- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Hardverek:
Asus Rog Strix X570 E-Gamin alaplap (legfrissebb bios) Új hardver
Memória: Gskill TridentZ Neo - 3600Mhz - cl16 - új hardver
Proci: Ryzen 3800X - új hardver -alapon
vga,ssd-k...A lényeg hogy megcsinálom az Aida64 memory benchmarkot és a memória írásnál csak fele annyi érték jelenik meg mint annak kéne. A mellékelt képen láthatjátok lent! Itt most épp a Corsair ramokkal csináltam a testet, de tök mindegy, mert a Gskilleknél is ugyan ez a problémám. Próbáltam én már mindent. Gyári értékekkel, variált beállításokkal, FCLK 1:1 arányban, még másik ram párossal is (Corsair vengance). Proci teljesen gyári értékeken megy. De mindegyik ram-nál ugyan ez a jelenség sajnos. A ramokat (Gskill, Corsair) kipróbáltam egy Asus x470 Prime Pro lapban 2700X cpu-val és ott 45-47.000 volt az érték ami már korrekt. Semmi tuningolás nem történt!
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne, mert ez már nagyon bosszantó. Egy tonna pénzem van benne és itt kell agyalni miért van ez a dolog. 18 éve ezzel foglalkozom, de ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm! Szép estét!
Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Eladó ddr5 ram
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest