat? Mert sok a modom és nem szeretnék olyan fájlt kitörölni ami esetleg kellene
-
Puma K
nagyúr
válasz
G@bi90MR #15786 üzenetére
Majd ha kitörlöm az ASI-kat akkor majd én is nyilatkozok.
Én egyedül azt sajnálom hogy nincs benne az a lehetőség hogy a lehajtható tetejű autóknak nincs egy külön gomb amivel fel illetve le lehet nyitni a tetőt
Ha már van ködlámpa akkor ezt is megcsinálhatták volna, meg az irány jelző az is jó lenne pl ha állok és "elfordítom" (a;d) a kormányt jobbra/balra akkor indexeljen (mondjuk ez egy üldözésnél nem lenne valami reális hogy tudatom az üldöző féllel hogy merre szándékozok kanyarodni
) de mégis csak lehetne valami gomb vagy érzékelő ami adott sebesség alatt még indexel.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mariann294 #15336 üzenetére
Mivel tudod kinyitni az ajtokat/csomagtartot/motorhaztetot?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mariann294 #15319 üzenetére
Sikerült megcsinálnom...
Csak úgy ment hogy angolra állítottam mindent majd regisztráltam mindenhol ahol kellett... egy ismerősömnek is be kellett segíteni hala az angol Win7 nek
Vegig kell pörgetnem a játékot de közben azért bele fér majd egy kis funolas
Akit tudok felveszek friends listára!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mariann294 #15293 üzenetére
Atallitottam a nyelvet angolra meg mindent amit csak tudtam Vistan belul de most az a gondom hogy nem tudok mar tobb Windows Live accot csinalni 1 napig... Annyira irritalo hogy semmit nem tamogatnak ami magyar... dogoljenek meg
-
Puma K
nagyúr
(#15289) Kommy: Igen hozzá rendeltem, de úgy sem jó.
(#15290) bendzso: Amerikát adtam meg egy Apple Store-os Zip / Postal Code-dal
(#15291) Mariann294: Hotmail-es e-mail címnél nem engedett más országot választani Magyarországon kívül, maximum még egy g-mail-es címet megpróbálok csinálni...
Köszönöm szépen hogy ennyien és ilyen későn még segíteni próbáltatok. Holnap jön még egy kör...
-
Puma K
nagyúr
A Microsoft direkt csinálta ennyire bonyolultra azt a nyavalyás Games for Windows - Live account regisztrálást?
Eddig 1 citromailes, 2 gmailes, és 1 hotmail-es címre próbáltam beregisztrálni a Games for Windows - Live accountot (közöttük volt cookie törlés és registry clear is)... de egyik se ment mert azt írta hogy hogy hibás a felhasználónév vagy a jelszó játékon belül. Elkértem egy ismerősöm G.f.W.-L. accját és azzal sikerült belépni majd online is lettem és játszani is tudtam. Regisztráltam Xbox Live-on keresztül is (habár nincs Xbox-om) de azzal sem sikerült belépnem a játékon belül.... Lehet én vagyok a balf@sz vagy nem tudom... de az egészen délutántól idáig szenvedtem vele és sehogy se sikerült egy saját élő accountot csinálni... Ismerősömet kérdeztem akitől a működő accot kaptam ideiglenesen hogy neki hogyan sikerült de ö is mondta hogy 1 napja ráment mire sikerült megcsinálnia.Valaki legyen kedves és írja le itt vagy privátban hogy milyen hihetetlen módon sikerült egy élő acciuntot létrehoznia. Mert már teljesen tanácstalan vagyok.
A játékot offlineban gép újratét előtt 1x 80%-ig kijátszottam aztán második alkalommal meg valahol 40%-nál tartottam.
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Ha már be van regisztrálva egyszer a serialja egy Socual Club accra akkor a gamet egy másik accra már nem lehet újra regisztrálni? Csak mert haverom oda a gamet elég volt neki egyszer végig vinnie, a multiba csak bele nézett de nem kötötte le. Engem viszont annál inkább érdekelne mert elég jókat lehet ökörködni offline is na de multiban hasonszőrű emberekkel mint jómagam az már móka és kacagás lenne a javából!
-
Puma K
nagyúr
válasz
fsb1000 #11809 üzenetére
Valóban, de a West End tetején nem csak 2 db fa van úgy egymagában
Amúgy a játék elég meredek... Már pár órája megcsináltam a bankrablást is... ez valahogy jobban sikerült Nikonak, mint a GTA III-ban Mr Nemistudommianevének.
Meg az a langyos Florian...Áh az kész majd megpusztultam a röhögéstől amikor neki dolgoztam... azok az introk meg mikor kisérni kell a parkban és visítozik nekünk hogy kövessük meg a többi langyoska beszólása
-
Puma K
nagyúr
Nekem semmi bajom nincs. Nem lehet, hogy valami háttérben futó program miatt akadozik? Nézd meg feladat kezelőben esetleg hátha megtalálod.
Amúgy a játékkal el vagyok mint a befőtt
Végre tudtam venni ODD-t és fel tudtam tenni... (LG ODD-t ne vegyen senki mert 1-2 év után megdöglenek és nem írnak rendesen és nem olvassák a DVD-t sem... mondom ezt a 3. LG ODD elfogyasztása után) Data2 hibát írt ki folyamatosan pedig 2 eredeti GTA IV is itt van nálam és nem akarta az LG-vel vettem egy Pioneer-t és máris sikerült feltenni. Tegnap délután óta szinte folyamatosan nyomom a gamet és áááh... nagyon ott van.
Kocsma powa!
Kb 2 órát azzal töltöttem el hogy mindig mentem a kocsmákba majd megpróbáltam vissza vinni az ivó társamat néha több-kevesebb sikerrelKonkrétan párszor sikerült karambolban meghalnom mert valahogy mindig nekimentem valaminek és kiszálltam a szélvédőn keresztül
Ha a rendőrök elkapnak akkor mindig elveszik a fegyvereimet? Nincs valami hely ahol vissza adják? GTA III-ban mintha lett volna valami ilyesmi... hogy a rendőrkapitányság mellett voltak a fal mentén felsorakozva.
-
Puma K
nagyúr
Komolyan mondom nem értem... most meg engedte hogy felmásoljam, de megint data2 errorral kidobott...
Elég sokáig gondolkodott mire megállapította hogy nem fogja tudni felmásolni... végül 2. nekifutásra megint ezt írta ki majd nyomtam egy mellőzést majd ismételten elgondolkodok sokáig és nem csinált semmit... végül meguntam (17 perc után) és nyomtam egy mégsét és nem akarta abba hagyni csak 6 perc után...
-
Puma K
nagyúr
Itt van nálam 2 eredeti GTA IV (haveroktól) és nem bírom egyikről sem feltenni...
Mind a 2 az 1-es DVD-nél ugyan ott ugyan azt a hibát írja ki.
Írták hogy nem-e a memória a hibás, de nem a memória tökéletesen működik. Az LG DVD olvasó/író meg tökéletesen olvas mindenféle CD/DVD-t csak a GTA-val van problémája. Esetleg még megpróbálom majd egy másik DVD olvasóval. -
Puma K
nagyúr
Más kitömörítésnél még nem fordult elő pedig egy rahedli dolgot tömörítettem ki.
Ez a CRC hiba csak a GTA telepítésénél produkálja... ma kaptam meg egy másik havertól is eredetiben, de ennél is ugyan ott ugyan azt írja ki...
DVD íróval semmi gond nincs olvassa rendesen a CD/DVD-ket. Lehet majd elviszem haverhoz a vinyómat és felrakjuk nála... Max ha nem megy úgy sem akkor csúnya dolgokhoz fogok nyúlni.
Amúgy egy Everest memória tesztelés ki tudná mutatni ha valami gond lenne a memóriákkal? És ha igen akkor az a probléma annyiban nyilvánulna meg hogy nem tudna végigmenni a teszt?
-
Puma K
nagyúr
Lenne egy kis problémám az eredeti DVD-vel... Konkrétan ezt írja ki:
KépNem tudom miért csinálja holott haverom már feltette erről az ő gépére csak neki élvezhetetlenül futott ezért letörölte és oda adta nekem.
-
Puma K
nagyúr
Ma volt alkalmam egy nagyon jó barátomnál kipróbálni a gamet. A biztonsági részéről a Steam féle acc regizős dolog jutott eszembe, csak az a kár hogy mégsem ugyan az a 2
Drága barátom gépe: C2D E6750@3.06 Ghz, 3x1 Gb/800Mhz, MSI 8800GTS 640Mb OC elvileg medium grafikán játszott 1680x1050-ben. Mérni méricskélte hogy milyen grafikán mennyi FPS-e van, de igy mediumon 30 körül van, mondjuk volt mikor röccent egyet-kettöt.
Nekem a megölt emberektől felvehető pénzmag/fegyver része rögtön a GTA III-mat jutatta eszembe ami nagy kedvenc
Az egész városon lehet érezni hogy él.
Már alig várom a januárt, és akkor majd végre én is tolhatom a gamet
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest