- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
A GRID 1-be még mindig többen vannak, mint itt! GRID 1 szeró még mindig van, bármikor! nézd +, ha nem hiszed! Múló divat volt, persze, ami úgy néz ki, h tovább tart (mert még mindig tart), mint a GRID 2!
Vagy most akkor honnan kell nézni a "múló divat"-ot? 
Nonszensz, délben felmentem online playlist-re és 1-etlen árva szeró sem volt semelyik játékmenetben!!!
mindez a játék +jelenése utánszűk 3 hónappal!
Erre csak annyit tudok mondani: na hát LoL!!! És ezzel nem mi minősítjük a játékot!
Az 1-nek légpárnás volt a fizikája? Lehet! De hogy minden autónak driftelni kell, azt se hiszem!
A multi miben bír több tartalommal? global challenge? Na és? Akik fennt vannak a Friend List-eden, azokkal méri össze a teljesítményedet! Hurrá!

Mindenesetre a GRID 2, mint "divat" elég hamar el(-ki)múlt!

A csalókról: A GRID 1-ben is azért hagytam abba a multit! Privát
okkal sokkal nagyobb volt az élmény! A csalást sose értettem! Nagyon utána néz az ember, biztos rátalál, de minek?
Nekem azzal van tele a hócipőm, h tudom mit lehet és mit nem (most az 1-ről beszélek), és a mai napig +próbálnak +etetni. nem véletlen olyan hosszú a "Black List"-em Game Ranger-ben!
-
laca000
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
A multi nagyon nagy tartalommal bír, valóban, lehúznak egy zsák pénzt az emberről.
Tele 12éves hüle, lökdösős csíterekkel.
Ez aztán a tartalom!
A Grid1-et pedig távolról sem nevezném divatnak, mint ezt az egy cím és név alatt kiadott, elhamarkodott, unható akármit, amit semmi másért, csupán szemkápráztató grafikája miatt illik dícsérni(másért nehezen), és ráadásul közben nagyvonalúan Grid2-nek hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy most akkor honnan kell nézni a "múló divat"-ot? 
mindez a játék +jelenése utánszűk 3 hónappal! 
okkal sokkal nagyobb volt az élmény! A csalást sose értettem! Nagyon utána néz az ember, biztos rátalál, de minek?