Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mariann294 #20675 üzenetére
Én ha egyszer kifizettem akkor nyomtatok borítót, kiírom és kész, nem szenvedek a futárköltséggel, azonnal megkapom amit veszek. Amúgy meg arra írtam hogy incs értelme hogy kirakja a polcra. Mindenesetre amilyen nagy a GTA 4 úgyis ki kell írni. Olcsóság meg relatív, nekem nem ér annyit ha például használtan kapok egy dobozost 3k-ért, mintha a steam accomba regelhetem 2k-ért.
(#20676) Źşë': Tény hogy megvan a feelingje a dobozosnak is, én is szoktam úgy venni, de az ár dönt nálam minden esetben az olcsóbb a fontos, mert ha összevetjük ugyan azt kapod. A lényeg mindkét esetben ugyan az, úgyhogy ugyan azt kapod, ha úgy nézzük 3-4k-val többet fizetsz egy pár papírért, meg kis műanyagért, amit hogy ha megvetted joggal kinyomtathatod magadnak.
Végülis mind1 ti biztos idősebbek vagytok, ennél már csak súlyosabb lesz, szegény nagyim egy nokia billentyűzárat sem tud feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest