Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

Nekem a Diablo 3 a casual. Ahogy írtam, egyedül pár nap alatt lvl70-en full gearben lehet rohangálni. Onnan már csak a cucc minőségi cseréje (pl. +5% CHC ugyanazon a kesztyűn), és a Paragon szint növelés van. Új cucc semmi.
    Régen játszottam vele, de úgy rémlik nem volt nagy kihívás a Torchlight első része sem. Tetszett, végigvittem, de kb. ennyi. A sztori végigment 1x, utána nem éreztem rá ingert, hogy újra.
    A Van Helsing játékok, Victor Vran: nem sokat foglalkoztam velük, mert már a GD-t nyomtam. Amúgy biztos több esélyt kaptak volna, esetleg 1 végigjátszást. De a GD mellett nem éreztem. Voltak bennük jó ötletek. szinte minden játékban van. Na majd sorra kerülnek.

Az a véleményem, hogy a GD a komplexebbekből való. Pl. ha megnézed hányféle sebzést szenvedhetsz el, ha nem fullos a geared, akkor területenként lehet cserélni pl. ékszert a resistance miatt, stb. Te legózod össze amid van. Ismerheted a buildet guide alapján, de a cuccokat neked kell eldöntened mi legyen hozzá. Mert sehol sem írják, hogy pl. lvl50-en milyen cuccaidnak kellene lennie?

Sok múlik azon, ki hogy szeret játszani?
    Aki bandában nyomul, annak könnyebb a játék, jobb a loot, stb. Elhiszem, hogy casualnak érzi, mert kisebb a kihívás - akár a harcban, akár a cuccok összeszedésében.
    Aki egyedül szeret játszani, az már nem olyannak érzi, mint a multis játékos. :) Nem kell feladni, le kell küzdeni az akadályokat, ha unalmas, akkor ott a multi.

Ha úgy vesszük, én magam is casual vagyok.
    Mert a műfajba sokezer órát öltem az elmúlt években, de nem a teljesítmény lebegett a szemem előtt, hanem hogy jól szórakozzak.
    Pl. rendkívül sokat játszottam egyedül a Diablo 3-mal, miután a munkatársaknak átalakultak az igényeik a Paragon 2.0-val. Van aki a teljesítményt választotta, lelépett külföldi klánba, és utána csak ritkán nyomtunk 1-2 kört egymással. Volt aki nagyon ritkította a játékra fordított idejét, volt aki teljesen felhagyott vele. Én sokáig kitartottam. Boldogulni csapatban lehet, mert úgy jobban jön a Paragon.

Ha masszívan Crucibléznék csapatban, mióta megvan, lehet már nem is nagyon játszanék a GDvel, mert már nem nagyon lenne mit összegyűjteni. Nem hajtana semmi előre. Lenne pár maxos karim, kihívás meg kb. semmi, mehetne parkolópályára a játék.

(#412) Peace: Igen, sok függ a karaktertől.
    Én akkor vettem, amikor Homesteadig volt kész a játék (2014 december).
    Le se merem írni mennyit halt az első karim. Ismerkedtem a játékkal. Ó, menni fog ez annyi óra Titan Quest meg Diablo 3 után. Hát nem. :) Megfelelő cuccaim nem voltak, stb. Végül lvl75-ig jutott. Közben többször letettem a játékot, később több karit elvittem lvl25 környékére. A jeget az AoM törte meg, a Cabbalist. Olyan szinten haladós volt a petekkel, hogy nem endgame gearrel lvl100-on Ultimatet végigvittem, ez a farmolós karim. Ha meglenne minden hozzá, akkor gyorsabban ölne.
    A Purifierem is lassan lvl80.

Új hozzászólás Aktív témák